Booking.com – 8

• 36 544
  • 736
  •   2
Отговори
# 525
Някой има ли проблем при резервация с плащане и със суми от портфейл? В началната снимка има обозначение за плащане с портфейл, а в процеса на изпълнение тази възможност изчезва.
На мен така ми се получаваше, когато исках да резервирам с безплатна анулация и да платя по-късно. Когато доплатих сумата, която не достигаше с КК, веднага прие плащане от портфейл плюс КК. В резервацията след това имам отбелязване, че при анулация в срока на безплатна такава ще ми бъде възстановена сумата.

# 526
  • Русе
Здравейте!
Отново имам код, валиден до 27 юли.
BDF2HVMF3E
Моля да пише този, който го е използвал.
Хубаво лято! ☀️

# 527
  • varna
Здравейте, да помоля за код. Горният е използван.

# 528
Заповядайте, валиден до 27 юли

MPH7EKBZ1P

# 529
  • Germany
Имам код, който пратих на една дама тук, но тя не отговори дали го е ползвала. Така че, ако на някой му трябва код, може да изпробва този GACHPGZU88 👍

# 530
  • varna
благодаря Simple Smile

# 531
Здравейте, аз също търся код. Ако някой има ще съм благодарна да го получа на ЛС.

# 532
И аз се нареждам на опашката с молба за свободен код на ЛС. Благодаря!

# 533
Здравейте, търся код за Booking. Ако някой има ще помоля на лично. Благодаря.

# 534
Моля за код на Букинг на лични. Благодаря!
Едит - Получих код . Благодаря на Shyna !

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 16:40 от BOSS SAMORAI

# 535
Здравейте приятели.  Търся си код за Booking.
Ако някой има и може да ми прати на л.с. ще се радвам. Благодаря ви от сърце 💓 💓💓

# 536
  • София
Молбата ми за код за букинг на лични е все така гореща и наложителна, предварително благодаря!

Получих код, за който съм много благодарна Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 12:37 от veka

# 537
Имам код, който /за огромно мое съжаление/ не можах да използвам. Кодът ми беше подарен от Leilla, за което много благодаря. Валиден е до 27-и. Мисля, че все още е активен - пускам го тук и дано някой успее да го използва.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 00:57 от Queen L

# 538
Имам код, който /за огромно мое съжаление/ не можах да използвам. Кодът ми беше подарен от Leilla, за което много благодаря. Валиден е до 27-и. Мисля, че все още е активен - пускам го тук и дано някой успее да го използва.

Използвах го Simple Smile Благодаря !

# 539
Здравейте. Аз все още си търся код. Благодаря предварително 🌊

Общи условия

Активация на акаунт