Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 031
  • 326
  •   1
Отговори
# 255
При нас помогна дизайна на четката - когато е цветна и забавна, детето се вълнува и с желание си я използва.
Също така да си мием зъбите заедно, това е от голяма полза.
От известно време разглеждам и звукови четки, защото ще премахва по-добре, ако има натрупвания.

# 256
За мое огромно щастие и двамата имат невероятно желание да си мият зъбките. Без да ги подсещам сами си казват и си търсят Simple Smile

# 257
  • пловдив
Моето е с аутизъм и предизвикателствата са ежедневни с всичко, с миенето на зъбите проблема и до днес е че си яде пастата за зъби и трудно успявам да го накарам да плюе…като цяло му харесва частта с миенето но за кратко и се налага да доизмивам и аз за да съм сигурна, че са добре измити!

# 258
Сблъскванме се с кариеси и плака.
Уча ги да си мият зъбите и вечер преди лягане.

# 259
  • Германия
С постоянство! Всяка вечер след баня, с песнички, като игра, с вкусни пасти и четки с любими герои.

# 260
  • Elhovo
Моето момиченце е на 8. Трудна работа е това -всяка сутрин и вечер с голяма мъка се случват нещата , с молби и т.н. Обикновено действам с почти заплаха, че ако не си измие зъбите ,няма да я заведа на площадката или няма да получи желан подарък. Като и падна първият зъб пък и казвах, че за да порасне трябва да ги мие ,иначе ще си остане дупка.

# 261
И на двете ми дечица мия зъбите още от появата на първия.За тях това е навик и въобще не предполагат, че може да се пропусне това нещо.Малката ми дъщеря винаги се радва на нови четки и преди да я отворим , винаги ме пита : " На какво ще ми се падне ? На котенце или жираф ? Розова ли е, жълта ли е ...? "

# 262
  • Бургас
Основните 2 предизвикателства : да се изгради траен навик и да се отделя достатъчно време за самото действие .  За сега си мием зъбите заедно с внучката, за да се изградят навици.

# 263
И при двете ми деца беше трудно да ги отуча да ядат пастата за зъби. Положихме доста усилия докато се научат да търкат зъбите правилно. Събуждах им интереса с четки с любимите им герои

# 264
  • Лясковец
С много зор ги научих да си мият зъбите,за съжаление големият е с много развалени зъба и то постоянни,обясниха ни,че е от честият прием на лекарства.Малкият му купувам четки с различни животни,но все още не може да свикне да мие зъбите всеки ден.

# 265
Предизвикателството е, че изяжда пастата за зъби, но с времето се надявам да се променят нещата като порасне.

# 266
Да се научат, че миенето на зъби е от изключително
 важно значение. Все още имаме много малко на брой зъбки, но ги мием искал или не!

# 267
Главно с мързела и забравянето да ги почисти.

# 268
При нас не се е налагало да хитруваме, за да свикнат с миенето на зъбките. С личен пример сме ги свикнали, вечер си мием дружно зъбките, единствен дискомфорт е навалицата в банята Simple Smile

# 269
Опитвам се да изградя навика, засега не е доброволно миенето, но поне не го пропускаме.
С много говорене и обяснения става, както за всичко друго.

Общи условия

Активация на акаунт