"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 722
  • 840
  •   1
Отговори
# 255
The queen crown,моля те излагаш се,спри до тук,наистина.
Никой не те е нападал,казваме ти истината,която ти така и не искаш да вденеш.
Ако има бременност може да се установи на по-късен етап,не и на следващия ден от половото сношение.
Няма за какво да ти честитим,нито има положителен тест,нито има кръвен ,който ясно показва бременност.

# 256
  • София
The queen crown - Първо да ти кажа, че съм госпожА! Госпожица бях преди 2 години, хаха!

Хормоните не прощават явно. Simple Smile Не знам какво лично отношение виждаш, но такова НЯМА. 😀

За мен са нелепи обясненията ти. Не коментирай повече, щом не го чувстваш. ☺️

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 20:31 от NadezhdaML

# 257
Момичета на правих този тест към обяд пих много вода нахраних се добре дали затова че несъм го на правила сутрин рано ми излиза точното тази развалина  и междо другото ми закъснява със 4 дена 

# 258
Едвам се вижда нещо, не съм сигурна дали даже е валиден този тест. Пробвайте пак сутринта

# 259
Здравейте днес трябваше да ми дойде последните месеци ми е леко нередовен като миналия месец ми закъснях 4 дни и дойде на 34 ден направих си тест и четтичката си излезе за няколко секунди но е мнооого бледа. Да оточня че го правих сега и не е с първа сутрешна

# 260
Положителен е, но ако искаш утре сутринта направи още един с първа сутрешна урина.

# 261
Благодаря

# 262
Здравейте днес трябваше да ми дойде последните месеци ми е леко нередовен като миналия месец ми закъснях 4 дни и дойде на 34 ден направих си тест и четтичката си излезе за няколко секунди но е мнооого бледа. Да оточня че го правих сега и не е с първа сутрешна

Положителен е, честито!

# 263
Момичета на правих този тест към обяд пих много вода нахраних се добре дали затова че несъм го на правила сутрин рано ми излиза точното тази развалина  и междо другото ми закъснява със 4 дена 

# 264
За мен този на Барббара е невалиден или поне аз бих го отчела за такъв за себе си. Най-добре си вземи един нов и утре с първа сутрешна урина и дано видиш двете чертички! 😇

# 265
И аз мисля, че е невалиден

# 266
Тестът не може да се види добре,защото снимката е далечна и обработена. Има втора черта, но май наистина е невалиден, защото има някакво червено оцветяване вдясно.

# 267
Здравейте , със съпруга ми правим опити за бебе от 4 месеца , но засега неуспешни . Не съм следила овулация с тестове , а само с приложения . Все още не ни е фикс идея но съм си взела и пия ФК. Опериран е от варикоцеле преди няколко години и спермограмата му не е перфектна - астенотератозооспермия. При вас имали положителни резултати при такива отклонения в изследването ? При мен от АГ всичко е наред 🎈

# 268
Съветвам ви, ако искате да забременеете да следите овулацията с тестове. На приложението няма как да разчитате. Овулацията там е ориентировъчна. Правя тестове за овулация и често има разминаване на тестовете и приложението кога е овулацията. Успех!

# 269
Съветвам ви, ако искате да забременеете да следите овулацията с тестове. На приложението няма как да разчитате. Овулацията там е ориентировъчна. Правя тестове за овулация и често има разминаване на тестовете и приложението кога е овулацията. Успех!
Благодаря , кои тестове бихте ми препоръчали и колко рано след МЦ да започна да ги правя ?

Общи условия

Активация на акаунт