🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 725
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 070
Да беше спечелила Надя, Йоана или, която и да е там друга нямаше да ми е така неприятно, както сега. Радвам се поне, че след изтичането на клипа в сайта на БТВ не си изгубих времето да изгледам епизода, а само проверих дали финалът е такъв, какъвто се очаква. Остана ми един горчив привкус от този сезон на "Ергенът", нямаше нищо, което да си струва прекараното време пред телевизора. Добре, че обикновено превъртам епизодите, че иначе съвсем щеше да ме е яд. Ама стига съм се жалвала, истината е, че ме е яд на такива п*тьовци като мамин Алек, които си играят и се подигават с жените. Наистина ми се искаше да вярвам, че е възможно някой мъж на 28 години да е узрял за сериозни взаимоотношения, за любов, за семейство и деца, но уви такова животно няма. Ето затова младите момичета си търсим по - големи от нас мъже, защото мъжете под 35 години, даже да не кажа под 40 години все още не знаят какво искат от живота и думата на майките им е закон за тях. Трагедия, направо ми се гади от тоя Алеко, как е възможно да няма грам достойнство и мъжество в него? Лъга три месеца момичетата и накрая нямаше дори доблестта да им каже в очите, че не иска нито една от тях. Приключвам с този сезон, не желая да се напрягам повече, кой каквото е посял, това и ще си жъне.

# 2 071
След церемонията.

Видеото, което тази сутрин качиха по погрешка и издадоха сами финала броени часове преди него... и родиха множество конспирации за втори финал, заблуда на зрителя, измама и тн, а всичко беше една елементарна грешка на служител.

Все пак, ако някой не е видял, Маги и Нани разказват за финала. Simple Smile

# 2 072
30000% затова на синхроните се хилеше баш като човек дето зад кадър му викат ай дръж се сериозно стига се лигави, а той не може да се спре. Дори това "не вярвам" беше толкова наиграно че сигурно са правили 10 дубъла на синхроните докато тушето хване читави кадри 😆
За мен Маги знаеше и не можа да изиграе добре шокът

# 2 073
  • Viena
Надежда е за "Оскар"😀😀😀

# 2 074
Маги просто отказваше да повярва в истината. Нормална реакция в ситуация на шок. Всъщност се видя колко са различни с Надежда в такива ситуации. 100% не са им казали, нали ще развалят ефекта. Едва ли им пука толкова за тях.

# 2 075
Ем да, тва щеше да е Гранде финал:
Магда, знам за Любо. Ако не си татуираш под дясната гърда А.М. няма да стане.
Наде, видех ти сватбените снимки преди 8те операции.
А той "вие сте Перфектни, просто аз не съм" типично клише
Маги знаеше, тя по сценарий отричаше...
А приятелката дето я записала за кастинг да не е Мадам Тюше?
Той на Маги ли каза, че е украшения? 😯
Като каза, че е украшение и че е много самоуверена, плюс тази зловеща музичка, която бяха пуснали… За момент си помислих, че ще ги унищожи и двете колко са фалшиви и ще излезе като най-големия злодей.
Интересно как се смрази усмивката на Маги, нещо я докосна той с това, доста навътре. Да намекнеш, че е жена трофей, нищо не сме видели от истинския Сашко, колко ли ги е псувал и ненавиждал, няма как да знаем с такова възпитание. И как отпрати с омраза в погледа меркантилната Мария, там има много, много семейни окови, за парите, за жвните, яко му е промит мозъка от това да запазят благата на семейството, не ги виня ако е така, ама де влиза тогава мамин Сашко.. Не ги уважаваш, затова ги мляскаш на конвейр, гониш ги без емоция, щото те са златотърсачки, а ти така добре възпитания богат момък, чист и неподправен като сълза, да си беше взел тогава Милена и да си мъдруват..ама дърта, не ставаше

# 2 076
Като цяло днес имах адски неползотворен ден откъм работа, с този спойлер и постоянното циклене, за което виня себе си Innocent

Видях, че доста хора са били така и спокойно можем да кажем, че Тушев днес струваше на българската икономика едно 1.5 до 3 милиона в пропуснати ползи (както би казал Вико)

Кой щЕ ни даДе паРииИИ

Изкючително неползвотворен ден! Къде са ни неустойките?!

# 2 077
  • София
Не съм потресена от майката на Алек. Има много жени като нея, с нейния начин на мислене. Само че разби на пух и прах всичките му превъзнасяния от какво прекрасно и щастливо семейство идва. Тази жена не е била щастлива, всичко в нея говори за това -  начина и на мислене, това което казва , дори вида ѝ.  Тя не знае какво е да наслаждаваш на живота, всичко трябва да в по правилата и нормите.

# 2 078
Като цяло днес имах адски неползотворен ден откъм работа, с този спойлер и постоянното циклене, за което виня себе си Innocent

Видях, че доста хора са били така и спокойно можем да кажем, че Тушев днес струваше на българската икономика едно 1.5 до 3 милиона в пропуснати ползи (както би казал Вико)

Кой щЕ ни даДе паРииИИ
За мен пък беше много ползотворен. Поглеждах темите 2-3 пъти. Хванах сълзите накрая. 😏

# 2 079
И аз мисля, че повече харесва Надежда
Харесва представата си за Надежда с естествената ѝ хубост и вярност цял живот. 😏

# 2 080
Палячо… вярно е паляк.

# 2 081
Не съм потресена от майката на Алек. Има много жени като нея, с нейния начин на мислене. Само че разби на пух и прах всичките му превъзнасяния от какво прекрасно и щастливо семейство идва. Тази жена не е била щастлива, всичко в нея говори за това -  начина и на мислене, това което казва , дори вида ѝ.  Тя не знае какво е да наслаждаваш на живота, всичко трябва да в по правилата и нормите.
И показва, че голямата любов на родителите му, която Алек превъзнасяше, е по-скоро прагматичност.

# 2 082
Виктор тогава беше фитнес инструктор нали? надали е била висока заплатата му, той изкарва повече от рекламки и като го канят за водещ, но щом са му платили според трудовия договор - значи сигурно е попрецакан.
Каза 5000 и нещо лева за трите месеца.
По спомен,  Виктор не е взел хонорара, за който е влязъл, защото е станало ясно, че е бил обвързан. Продукцията удобно е отказала да му плати уговорената сума и са се споразумели да вземе само няколко заплати които е пропуснал.
При Ергени се говореше за тлъст хонорар, помня сумата. Предполагам , че за Сашето сумата ще е подобна, добре игра ролята горканчо, да не забравяме,  че нищо не зависи от него.

# 2 083

Кой щЕ ни даДе паРииИИ

Изкючително неползвотворен ден! Къде са ни неустойките?!

Ето тази дама може да не раздава неустойки, но поне цветя дава. Метнала се е на някой

# 2 084
Ако е побеснял по време на първия епизод още и после му се е наложило да търпи на Теа дебелия гъз наврян в лицето му, жълтите зъби на Виктория пак там навряни, оранжевия фон дьо тен на горджъса, естествено че ще се изпари с холограма. Той просто едвам е дочакал ангажимента му по договор да свърши защото ако трябваше да им плаща неустойка за провален сезон и смяна на ергена по средата на сезона, дъртия Младенов щеше да му изтъпани един бастун вече. А ако беше се направил че избира някоя, това са едни безкрайни медийни ангажименти с нея. Сега поне ще джитка по медиите като богат ерген. За него кастингът едва сега започва

Общи условия

Активация на акаунт