🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 975
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 320
Любовта на родителите към децата от страни понякога звучи цинично. Като това за Любовта е патология. Но зад цинизмът се крие дълбока загриженост и страх детето ти дори на 40 да не бъде наранено.
Аз много добре знам защо Ксения се държи така, имам такива примери в реалния живот. Тя доверие на Алек истинско няма, за нея той витае в облаците, а тя не е от мамите, които се водят по чувства или ден да минеш друг да дойде. Тя го каза - ти за много други си казвал, че си влюбен, че това е жената и тн. Знае си стоката.

# 1 321
  • Stockholm
Майка му е против жена му да е по-голяма от него, но и двете жени, които той си е избрал, са по-големо от него Grinning
Явно той е на друго мнение Joy
И предишните му връзки са с по-големи от него жени. И затова мама е толкова чувствителна на тази тема. Хаха,. ще падне  Ксения като види и следващата мома. Добре, че се изми лилавия тонинг за коса на Надежда, че изглеждаше на 45  Joy

# 1 322
Много ми стана смешно, когато Алек обясняваше каква била Маги и вика много интелигентна. 😁😁

А някои от вас правят ли разлика между това на 40 да родиш първо и да родиш второ?
Е някои и на 50 забременяват случайно, но колко са, колко често?

Абсолютно е права Ксения за всичко.

# 1 323
(медицината, а не социумът) третират жената, забременяваща след 28 годишна възраст

Е, това вече са пълни глупости. Joy

# 1 324
И майката на Алек и майката на Маги са от тези, които трябва да се държат далече от семействата и отношенията на децата си. И двете майки са доминантни и претенциозни.
Алек се надценява, чувства се като бей сред жените, ама извън предаването света а различен. А Магдалена и Надежда  - и двете са лигли, държат се като 18 годишни с лигави гласчета, а си мислят, че излъчват интелектуалност и увереност. А щом Алек ги смята за зрели, значи и той е мамино дете.

# 1 325
Мама си представяше някое по-младо момиченце за Алек. Представям си пък на Валерия колко кусури би намерила...

# 1 326
Само не разбрах как може жена лекар да говори за евентуалните репродуктивни проблеми на друга жена! Щото на 25 всички раждат от раз, нали?!

Защото е права.Рисковете да родиш над 35 са доооста повече. Генетични увреди на плода. За това се прави и амниоцентеза.

# 1 327
Оп, започваме с реклама на новата му кариера като музикант.
С Генчо кога ще пеят заедно?

# 1 328
Алекс си прави реклама Simple Smile търсим банда да го приюти Simple Smile

# 1 329
Цял сезон го чакаме да покаже резултата от музикалното образование - ето, случи се. Изпълнението не искам да го коменрирам…

# 1 330
Не може нито да пее, нито да свири. Добре, че остават още два часа до пълната му излагация.

# 1 331
Алеко, търси нещо друго да правиш, недей да пееш!

# 1 332
И как се напъва Магито да ревне, докато Алек й свири.

# 1 333
Ужасно пеене

# 1 334
Мама Ксюша много я харесах аз. Не ѝ пука, че е пред камери, не е политкоректна. Жена с опит и мнение.

Да. И като лекар е свикнала да поднася на хората всякакви новини, а политкоректните биха били най-лесните.

Общи условия

Активация на акаунт