Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 042
  • 326
  •   2
Отговори
# 225
  • Дупница
Моите внучки с голямо удоволствие си мият зъбите. Когато им обясниш колко е полезно да се подържат здрави зъбките, има ефект.

# 226
Мързи го да търка с четката, това си е истината. Прибягвам до всякакви чудати истории и герои, за да го накарам да разбере колко е важна грижата за зъбите.

# 227
От навършване на 1г упорито показвам и напомням за миенето на зъбките. Идеята ми е създаването на рутина, но все още облизва пастата и до там.

# 228
Забравят, мързи ги, претупват миенето. Пробвали сме с игри, с оцветяваща паста за зъби, с поощрения.

# 229
  • у нас
На стената в банята сложих мини пясъчен часовник. Другата ми хитринка е личният пример. Има много брошури и книжки по темата, които са много интересни за децата.

# 230
С игри, цветни четки и клипчета за миене на зъби Simple Smile

# 231
Понякога ги домързява да си мият зъбите. Личният пример е много важен.

# 232
под формата на игра- шарени четки, детски герои... и личния пример- копират безрезервно мъничетата

# 233
Яде пастата за зъби, глези се и още не ги търка старателно. Иначе пастите с плодови вкусове и шарените четки за зъби помагат. ☺️

# 234
Ако няма никой при нея,си играе с пастата и водата, затова влизаме заедно и ги търка,докато и кажа.

# 235
Предизвикателство беше и все още е да я науча правилно и достатъчно дълго да почиства зъбите си . Старая се да го правим заедно като се състезаваме на кой ще станат по бели, по хубави и т,н. Моята четка е съд цветове и се опитвам да й привличам вниманието за да удължа процеса по миене на зъбите

# 236
Много е трудно с тези зъби! Не иска, тръшка се! Лъжеме се постоянно, че ще има награди, но все имаме някой развален зъб. И въпреки всичко не иска. Натрие 1 -2 път и каже готово!!! Но не се предаваме.... Упоритост, пък все някой път ще се получи1 Успех навсички!

# 237
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки?
- смързел 😀
Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал?
- само говорене и личен пример

# 238
Предизвикателството за мен е всяка сутрин и вечер да се мият достатъчно време зъбките, а не да се спре щом се изяде пастата. Заедно избираме новите пасти за зъби, понякога ги измивам аз, ползваме и пясъчен часовник.

# 239
Най-голямото предизвикателство при моите деца е изгаждането на навик, който да надвие мързела. Използването на оцветяваща плаката вода за уста върши чудесна работа като им показва къде трябва да минават по-старателно с четката.

Общи условия

Активация на акаунт