“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 999
  • 998
  •   1
Отговори
# 885
Аз пък за първи път я забелязах тук, въобще не знаех коя е. Сега я мяркам на Черешката с други "известни".

# 886
Аз пък за първи път я забелязах тук, въобще не знаех коя е. Сега я мяркам на Черешката с други "известни".
Аз си я спомням в Пистолет куфар и три смърдящи варела , после в Ягодова Луна и сега в Есента на Демона,не ми е направила добро впечатление, и вече като разбереш на кой е гадже ,и съвсем ти става ясно защо не я харесвам . 🤣🤣🤣

# 887
Аз не помня къде първо я забелязах,но на момента ми стана антипатична. Изключително самоуверена, нахална и на моменти неадекватна. От нея лъха една пошлост и наглост.

# 888
И аз не я харесвам.

# 889
Аз не помня къде първо я забелязах,но на момента ми стана антипатична. Изключително самоуверена, нахална и на моменти неадекватна. От нея лъха една пошлост и наглост.

Много е лигава... В Черешката дори като че ли прекалява с алкохола. С Явор са си лика-прилика...

# 890

Много е лигава... В Черешката дори като че ли прекалява с алкохола. С Явор са си лика-прилика...
Краставите магарета се надушват !! 🤣🤣🤣

# 891
  • София
Аз се замислих, че бих слушала книга, озвучена от Тони Наумовски - примерно в Storytel (давам им идеи)

# 892
  • Washington,USA
Кой знае къде киха човекът от нас 😂😂😂

# 893
Рая Пеева и аз не я харесвам, въпреки че не съм я гледала никъде другаде. Знам, че е гадже на противния Явор Бахаров. Двамата толкова да си приличат, едно към едно. Мисля, че съм й мяркала някакви тв изяви и от там не ми е оставила добро впечатление. А, и явно на никой от тук.

# 894
  • Галифрей
Аз съм я гледала в “ Скъпи наследници” помня,че беше ужасна.  Ацки е е противна ми я само я бутат почти навсякъде в театъра и киното. Виждала съм й лицето не съм запозната в кариерата й. Нищо чудно,че Демоните й туриха желязната маска да си затвориха  човка и я направиха на варено.

# 895
  • Washington,USA
Пламене, къде сиии. Гледайте я на Черешата не се спря.

# 896
Аз съм я гледала в “ Скъпи наследници” помня,че беше ужасна.  Ацки е е противна ми я само я бутат почти навсякъде в театъра и киното. Виждала съм й лицето не съм запозната в кариерата й. Нищо чудно,че Демоните й туриха желязната маска да си затвориха  човка и я направиха на варено.
Тя не само като актриса е ужасна ,но и като човек не ми е симпатична , и добре че я убиха бързо и че беше в много малко епизоди , а сцената и със Блатечки в колата беше супер криндж .

# 897
  • Другата България
Нямам време да изчета всичко, но мернах желание за нова корица.
Тематично избрах тази. Blush

# 898
Супер е тази. Предната като я видех само се ядосвах какъв финал ни поднесоха…

# 899

Значи...няма да повярвате за кой се сетих , като видях това. Обяснението защо Десподов бутнал Филотея. Една котка му го подшушна.

Общи условия

Активация на акаунт