“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 585
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 150
До момента името му го няма в актьорския състав, дори част от екипа не е - не фигурира на белите надписи след филма.

Даже вече имам усещането, че може и довечера да не го видим. Дори и да е бил каскадьор, не трябва ли името му да присъства във финалните надписи?

# 151
Как е името на кмета? За мен убиецът е той, син на Арсов и починалата съпруга на Десподов.

# 152
  • I Love You 3000
Аз като за последно сякаш да напиша и това предположение, че да не остане непокрит герой Simple Smile
Може убийцата да се окаже Филотея Simple Smile - само нея не сме споменали. Затова я записвам , че да не кажат после нямаше нито един познал. Иначе признавам , че е просто на тото Simple Smile
Едно ми е сигурно обаче някой умрял няма да се окаже толкова умрял колкото предполагаме Simple Smile Ама кой ли от всичките? Нямам търпение вече.....

# 153
  • Галифрей
Как е името на кмета? За мен убиецът е той, син на Арсов и починалата съпруга на Десподов.
Павел Иванов се казва актьорът. Но името му не знам аз все му викам г-н кмет зелен 😁❤

# 154
Павел Иванов се казва актьорът. Но името му не знам аз все му викам г-н кмет зелен 😁❤

Точно това е още една от причините, за да ме съмнява точно той.

# 155
Да не е гадже на Пеева и придружител ? Не беше ли да нея някъде?

# 156
  • I Love You 3000
Тази Филотея мачка котарачка ще излезе накрая. По колко ги е раждала наведнъж и през колко време? То не беше Ирина, Фичето , мистериозният Калоян , че сега и кмета.
Накрая самоубила се от скалата, ама я застреляли в главата и цялата била в прорезни рани.
Тези сценаристи моля наистина да са направили смислен и връзващ се финал , че наистина ще се откажа да гледам българска телевизия. Нито Капките - Капки, нито Денсинг Старса читав, готвачите и те не мръднаха от кръчмарско ниво, за Сандьо пък да не говорим.... само този филм ми остана! Моля ви направете го смислен!

# 157
Чудех се на кого ми напомня кмет зелен Joy , aka Павел Иванов, и се сетих - Том Круз Sunglasses

Скрит текст:

Даже може би подобрена негова версия.

# 158
  • София
Тази Филотея мачка котарачка ще излезе накрая....
Хм..възможно е. Преродила се е като котка и сега ги упътва как да стигнат до демона, който ще се окаже вампир. Smiling Imp  (изперках)

доста подобрен Том Круз е тоя кмет, по мое скромно мнение

# 159
Чудех се на кого ми напомня кмет зелен Joy , aka Павел Иванов, и се сетих - Том Круз Sunglasses

Скрит текст:

Даже може би подобрена негова версия.
О, наистина! Право в целта, Телесила!
Нашият хубавец е имал по-добър ген обаче.

# 160
Наистина има огромна прилика между двамата и май кметчето е най-секси актьорът във този сезон.
Четох,че сте обсъждали интервюто на режисьора и Блатечки. Общо взето нищо съществено освен че Блатечки искал толкова много да се снима в сериала,че чак и без хонорар 😁 сигурно му повярвахме...

# 161
  • София
Наистина има огромна прилика между двамата и май кметчето е най-секси актьорът във този сезон.
Четох,че сте обсъждали интервюто на режисьора и Блатечки. Общо взето нищо съществено освен че Блатечки искал толкова много да се снима в сериала,че чак и без хонорар 😁 сигурно му повярвахме...

И че е искал и кучето му да участва също Animal Dog2

# 162
Досега само четях, но реших да споделя следното (извинявам се, ако не е точно по темата):

Скрит текст:
Докато домакинствам, чувам сина ми (4г.) да казва лебедка и повдигам учудено вежди. Той спи вече 10-ти сън, когато гледаме сериала.
 Питам от къде знае тази дума и ми съобщава, че полицейското куче Чейс (от Пес патрул Simple Smile имало лебедка в колата си. Става ми смешно, но му благодаря за информацията.

Явно, освен убийците, и някои полицаии ползват такива уреди. Wink

Шегата настрана, но аз лично не подозирам никой от разследващите. Съгласна съм с някои доводи в посока съучастие на Илчев, но дотам.

# 163
  • Ruse
Да помислим кой може да ни изненада страшно много като убиец?
Фичето сам коли и беси.

# 164
Тази Филотея мачка котарачка ще излезе накрая.
Скрит текст:
По колко ги е раждала наведнъж и през колко време? То не беше Ирина, Фичето , мистериозният Калоян , че сега и кмета.
Накрая самоубила се от скалата, ама я застреляли в главата и цялата била в прорезни рани.
Тези сценаристи моля наистина да са направили смислен и връзващ се финал , че наистина ще се откажа да гледам българска телевизия. Нито Капките - Капки, нито Денсинг Старса читав, готвачите и те не мръднаха от кръчмарско ниво, за Сандьо пък да не говорим.... само този филм ми остана! Моля ви направете го смислен!

Представям си жената котка - пада от скалата, котките я наобикалят и я съживяват и после тръгва да отмъщава. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт