🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 952
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 275
Ксения изглежда серт,но според мен е мило агънце сравнена с мама Светла Joy вече съм сигурна, че тази жена ще остане ненадмината в българския ефир Grinning
Още ли мислиш така?! Joy

Ахахаха, мама ще го орамари накрая, щото не слуша и не се съгласява с нея!
Мисля,мисля! Тази жена е 10 пъти по-нормална от Светла. Оная гледаше Валерия все една е гнусна хлебарка, а не обикновен веган кучелюб Joy
Докато Кения говори съвсем нормални неща, които смятам 90 процента от майките биха си помислили в подобна ситуация

# 1 276
Не се тревожете, ако Алек не вземе Маги, сестра му ще я вземе. Тя направо я изяде с поглед.

# 1 277
Леле, рядко така усещам някого от толкова кратко време и то по ТВ - но много неприятен човек ми се струва тази майка. Страшно ограничено мислене, застинало в някакво далечно минало. И как не особено тънко го подковава, да не кажа заплашва.

# 1 278
Дано Магдалена се замисли върху част от думите , които каза майка му за нея.  Малко да излезе от този филм в който се е вкарала сама.Не изглежда като лош човек, по-скоро не е адекватна , сега за 20 годишна става с това държание .

# 1 279
Не се тревожете, ако Алек не вземе Маги, сестра му ще я вземе. Тя направо я изяде с поглед.

Това сестра му ли е Flushed проспала съм

# 1 280
Маминка е с два брака явно, но очаква синчето да остане с Магда доживот. Права е че Маги ще остарее по-бързо, но кой е казал че ще останат заедно. Алеко е пълен льольо, на мама и тати момчето.

# 1 281
Според мен възрастовата разлика наистина си казва думата и майката е права, дори и да започнат връзка с Маги, Алек ще се усети, че се е минал по някое време.

# 1 282
Големи глупости са това, че мъжете стареели по-бавно. Жените статистически се грижат за себе си значително по-добре, най-малкото заради социално-обществения натиск, че жената трябва да е "красива" и "нежна". Средностатистическият български мъж на около 35 вече е плешив, с корем и с цици, с извинение.

# 1 283
Боже, ше зема едно въже да се обеся! Ми тя таз госпожа е вече умряла на 64, щом на 50 жените вече за нищо не стават.
Светле, Светле, на кого ни остави?!
Не бих отишла при такава кардиоложка...не знам какъв е лекар тя, но като човек не ми харесва-  строга, не подбира думите, горките нейните пациенти, и какво е било това: като влезе пациент веднага може да прецени дали ще му помогне или не... Добър лекар на всеки пациент се старае да помогне

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:53 от Альона А

# 1 284
Ами докато се опознаят навън, да поживеят заедно, да се оженят евентуално.. и да почти 10г си оказват влияние и не е в полза на жената това. Някои жени и на 40 влизат в критическата. Тогава мъжлето ще започне да се оглежда по 20 годишни ли?
Жените по-бързо растат, съзряват, остаряват.

# 1 285
По Фройд, ако майка ти е възрастна, ще си падаш ли по по-възрастни жени?

# 1 286
Лельо Светло извинявай за всичко, което си мислих за теб мин.година🤭тази те надмина.Тръпна какво ще стане като разбере за детето на Надежда.

# 1 287
Майка му е родила на възрастта на Маги, а говори за проблеми със забременяването. Да, след 35 се води рискова бременност, но все пак говорим за жена, която дори няма 40, а не за някоя, която ще навлезе в менопаузата след някой друг месец. Joy
Направо изгубих думи...В България мъжете след 40 вече са с шкембета, а Маги е добре поддържана жена. Вероятно ще изглежда окей и след десетина години. Алек на 28 е доста отпуснат и без грам мускулна маса.

# 1 288
Гледала съм чужди риалитита и там родителите се държат много по-възпитано и дипломатично. Не знам защо тук всички майки на мъжлета държат да си покажат претенциите и че са номер едно. Все едно това предаване няма да свърши и ще дойде края на света, ако не обидят всички жени.
Много добре е знаела доктор Ксения къде влиза Алеко и че два месеца подпийнал ще мачка жени по диванчетата. Страшно изискано, страшно мъжкарско и достойно. Иначе жените били с опит и неискрени, а синчето целият в бяло.

# 1 289
  • The wild, wild west
Алек как си излъга Магда за майка си… леле! Едва ли не майка му не я сдържа на място да ги венчае!

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:54 от Шоколадкина

Общи условия

Активация на акаунт