Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 050
  • 326
  •   1
Отговори
# 165
Трябва миенето на зъбките да се представи като нещо забавно, а не като досадно, омразно задължение. Като хитринки, които работят мога да изброя :
1.Детето само си избира четката за зъби
2.Заедно си мием зъбите - личният пример е важен
3.Играем игри, в които "мием" зъбките на любимите играчки

# 166
Най-често не мие зъбките, а само смуче пастата за зъби. Мия зъбите и аз, за да съм пример как се случва и накрая разбира се, аз минавам с четката в устата, за да изгоним Кариесчо.

# 167
  • София
Simple Smile От малък се опитва сам, но първата му истинска електрическа четка беше с песен и той знае, че като свърши - е готов. Иначе скучаеше и бързаше, докато си мие зъбите. Трябва да е забавно, за да "участва" Simple Smile Детето само си избира четката за зъби по красота.

# 168
  • ВАРНА
Предизвикателства не е имало при моите деца. От съвсем мънички са научени да не пропускат миене на зъбите, особено вечерното.
Предизвикателството, което срещам е с тийнейджъра 🫣 както беше супер редовен в миенето на зъбите, така в последно време изобщо не го прави… Sad

# 169
Най голямото предизвикателство е докато се създаде навик.

# 170
  • софия
Най-сериозното предизвикателство за мен е времето, което децата си мият зъбите.

# 171
постоянно повтарям че се мият сутрин и вечер задължително това е

# 172
Преди дъвчеше четката за зъби и изяждаше пастата. Не даваше да и ги мием ние, искаше тя. После купихме книжки за хигиената и отидохме на зъболекар, който обясни защо и как да се мие. Сега е по-старателна, но още има какво да се желае.

# 173
Нежелание за продължително и качествено търкане на зъбките, борим се всекидневно за изграждане на добър навик.

# 174
У нас баткото следи пясъчния часовник и си мие зъбите, като редува четките - има няколко
 Blush Малката е на 1 година и 9 месеца, много обича да си мие зъбките и е голям проблем да вземем четката, винаги  става с рев или трябва да я залъжеш с нещо, за да я вземем

# 175
Засега с интерес мием зъбките, а и личния пример и постоянството допринасят за безпроблемното към момента почистване на зъбите! Hands Ok Hand

# 176
Хапва си пастата за зъби и трябва да обясняваме и показваме как да изплаква

# 177
  • Стара Загора
Не ми дава да ѝ мия аз зъбите, а държи всичко да върши сама. Четем книжки, пея песнички и обяснявам как се мият правилно зъбите.

# 178
Предизвикателство е качественото миене, защото синът ми се забавлява да приказва или дъвче четката, да си стиска устата. След прием на имуностимулираща добавка, по зъбите се натрупа плака, с която много трудно се справям, особено когато играта възпрепятства достъпа на четката.

# 179
Имам два проблема с малкия. Гълта пастата и не си четка достатъчно време зъбите. Опитвам се да го науча, като си мием зъбите заедно.

Общи условия

Активация на акаунт