🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 963
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 290
Заради такива майки е пълно с 50 годишни чичаци, които още не са готови за връзка.

# 1 291
Ха,Сашо вади кемането?Ще свири и пее?ЖДНБ.

# 1 292
Влюбването било патологично състояние – егати животното.

Така е, на чисто химическо ниво в мозъка ти се случват такива процеси, които не са нормални а могат да се предизвикат от медикаменти/опиати
Та може да се нарече и патологично 😄

# 1 293
Не знам, не знам...направо не ми се чете какво ли я правите майката на Алеко, мили дами. Sweat Smile Но е права.

# 1 294
Браво на майката! Каза си искрено какво мисли. Подкрепям я!

# 1 295
Много ми хареса майката на Алек. Жена на ниво. Веднага разгада Маги какво представлява.

# 1 296
Леле, рядко така усещам някого от толкова кратко време и то по ТВ - но много неприятен човек ми се струва тази майка. Страшно ограничено мислене, застинало в някакво далечно минало. И как не особено тънко го подковава, да не кажа заплашва.
Кое не е така, хм?

# 1 297
Леле какъв звяр, ужас 🤢 Маги се е отървала, ако Алек не я е избрал. Тази жена няма никоя да одобри. Много мила била, дрън, дрън. Типична свекърва 🤮

# 1 298
Влюбването било патологично състояние – егати животното.

Така е, на чисто химическо ниво в мозъка ти се случват такива процеси, които не са нормални а могат да се предизвикат от медикаменти/опиати
Та може да се нарече и патологично 😄

Да, те и самите ‘пеперуди’ в стомаха са еквивалентни на чувство на безпокойство.
Не се изказа достатъчно правилно просто.

# 1 299
  • София
Заради такива майки е пълно с 50 годишни чичаци, които още не са готови за връзка.
Право в целта. Никоя няма да й хареса на маминка

# 1 300
Напротив..много верни неща каза!

# 1 301
Майка на момче съм, тъй че напълно я разбирам майката. На мъжете малко сеХс им трябва и са готови с грешните решения.

# 1 302
Личи си, че родителите държат много на образованието или поне на интелекта. Маги с тая президентска република...

# 1 303
Тия ще ни съсипят от реклами. Финалът може и да не успеят да го излъчат днес Joy

# 1 304
Сигурна съм, че както на Магдалена, така и на всички жени, които на 36+ все още нямат деца ще им стане много гадно като чуват тези думи. Преди няколко месеца родих второто си дете, бях още на 33, в Токуда почти половината родилки бяха по-възрастни около мен.

Магдалена е далеч от загубена кауза, както и всички останали жени на подобна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт