“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 000
  • 998
  •   1
Отговори
# 855
  • София
А аз предлагам на "корицата" да се сложи просто туриста Милошев - зер, негов си е сериалът, а и съсипията му (или, ако някой изнамери друга снимка на съекипниците - като оная с четиримката на маса, дето бях използвал).
ПП. Сега покрай министерстването му, може да се намери някоя с вдигнат за назидание пръст или поучаваща физиономия, нещо такова.

# 856
Ролята на Наумовски като разказвач на истории много други актьори биха я изиграли добре, даже по-добре заради натрапчивия му акцент на моменти. Там си беше основно декламация.

Между другото, изобщо не съм впечатлена и от актьора, изиграл Фичето. На моменти преекспонираше, а в други беше твърде нормален. Все едно и той страдаше от някакво раздвояване на личността.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 07:39 от Telesilla

# 857
  • Галифрей
А аз предлагам на "корицата" да се сложи просто туриста Милошев - зер, негов си е сериалът, а и съсипията му (или, ако някой изнамери друга снимка на съекипниците - като оная с четиримката на маса, дето бях използвал).
ПП. Сега покрай министерстването му, може да се намери някоя с вдигнат за назидание пръст или поучаваща физиономия, нещо такова.
Да съгласна съм. Кажете един сериал на Милошев и компания,който всичките му сезони са мега добри? Гледах наскоро “ Дървото на живота” еми не ми хареса особено,но пък имаше добри неща. Сравнение в другите му проекти този е доста по-добре.

# 858
Аз съм от тези, които не го харесват от началото.
Във фб вече има и отрицателни коментари за финала.
Оф, редактирам се.
Сетих се  за друго предложение за корица. Гюдерия, за по въздействащо да се държи от лява ръка.
Заради булгарите ли? 😂
Satisfied Е нали убиецът е левичар, голямото откритие, да му намерим някакво "приложение" все пак (ние, щом екипът не успяха Smirk)

# 859
Актьорът, играещ Фичето, супер преиграваше  и ми е чудно, че толкова съфорумки го харесват.

# 860
И Тони много преиграваше на моменти,но още повече го харесват. На мен Александър Тонев ми хареса,като до този момент не го бях виждала в нито една роля. За мен доста достоверно пресъздаде героя си дори и на моменти да е било преекспонирано. Сцени като тази на скалата и когато го проверяваха дали има рана на ръката за мен бяха добри.

# 861
  • Washington,USA
И Тони много преиграваше на моменти,но още повече го харесват. На мен Александър Тонев ми хареса,като до този момент не го бях виждала в нито една роля. За мен доста достоверно пресъздаде героя си дори и на моменти да е било преекспонирано. Сцени като тази на скалата и когато го проверяваха дали има рана на ръката за мен бяха добри.

Дали го харесват повече? Нз

Иначе някой знае ли откъде да намеря всички саундове от филма. Имаше една църковна песен, когато падна Десподов

# 862
Ролята на Наумовски като разказвач на истории много други актьори биха я изиграли добре, даже по-добре заради натрапчивия му акцент на моменти. Там си беше основно декламация.

Между другото, изобщо не съм впечатлена и от актьора, изиграл Фичето. На моменти преекспонираше, а в други беше твърде нормален. Все едно и той страдаше от някакво раздвояване на личността.

Съгласна. Не разбирам прехласването по играта на Наумовски, щото кой знае каква актьорщина не показа.
Основно четеше посланията и даваше наизустени обяснения. А в последната серия много преигра и въобще не му се получи психопатският образ.

Фичето ме остави равнодушна като образ и игра. Не ме развълнува, не ме впечатли. Ама то това мога да го кажа като цяло за сериала и актьорите.

# 863
  • София
На мен за Фичето ми беше жал, не съм го подозирала като убиец, той е добра душа, наплашен и явно малтретиран в детството. Актьорът не ме е дразнел с изпълнение, значи го пиша успешен образ. Simple Smile
Кърджиев и за мен пресоли манджата в последния епизод - дали по своя инициатива, дали режисьорска, не знам, но ей нА, не е спечелил симпатиите на публиката; нас май най-вече ни подразни.

# 864
На Наумовски ми харесва само гласът и то точно с лекия акцент - малко като на Джоко Росич Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:14 от Iris04

# 865
  • Галифрей
На мен за Фичето ми беше жал, не съм го подозирала като убиец, той е добра душа, наплашен и явно малтретиран в детството. Актьорът не ме е дразнел с изпълнение, значи го пиша успешен образ. Simple Smile
Кърджиев и за мен пресоли манджата в последния епизод - дали по своя инициатива, дали режисьорска, не знам, но ей нА, не е спечелил симпатиите на публиката; нас май най-вече ни подразни.
Съгласна съм. И аз въобще не съм го подозирала, той беше като едно малко дете.

Според мен Тони стана меме с този “ демоничен смях” но той няма вина,че сценариста и режисьора са прекалили с глупостите. Нямаше почти никакво развитие в повечето главните герой.
Много тъпо,че прецакаха сезон 2.

# 866
Съгласна съм. И аз въобще не съм го подозирала, той беше като едно малко дете.

Според мен Тони стана меме с този “ демоничен смях” но той няма вина,че сценариста и режисьора са прекалили с глупостите. Нямаше почти никакво развитие в повечето главните герой.
Много тъпо,че прецакаха сезон 2.
Само малко развали идеалният първи сезон !! А като се сетя че го чаках с нетърпение , и този финал , още повече го развали .

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 11:11 от FBID100004892386036

# 867
  • Бургас
За протокола - ние дори не бяхме информирани (то за кое всъщност, бяхме!?) от какво точно страда  Фичето! Така че , за мен образът му си беше докосващ . Тъжно ми беше за него... И не съм се отказала от Кърджиев/Наумовски! Успявам да разделя актьорското можене от сценарния и режисьорски недоимък!

# 868
Бях решила да не пиша повече по темата, че бях бясна, но ме напъна.
Та, за Наумовски и не само.
Актьорът играе както "му свирят" сценаристите и режисьорите, това са искали от него така го го е изиграл.
И не той носи вина за превода на анимус булгарикус, а този дето му е написал текста и е изискал от него да го произнесе.
А това, че добри актьори, бяха вкарани в ролята на читалищни самодейци и гледахме долнопробен фарс, е изцяло заслуга на "туриста".

# 869
Абе с една приповдигнатост и блясък в очите го обясняваше. Не забелязах такова когато разказваше за светицата Фелотея например, чието име носи неговата любима.
Когато го намушка Мия със спринцовката, погледа и физиономията му бяха толкова " изразителни", че всички се чудихме изненада ли е болка ли е и какво точно показа.

Общи условия

Активация на акаунт