Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 034
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
Не знам колко са хитринки, но като малки с млечни зъби им ги миех аз. Сега вече като имат и постоянни се почна - вкусна паста, цветна дръжка, пазарлъци. Обачe най-много ми помогнаха оцветяващите дъвки - зъбите стават сини и после с меката четка се мият внимателно, докатo боята изчезне Simple Smile

# 241
Въпреки,че е на 8 години синът ми е с изграден навик за миене.Сега носи шина и няма нужда да му се напомня. Все пак е дете на зъболекари.

# 242
Започнах миенето на зъбите на моята беба още от 1 вия зъб, сега на 1.6 м обожава да й ги мия ,още като стане и ме кара в банята да мием зъбите ,но по някое време й омръзна или четката не й харесва и затваря устата 😅

# 243
Детето ми си ги мие с кеф, но доколко е качествено, това е малко под съмнение.

# 244
Забравя, мързи го и често пропуска миенето на зъбите. С по-интересни пасти или четки за зъби успяваме да привлечем вниманието му и от там и желанието за миене на зъбките.

# 245
Примързява ги вечер, като им се доспи..но им напомням за приказката "Чук и Пук" Wink

# 246
Чак прилъгване не, но с цветни четки, вкусни детски пасти за зъби и стикери за украса на четките, стават нещата. Simple Smile

# 247
Синът ми е на две години, не мога да кажа, че имам проблем с миенето на зъбите, просто започнах да го правя още когато той беше бебе и имаше само 2 зъбчета, първо с напръстник, след това и четка. Според мен, за да не се стига до отказ, трябва да се започне от рано и детето да свикне с това.

# 248
Мързелът е единственото предизвикателство,но знаят че трябва да си мият зъбите поне два пъти дневно.

# 249
Хитринката ми е с много обясняване, ежедневно говорене колко е важно и че не може да се пропусне нито сутрин, нито вечер. Засега успешно се справяме.

# 250
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки?
Създаването на навик при почистването на зъбките.

Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал?
С цветни четки, четки с любими герои и пасти за зъби, които са с добър вкус.

# 251
Предизвикателството беше да се намери интересна четка за зъби.

# 252
Все още "играта" е да изсмуче пастата от четката и после да ми я връчи аз да му измия зъбките.

# 253
Сблъсквам се с предизвикателството да пожелаят да си мият зъбите , като хитринки използвам книжки в които се обяснява колко е важно миенето на зъби и купуването на шарена четка/четка с любими герои

# 254
Синът ми е на годинка и от скоро започнах да му мия зъбите с помощта на гумен накрайник. Предизвикателство е да не се дърпа за което правя всичко възможно, за да стане по-забавно - песничка, танц на пастата за зъби и други

Общи условия

Активация на акаунт