“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 994
  • 998
  •   1
Отговори
# 915
Еха, дано направят добър сериал от Мамник. Аз го слушах в сторител и с прочита на Владо Пенев беше разкош. Последната една две глави ми дойдоха малко в повече. Но, все пак, го изслушах на един дъх.

За Есента на демона - чаках го много и ме разочарова всичко. И играта на повечето актьори и сценарият. На моменти все едно се опитваха да приложат американски сценарий за българската действителност и никак не се получи. Много дупки в сюжета. За финала изобщо няма да коментирам, вие сте казали всичко.

След като свърши чак се зачудих, когато гледах първи сезон с всичкия си ли бях, че ми хареса толкова много. Пуснах си го отново ... Ами друг филм е, съвсем друго ниво... По-добре да не бяха правили продължение...

# 916
Спекулации около биологичното състояние на Фил - жив или мъртъв?! Smiling Imp

Абсолютно е възможно да е жив, още повече, че оставиха финала доста некатегоричен с неяснота около неговия персонаж. Може би защото искат да си оставят вратичка за по-широк кръг от възможни сценарии с евентуално негово участие. Сещам се, че наскоро гледах сериала 1923 и в него героя на Харисън Форд бе прострелян множество пъти с картечница (като се има предвид, че той вече е на 80+ години и действието се развива през 1923 година) не давах никакви шансове на героя му, а той взе, че оцеля във време, в което не е имало никаква медицина почти. Като на него също кръвта му извираше от всякъде. Тъй, че няма невъзможни неща (особено във филмите), въпроса е дали си заслужава следващ сезон и има ли какво да ни покажат...

# 917
  • Бургас
...Имаше една наша история, направена на филм - за хижа на Витоша и уж по действителен случай. ..

"Вила Роза" беше филмът.

# 918
Има възможност  Филип да е останал жив, ако рекат - не го погребаха, например и никой не изказа съболезнования. Може Мия да е останала в Търново, докато той се лекува, а Дора удобно я махнаха от триъгълника, като се загаджи за кметчето. То беше много нелепа сцена, аз мислех, че е реклама и накрая ще кажат името на някой веган ресторант.... Та ако Филип оживее не мисля, че някой ще възрази.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 13:56 от Iris04

# 919
Ама недейте така с това, че има някакъв шанс Филип да е останал жив, че Карамазов сам да не реши да си тегли ножа.

# 920
  • Галифрей
Дам винаги могат да върнат Филип в Братя как “ изгориха” Врачански и накрая се завърна като нов човек. Но зависи дали самият Карамазов би се съгласил,защото си мисля,че след тоя  сезон кракът му няма да участва в продукция на Милошев.

# 921
Аз не му следя много изявите на Карамазов, но ми се струва, че малко кокетира с това отказване от това и онова... Той е красив мъж и добър актьор и това, в крайна сметка му е занаята,  ако има друга професия, хубаво, ама той май няма.

# 922
Не съм наясно и нямам вътрешна информация на Владо какви са му отношенията с екипа и продуцентите. Моите разсъждения са на база на това, което показаха. Ако искаха категорично да приключат с Филип накрая щяха да покажат гроб или дори да не е гроб нещо значително по-ясно и окончателно от това, което видяхме. И това ме кара да си мисля, че си пазят някакви козове за в бъдеще според ситуацията. Може и да не съм права разбира се и моя прочит да е друг.

# 923
Според мен Карамазов ще откаже участие в следващ сезон, та те му опропастиха образа, нищо общо с полицая от първи сезон. Вярно,че лични драми,любови и бла-бла,ама чак пък толкова...

# 924
Е колко по-ясно да покажат че с Филип е свършено. Оня така хубаво овъртя ножа и само от ушите му не потече кръв.

# 925
  • София
Факт е, че няма герой, който да не могат да съживят, ако поискат. Grinning

# 926
  • Washington,USA
Факт е, че няма герой, който да не могат да съживят, ако поискат. Grinning

🔥 да съживят тогава

# 927
  • София
Не го отписвайте Карамазов.

# 928
Има възможност  Филип да е останал жив, ако рекат - не го погребаха, например и никой не изказа съболезнования. Може Мия да е останала в Търново, докато той се лекува, а Дора удобно я махнаха от триъгълника, като се загаджи за кметчето. То беше много нелепа сцена, аз мислех, че е реклама и накрая ще кажат името на някой веган ресторант.... Та ако Филип оживее не мисля, че някой ще възрази.
Всички може да си прожектираме всякакъв сценарий но за мен Филип не е жив , самият Владо Карамазов каза че повече не му се занимава с този сериал , даже с нежелание се е снимал в вторият сезон , и то си му пролича !! А за Калин в "Братя " това беше лафа за три сезона , даже си спомням че го бяхме прекръстили " Къде е Борис" ?? 🤣🤣🤣  Майтапа на страна но не мисля че Владо наистина ще се снима повече . 😐😐

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 19:56 от FBID100004892386036

# 929
  • София
Не е нужно да го играе Карамазов. В трети сезон ще се разбере, че всичко случило се във втори е било сложна схема Филип да изсценира смъртта си пред Мия. Ще се върне с ново лице след операция в Корея и ще започне да избива герои от предишните сезони с цел да я накара да си припомни как се разкрива убиец след срамното й представяне във втори сезон. Накрая тя ще разплете случая, той ще си смени лицето да прилича на мъртвия й съпруг, и двамата ще отпрашат към залеза с бяла баничарка.

Общи условия

Активация на акаунт