Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 049
  • 326
  •   2
Отговори
# 180
Започна да си ги мие без да го карам, след като му купих няколко книжки за оцветяване свързани с това.

# 181
  • Бургас
От много малка започнахме с миенето на зъбите, като в началото се използваше всичко възможно за привличане - пясъчен часовник, интересна форма на четката, сама да избере пастата.
Вече нямаме проблем, втора електрическа четка за зъби сменя.

# 182
Обяснявам им, че зъбките се мият сутрин за красота, а вечер за здраве, и че двете са много важни и не бива да се пропускат.

# 183
С краката не съм срещала проблеми, но с малкия се боря главно с мързела. Все казва, хайде утре. Но номерът не минава 😅. Винаги му казвам, че може да пропусне душа и няма да му стане нищо, но ако пропусне миенето на зъби, те ще се развалят.
И любимото ми "Сутрин за красота, вечер за здраве"

# 184
Проблемът е, че много бърза, понякога десет секунди след като е започнала да мие зъбите, чувам "Готова съм, мамооо".

# 185
Казвам на децата си,че има малки червейчета които трябва да се изчеткат.

# 186
Изпълнителен е, но от време на време се оправдава, че е изморен и му се спи.
Аз съм с проблемни зъби и винаги му давам за пример себе си. Много е горд след като ги измие и се гледа на огледалото, колко са му чисти зъбите сега Simple Smile

# 187
Привет!
Майка съм на 3 дечица.С първото ми дете беше голямо предизвикателство, понеже отказваше да си мие зъбките.Затова ми се наложи всеки ден да взимаме кучето в банята ,да мием първо неговите зъби след това идваше ред и на малката.Но с другите ми две деца нямам тези проблеми ,с желание си мият зъбките...но това е благодарение на пастата ,харесва им много вкуса и .

# 188
Моето дете е на 1.10м и миенето на зъби и е любимото нещо, като в повечето случаи само смуче пастата, но има желание детето. 😃 Но има афинитет към мойта ел.четка и само дебне да я набара, в случая аз си купих нова и й дадох старата да си играе.
ПС. Не знаех за тези четки, изглеждат супееер яко. 🥰🥰🥰И това,че стават за различни възрасти. Благодаря,че споделихте с нас!!

# 189
Най-голямото предизвикателство е да го накарам  голямото ми дете да ги мие бавно и да успява да  маха плаката напълно. Вече е на 6 години и му падат първите млечни, затова в момента  се старае  много зарази феята на зъбките. Иска да й дава само чисти зъбки, а тя да го посещава и да му дава монета за касичката. Като цяло във времето съм ползвала играчка,музика,пясъчен часовник,  книгата за Чук и пук, различни енциклопедии. Бил е един път на зъболекар за профилактика и беше много щастлив,че се справя  в грижата за зъбките си и не го боли.

Другото дете е на 2 години и успявам да мием зъбите с любимия му заек.

# 190
  • in Wonderland
Най-сериозното предизвикателство за мен е времето, което децата си мият зъбите.

# 191
  • На ръба..
Основото предизвикателство е, че гълта пастата. А другото е, че не си четка достатъчно време зъбите. Затова включваме заека да помага.

# 192
Проблема е ,че се отплесваме,похапваме от пастата. Четем приказката за Чук и Пук и се каним да ги оставим гладни.

# 193
Най-трудно е да създадем навика, особено рано сутрин. Купих на дъщеря ми пясъчен часовник, точно за да засича времето на миене на зъбки, освен това винаги я оставям тя да си избере пастата!

# 194
Трудното беше докато се изгради режим и да свикне да мие и сутрин и вечер. Сега вече няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт