🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 517
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 080
Извадено от първа страница на темата и доколкото си спомням, така го представяха в промото за този сезон:
“ Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.”

Толкова противоречия има с това описание, че не знам откъде да започна 😂 Каквато и информация да излезе от продукцията, аз вече няма да им се връзвам на нищо.

Нито е предприемач (след като работи във фирмата на мама и тати), нито е безстрашен във взимането на решения, нито е пътувал кой знае къде, нито пък не е фен на мимолетните връзки. Точно противоположните неща показа.

# 1 081
Само бих казала плюйте си в пазвата да не ви избере такъв ерген.
Иначе повечето жени бяха влезли, за да ги дават по телевизията. Не бяха дори лоши актриси. Предполагам не му е било приятно.
Но така да се покрие. Маги поне мисля, че беше искрена с него. Може би и Нодежда.

# 1 082
Определено остава много неприятно впечатление за себе си в женската аудитория, а си тръгва сам от Родос... Дано не му създаде много проблеми после това участие. 😀

Мама Ксения ми даде вайб, че й е много неудобно това участие на сина й. Сега ще стане за смях дори за хора, които не са гледали сезона.

# 1 083
Предприемачът е човек, който предприема действия по оползотворяване на финансовите средства на мама и тате Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама добре май го кръстих Палек още като му пуснаха снимката с торбичката и халата Joy

# 1 084
Танко му е галеното име. Цялото му име е Ератостан.
Стига бе!
😂
Това го забравих. Сигурно, щото е представител на музата на любовната поезия!

# 1 085
С бутилка вино съм готова за финала довечера!

Имам неприятни впечатления.
Това, което майка му казва на превюто, според мен е доста грозно и несъобразително. Знам, че лекарите с времето стават цинични и с цялото ми уважение към жената, но мен ме хваща срам, когато някоя жена гледа на синчето си като на трофей, и че жената, която ще го вземе е е*ати късметлийката. Не знам с Алек как е, но в реалния живот на много от тези мъжлета мамите им все още им накисват нацапаните долни гащи, с извинение. Леле, какъв късмет може да му се размине на човек. Зряла жена да разсъждава така - бляк. Буквално го поощрява да избягва всякакви "усложнения" и отговорности. Дърта свекърва.

Порастването има фази.
1 - Слушаш мама и тати. (щото си пеленаче)
2 - Спираш да ги слушаш. (защото трябва да изградиш собствен характер и мнение)
3 - Пак започваш да ги слушаш. (различно от това в 1-вата фаза)

Алек още е на първата фаза.

# 1 086
Обаче на Алек мамата щеше да хареса Надя. Тази жена моделки, миски, силиконки, инфлуенсърки, татуирани и тн не иска. Ама Алек обясняваше как проблем няма да има. 😁😁😁

# 1 087
Ох,хора наистина прекалявате с това намилане за новите никове появили се към финала.Чувствам се като натрапница, сякаш сме дошли в домовете ви.Нормално е към края тези, които сме следили предаването и темата дори повърхностно да искаме да си изкажем мнението за предстоящият финал.Нито съм имала време да чета всичко,та вие нямате изчитане,а все пак поне аз и нямам време да следя темата всеки ден,а по прехвърлям набързо,нито съм нова във форума,че да се чувствам трол и пратеник на продукцията към която тая само неприязън заради повечето провалени иначе любими предавания.
Който иска да не чете!
Аз любимка нямах през целия сезон,но би си отивал с Йо според мен и ми харесаха снощи,нямаше превъзбуденост и мяукане,но и химия няма, но само тя би си допаднала и с приятелите му(и Надя също) и по палатки би ходила за разлика от Маги и Надежда.
Според мен майката на Маги не го хареса,а ако разбере,че иска да влачи принцесата на палатка,жална му майка на Алеко.
От срещите с родителите най ми хареса британеца🍺
Не мога да разбера възрастни хора защо не могат да се сдържат поне по тв.да не се излагат или унижават децата си.Визирам майката на Маги не и ли светна,че е мега нелепо и смешно да повтаря,че 36 год.дъщеря е принцеса,в тях да си я наричат както си искат,тя винаги ще им е дете и ще си я обичат,прекрасно но много нелепо ми звучеше.
На Алеко майката и тя тази вечер ще копае доста,че сина и малко се изложи.
Да говориш за възрастта на момичетата,да имаш претенции все едно твоето е много извисено над тях?Ами запази достойнството на сина си,на момичетата и твоето а си мисли каквото щеш, те няма да подписват брак там на място,че да си киселата свекърва,хем видя Светла мин.год.как отнесе хейт.
Ако Алеко ги зареже и след това, както се твърди Маги е с него сега,не знам какво да си мисля за нея, просто няма си самоуважение жената.
Въпроса към нея за децата беше абсолютно преднамерен и отвратителен при това толкова болезнен в днешно време,но тези от продукцията са абсолютно дъно!

# 1 088
Продължавам да поддържам тезата, че видеото е пуснато случайно. Рекламите си вървят по дефолт по 4 на кое да е видео в сайта. Ако беше нарочно с цел рекламни пари, нямаше да изтече във време в което 98% от зрителите спят , а "случайно" във времето на Преди обед примерно. Просто на дежурния служител му се е спяло след края на епизода както и на нас.😆 По странно е защо в самата реклама на финала така издават всичко? Можеше просто мистериозно както в първия епизод да дават отиваща към олтара жена и Алекс държащ алтъна..

# 1 089
Ще я видим тази вечер д-р Младенова, но от промото на мен ми е симпатична. Малко безпардонна, но лекарите са такива. Нормалната реакция е да не изпада в умиление синът ѝ да си избере жена в шоу - без значение възрастта на снахата, с деца или без. Струва ми се, че е здраво стъпила на земята и нямаше да се възторгне, което и от момичетата да беше останало на финала.

# 1 090
Аз пък имам вътрешно усещане, че понеже миналите два сезона излизаха много спойлери и финалът се знаеше още преди началото, тази година са решили да се погрижат да има огромна заблуда. Нещата започнаха още с колажа, който фалшив профил пусна тук. Сега и това видео, което изтече. Имам наблюдения и достъп до индустрията и така лесно такива гафове не стават. Нещата се следят доста. Освен ако не е подливане на вода, аз лично за себе си изключвам да е гаф. Прекалено сигурно се наложи този финал с липсата на победителка. Другото, което е - че маркетинг и pr отделите много изкъсо следят настроенията и мненията на зрителите и на база на настроенията, правят трейлърите за епизодите, отделно си има хора, които са "цивилни" от екипа и пишат коментари по форуми и социални медии, за да предизвикват дискусии и дебати. Няма как, знаейки че зрителите са разбрали финалът, да пуснат трейлър, който потвърждава очеизвадно, че именно това е финалът.

Вариантите за мен са два -
Наистина това е финалът, но за да се задържи зрителският интерес, пускат трейлър снощи, който потвърждава финала. Днес уж като гаф, пускат и интервютата с Маги и Надежда. После пък призива с пръстена и да се види коя е победителката. Зрителите се побъркваме и коментиме. Това става новината на деня и всеки чака с нетърпение да започне епизода и да види какво ще стане (така и ще се случи).

Вариант 2 - не е това финалът, но още в началото на сезона са планирали тотално да объркат зрителя. Правят и това, което описах по-горе, за да засилят интереса още повече.

И в двата варианта, темата е гореща и всеки още отсега е пред тв и чака да започне. Предаването печели във всеки един случай.

Според мен, обаче Маги е победител и в момента е с него. Ще видил

# 1 091
Добър опит за заблуда. Много добър!  👏 Колажът беше топ, но с това видео пресолихте манджата! На Маги пожелавам щастливо дългогодишно майчинство, че 6 деца не са малко. Wink

# 1 092
Ще я видим тази вечер д-р Младенова, но от промото на мен ми е симпатична. Малко безпардонна, но лекарите са такива. Нормалната реакция е да не изпада в умиление синът ѝ да си избере жена в шоу - без значение възрастта на снахата, с деца или без. Струва ми се, че е здраво стъпила на земята и нямаше да се възторгне, което и от момичетата да беше останало на финала.
Понякога "здраво стъпила на земята" е евфемизъм за "без въображение и ограничен".
Независимо от мнението й, има по-уважителни начини да се изкажат някои позиции.
Нейното е комбайнеро.

И това го казвам при положение, че по принцип мога да разбера някои съображения. Но не и изказани по този безпардонен, високомерен начин.

# 1 093
Току-що и аз прочетох в коментарите в един сайт, че Магдалена и Алеко живеели заедно в София.
То сега спекулации всякакви.

# 1 094
Добър опит за заблуда. Много добър!  👏 Колажът беше топ, но с това видео пресолихте манджата! На Маги пожелавам щастливо дългогодишно майчинство, че 6 деца не са малко. Wink
Мислиш ли? Преди време в Игрите имаше подобен гаф.

Общи условия

Активация на акаунт