Любители на котки - Тема 195

• 36 309
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Рижко не знаеше нищо - да върви, да яде, да ходи. Но ми казаха, че майките им ближат дупенцата и така ги стимулират. Аз след всяко хранене, му масажирах коремчето и му бършех дупенцето с мокра кърпичка. Постепенно, пак с масаж и поставяне в бентонита, започна да се изаква. Даже се опитваше да рови, с което мажеше лапите и следваше къпане, но все пак, коремчето се освобождаваше.

# 181
Страхотен сладурко Хари Heart Eyes Ще се нагодите някак си. Всичко ще е наред! Ще ви напълни къщата с радост.

# 182
Как така със спринцовка? Нали уж вече можеше да се храни самостоятелно? Не ви ли казаха какво яде? И за млякото - никакво краве мляко. Подриска ли се, ще стане трудно...

# 183
И аз хранех Лио със спринцовка и адптирано мляко като го взех. Уж можеше да се храни сам, но на практика облизваше соса от пауча и толкова. Не знам защо хората, развъждащи котки толкова бързат да ги раздадат. Аз не исках да го вземам, платих го и исках да поседи още с майка си, но жената ме убеждаваше, че е захранен. Ми не беше. Изгледахме се де.

# 184
  • на брега на морето
Има специални биберони за мляко за твърде малки котенца. Продават се във ветеринарните кабинети или аптеки. Както и млякото за хранене - не е краве, овче или козе.

# 185
Млякото е адаптирано.Със спринцовка го давам,но му слагам и в купичка ще свикне,няма къде да ходи.

# 186
  • на брега на морето
Защо не му купите биберон? Не е скъп. Продават комплекти с четка за миене на бутилката. Струват по-малко от десетина лева.

# 187
Защо не му купите биберон? Не е скъп. Продават комплекти с четка за миене на бутилката. Струват по-малко от десетина лева.
Ще взема утре,а и днес може да потърся.Вчера след 19.00 не работеше нищо

# 188
  • на брега на морето
Не го хранете по гръб, макар да е много изкушаващо, а да е легнало по корем, както би направило при майка си. И много внимавайте да не го настъпите случайно.

# 189
Дами,може ли съвет.Когато взех Тита първите дни сложих легълцето,купичките и тоалетната му едно до друго да са му наблизо докато свикне.Нямаше проблем с ходенето му по нужда.Когато започна да щъка навсякде из апартамента преместих тоалетната в коридора,с идеята по нататък във времето да я оставя за постоянно в банята.Но вчера открих,че е пишкало на пердетата,близо до мястото където му беше легенчето.Изпрах пердртата,измих ламината с Доместос,върнах тоалетната на старото място,започна да я ползва по предназначение.Но днес сутринта гледам пак пишкало на пердето,триците сухи.Пак ще пера,но как да го отуча да не ходи там?Да напръскам ли с някакъв препарат?Явно усеща още миризмата.Дайте съвет,че на моя мъж му прилошава вече😁

# 190
И аз идвам с проблем с пишкането, но на леглото, а не на пердета. Grinning

С голямата ни котка не сме имали проблем с ходенето до тоалетната, сипахме пясък и тя да се оправя. Сега имаме бебе, купихме му нова тоалетна, нооо - греда. Ходи, яде пясъка, но нищо. Как да стане? Някой има ли идея?

# 191
# 192
Този пясък не е опасен нали?Ако случайно погълне едно зрънце?
Хари не иска пауча. Взех уискас джуниър и му цапам муцунката,но не го иска.Нали няма вариант да остане на мляко?
Другите котета са опитвали и храната на майката,но този разбойник не,само мляко.

# 193
Ами, силно се надявам да не е опасен пясъка. Четох в интернет, че не трябвало да бъде токсичен, не знам какво означава това. Взехме от най-стандартния и обикновен, че да няма ароматизатори и етц. Стараем се да го спираме да го яде, но не знам.

Иначе и нашето не проявява интерес още към храна, най-много да души тази на майка си.

# 194
  • София
Ето тази биоразградима тоалетна ползвам за котките :

Добра е, но.... бързо свършва.

Общи условия

Активация на акаунт