"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 435
  • 840
  •   1
Отговори
# 750
Какво означава 6 дни закъснение и овулацията как е следена? Лентичките са положителни ПРЕДИ овулацията. Закъснение има, когато няма цикъл 14-15 дни след овулацията, когато и да е била тя, не се гледат 28 дни за всички, защото не на всички жени цикълът им е 28 дни.

Иначе изобщо не съм съгласна, че ако се прави секс специално за бременност, няма да стане. Изобщо не е вярно. Аз като забременях, и двамата бяхме уморени от работа, но беше положителен тестът и действахме. Хубаво беше, но си беше основно с цел бременност. Вече като мина овулацията и без напрежение е по-приятно и лесно естествено. Но това, че задължително трябвало да се успокоят жените, за да забременеят изобщо няма нищо общо с реалността, а е по-скоро случайност

# 751
Какво означава 6 дни закъснение и овулацията как е следена? Лентичките са положителни ПРЕДИ овулацията. Закъснение има, когато няма цикъл 14-15 дни след овулацията, когато и да е била тя, не се гледат 28 дни за всички, защото не на всички жени цикълът им е 28 дни.

Овулацията е следена с лентички два пъти дневно.Единствено може да има объркване в дните закъснение.Втори тест за бременност е направен преди 30мин. и е положителен с по-наситена черта.
БЛАГОДАРЯ на всички,които отговориха

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:04 от Анонимен

# 752
Честито тогава!

# 753
  • Наблизо
Зависи и от марките тестове и колко са стояли.В моят случай все повече си мисля,че тъй като бяха последните в кутията (от 10) и го държа в банята,са се повредили и навлажнили и даваха изпарителна черта (защото не беше права бледа черта,а тук таме черта).
Освен кръвен,направих и два други уринни ,различни марки и нови.Нищо.
Затова съвет от мен - не си дръжте тестовете в банята и дълго време и си купувайте пресни от аптеката при всяка нужда.
Кръстът си ме боли обаче и май имам ишиас.
Честито,Скорпи! Сега кръвен за да следите как се развива.

За другото нямам мнение.Аз съм от хората,които забиват в нещо,въпреки позитивизма ми и мога напълно да разбра притесненията на някого.И все пак-изчакайте закъснение.

# 754
Според мен пък е по-добре да се купят лентички накуп от Амазон примерно и да се държат на сухо. Така винаги има тест под ръка, излиза по-евтино и няма какво да се чудите да го икономисвате ли.

# 755
  • Наблизо
Ми аз такива имах,но ето че последните се прецакаха и освен кръвния ,за контрола правих тестът,който купих и установи веднага бременността ми с детето преди години.Сигурна работа.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 07:21 от BeautifulM

# 756
Ами зависи, на мен не са ми се прецаквали, но не съм ги държала на влажно място

# 757
Според вас положителен ли е?

# 758
На мен не ми изглежда валиден, много е размазан

# 759
На мен не ми изглежда валиден, много е размазан
  А сега?

# 760
Жълт е в единия край, което означава, че е престоял. А розовата част е от пренапояване понякога, въпреки че тези шуър чек лично аз не ги харесвам. Не мисля, че е положителен, но утре може нов тест.

# 761
И според мен е невалиден. Направете нов.

# 762
Здравейте , тъй като менструацията ми е след 3 дни , ноо вчера мъжът ми свърши в мен , та има ли вероятност от забременяване ?

# 763
  • Наблизо
Здравейте , тъй като менструацията ми е след 3 дни , ноо вчера мъжът ми свърши в мен , та има ли вероятност от забременяване ?
Ъ,винаги има шанс,но по-добре си следете овулацията за по-голям успех.

# 764
Не

Общи условия

Активация на акаунт