Любители на котки - Тема 195

• 35 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Mery.chery, много сладка бебка Тити 😻
Barby, твоите пухчета са прекрасни (а тези бузкиии...😘)! ❤️

# 61
Цитат
Скоро май ще осиновим някое коте ... не аз, сестра ми.
Трябваха и две седмици съжителстване с Тео, за да се влюби в него и да се загнезди мисълта в главата и. Simple Smile
Ще я изчакам още малко ... щото към момента иска да и дам Теодор а аз да взема у дома ново коте. Което обаче няма как да се случи... кой се отказва и дава детенцето си.
И двете никога не сме гледали животни ... но явно всяко нещо с времето си.
Та пооглеждам софийските обяви за бездомничета.
Дано!
Flash, аз предлагам един бездомник, отдавна му търся дом. Може би е на една година и нещо, кастриран. От дивак го превърнах в глезльо. Но сме в Бургас, за съжаление!

С доберманката ми са почти приятели Simple Smile

# 62
  • София
Ох, нямам сили, моят котьо явно пак има проблем с бъбреците, от вчера не яде нищо, сигурно му се гади. Хайде пак по познатата пътека.... Този път изкара 1,5 месеца.

Колебая се между Джулайвет, бяхте я препоръчали и д-р Пеева на Сточна гара... В сити джънгъл все нямат часове, все с клизма стават нещата...

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 16:59 от Cuckoo

# 63
  • София
Днес пак няма да оправяме леглото...

...щото като кажа "хайде ставай!"... 😹

Ох, Cuckoo, стискаме палци и лапички на момчето

# 64
Ох, нямам сили, мвоят котьо явно пак има проблем с бъбреците, от вчера не яде нищо, сигурно му се гади. Хайде пак по познатата пътека.... Този път изкара 1,5 месеца.

Колебая се между Джулайвет, бяхте я препоръчали и д-р Пеева на Сточна гара... В сити джънгъл все нямат часове, все с клизма стават нещата...
Миличкия, стискаме лапички. Ако ти се пътува до Перник, препоръчвам нашата клиника, където ми лекуват Пуфи.

# 65
  • София
Миличкия, стискаме лапички. Ако ти се пътува до Перник, препоръчвам нашата клиника, където ми лекуват Пуфи.

Mila, сподели, моля. В Пк живея 8- 9 месеца в годината и имам интерес, моя какъвто е бандюга (дано не се налага, де 🙏)
Блеки е пациент на "Адовет".

# 66
# 67
Cuckoo, стискам палци и аз! Бързо и лесно да минава!
Момичета имам въпрос? Възможно ли е Линка да се докарва до рядко щастие, демек да дрискочи от преяждане?
Предния път ей така от нищото ми дойде и нали сърце не трае хукнах на ветеринар, предположенията бяха смяна на храна, но нищо не съм сменяла или да е хапнала нещо забранено без аз да видя или яде твърде много щото доктора каза дебела е. Вчера детето се прибрало от Габрово и понеже се е умилквала ѝ сложила да яде и кака даже доволна, че всичко си е изяла. А аз на участие със състава и преди да тръгна я храних. Като се върнах Линош затича в тоалетната и като се почна с рядкото щастие 5 пъти до вечерта. Водих я рано тая сутрин, видимо е здрава, няма температура, опипаха корем и е добре. Казаха да я оставя само на гастро днес и ако ме тревожи нещо да звънна. Днес още не е акала, ама е почти празен стомаха, пие вода поне това видях, от гастрото ѝ сложих към 9 след доктора, много малко е яла. На обед другата, част, пак само е близнала, ама не настоявам. Сега ще тръгвам на работа и ми е супер тревожно, макар да няма вид на болно коте, скача, играе, спи, умилква се, всичко по реда си,ама ще се прибера след 20ч и ще я мисля много. С детето вече си пишем кой какво дава да не стане грешка уффф! Ако е преяла вчера, причина ли е за такова разстройство или да настоявам за по обстоен преглед.

# 68
Здравейте, от днес ще сме на специализирана храна, така, че подарявам паучове и пастет и вече отворена висок клас суха храна-малки разфасовки. Ако някой ги иска, моля да ми пише лично съобщение.

# 69
Cuckoo, стискам палци и аз! Бързо и лесно да минава!
Момичета имам въпрос? Възможно ли е Линка да се докарва до рядко щастие, демек да дрискочи от преяждане?
Предния път ей така от нищото ми дойде и нали сърце не трае хукнах на ветеринар, предположенията бяха смяна на храна, но нищо не съм сменяла или да е хапнала нещо забранено без аз да видя или яде твърде много щото доктора каза дебела е. Вчера детето се прибрало от Габрово и понеже се е умилквала ѝ сложила да яде и кака даже доволна, че всичко си е изяла. А аз на участие със състава и преди да тръгна я храних. Като се върнах Линош затича в тоалетната и като се почна с рядкото щастие 5 пъти до вечерта. Водих я рано тая сутрин, видимо е здрава, няма температура, опипаха корем и е добре. Казаха да я оставя само на гастро днес и ако ме тревожи нещо да звънна. Днес още не е акала, ама е почти празен стомаха, пие вода поне това видях, от гастрото ѝ сложих към 9 след доктора, много малко е яла. На обед другата, част, пак само е близнала, ама не настоявам. Сега ще тръгвам на работа и ми е супер тревожно, макар да няма вид на болно коте, скача, играе, спи, умилква се, всичко по реда си,ама ще се прибера след 20ч и ще я мисля много. С детето вече си пишем кой какво дава да не стане грешка уффф! Ако е преяла вчера, причина ли е за такова разстройство или да настоявам за по обстоен преглед.
Ако е прекалила с мократа храна, възможно е да се е разхлабила...

# 70
Здравейте, от днес ще сме на специализирана храна, така, че подарявам паучове и пастет и вече отворена висок клас суха храна-малки разфасовки. Ако някой ги иска, моля да ми пише лично съобщение.

Подарени на amy_nka

# 71
  • София
Чудя се какво не съм направила като хората този път, давам добавки редовно...

# 72
  • Варна
Cuckoo, стискам палци да се подобри дядото!
Последно моите се подрискаха дружно от лечебната храна, изписана за цистита на Мила. Полека я включих, ама резултата е винаги такъв. Женя краде от храната на Мила.
Спра ли я, оправят се.
Ами ще я спра май изобщо. Ще видим Мила какво ще я правя. Цистонът помага донякъде.

# 73
Да си покажа декорацията:

Cuckoo, вероятно аз най-много 'рекламирам' Джулайвет, но съм им доживот благодарна за отношението и лечението при херпесворуса на Ади и операцията Бени като глътна стики. Кацарова и мъжът са дръпнати, но компетентни. Стефанова лекува Ади и е страхотна, но за твоя случай, ако можеш да намериш час за Лаловска, тя може би ще помогне - бива я, обяснява и много й се занимава.

# 74
Cuckoo, и аз стискам палци на старчето! Дано го закрепят отново.
То всъщност хемодиализа на котки прави ли се? Вероятно това би било спасението за бъбречната недостатъчност.

Общи условия

Активация на акаунт