🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 966
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 305
Предполагам, че ще хареса повече Надежда.

# 1 306
Абе това за забременяване и раждане…. Само един е, който ги определя тези неща и той е там горе, над всички нас. Не е изключено и нечия избраница под 30 да има такива проблеми. Никой не е застрахован и на никой не му е обещано по рождение. Много грозно беше да го казва. Тя и сама си знаеше, че ще е грозно де.

# 1 307
Да, за това е по-добре мама да си ги държи за ръчичка, как маминото отроче ще взима грешни решения? Твърде малък е! Даже и цицките му не са пораснали напълно!

# 1 308
Много ми хареса майката! Точно 5 минути и трябваха, за да види цялата картинка.
Супер точна преценка!

Маман направи бърза диагноза на реалността.....Neutral Face

# 1 309
Мама Светла и татко Танко бяха забавни, тези са неудобни за гледане, има неща които трябва да бъдат премълчани по теленизията.

# 1 310
За съжаление, каза много истини, които не ни харесват. Жената е лекар и знае, че медицината (медицината, а не социумът) третират жената, забременяваща след 28 годишна възраст като възрастна първескиня и е права за годините, в които настъпват менопаузата и предклимакса. Всеки лекар ще ви обясни за яйчниковия резерв на 37 годишните жени и за процесите на остаряване на жената спрямо мъжа и т.н. И няма значение, че някои жени забременяват на тази възраст. Колкото и да не ни харесва,  майката е права. Макар и неделикатна.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:53 от silan

# 1 311
  • Пловдив
Жената подхожда с недоверие към предаването въобще. Едва ли вярва, че синът и там ще намери истинска любов. А и явно си го знае, че той е възхвалявал всяко предишна своя връзка. Маги трябваше да и светне лампата с изказването "голям е за шамари" Simple Smile Защо тези жени, всички са подозрителни към Маги. Ами минала си е по пътя и е узряла за истинските и стойностни неща. Сега, другите като не им е стискало да правят щуротии и да се накисват в бели, как да я разберат...
Аз самата родих на 37 и си е точното време лично за мен. Тези неща са Божа работа. И въобще не ми пука за общественото мнение.
Всеки си е в обувките и си ги носи, с мазоли без мазоли, тесни, широки, твой са си.

# 1 312
Любовта на родителите към децата от страни понякога звучи цинично. Като това за Любовта е патология. Но зад цинизмът се крие дълбока загриженост и страх детето ти дори на 40 да не бъде наранено. По неадекватно ще е ако той е влюбен, надрусан сякаш и загубен и тя заедно със сина си да халюцинира колко е велика една застаряваща мутреса. Не е стара за деца. Но е стара за 6те деца, които Алекс иска.

# 1 313
  • here and now
Мама Ксюша много я харесах аз. Не ѝ пука, че е пред камери, не е политкоректна. Жена с опит и мнение.

Иска ми се Сашко след края на сезона, да не се стиска ами да си разкаже всичко, въпреки договора. Все пак това са едни пари, няма да лежи  Mr. Green

# 1 314
Може да е била против участието му и сега като вижда какви каки са го налазили, направо изтрещя.

# 1 315
Пропуснала съм, че майка му даже искала да го напляска, ама бил голям вече JoyJoyJoyJoy

# 1 316
Само не разбрах как може жена лекар да говори за евентуалните репродуктивни проблеми на друга жена! Щото на 25 всички раждат от раз, нали?!

# 1 317
  • София
Майка му е родила на възрастта на Маги, а говори за проблеми със забременяването. Да, след 35 се води рискова бременност, но все пак говорим за жена, която дори няма 40, а не за някоя, която ще навлезе в менопаузата след някой друг месец. Joy
Майка му е родила на възрастта на Магдалена третото си дете. Има огромна разлика между това да родиш поредно дете на определена възраст и това да ти е първото. В същността си изказването на Ксения има резон.

Мама е много серт, но е права, бързо усети Магдалена за какво се бори в това "състезание". Joy

# 1 318
Само не разбрах как може жена лекар да говори за евентуалните репродуктивни проблеми на друга жена! Щото на 25 всички раждат от раз, нали?!
Как някой не 'и каза на нея, че е дърта да го ражда Алек, не знам. Grinning

# 1 319
Ако Алек продължи се води по мнението на майка си, ще си остане ерген вечно.
Не го казвам с лошо към жената. По принцип е права за много от нещата, които каза, но стереотипите и общите наблюдения невинаги се оказват верни, и Алек няма как да го разбере, докато не го изпита. Да вземе да го остави да си троши главата, голям мъж е все пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт