"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 535
  • 840
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте!
Последния ми цикъл беше на 15 юли, имах полов контакт на 02.08 и сега очаквам цикъл на 13.08. Цикъла ми е на 30дни. От 2 дни се чувствам изключително странно - имам леко гадене, първо реших че може да е вирус, тъй като беше съчетано и с прерязване и съответно по-рядко от обикновено изхождане. След това премина в подуване,болки около пъпа и газове. Реших да направя тест, тъй като имах един под ръка, но в предвид че втората черта е бледа и сива (изправителна предполагам). Вчера към обяд се почуствах зле отново, сгади ми се и се почуствах загрята - мерих темп. 37.2. Днес по същото време горе долу пак същото - 37.2 и гадене и след около час ми отмина. Съпровожда ме и главоболие. Знам , че много симптоми на Б съвпадат с МЦ и ще чакам закъснение и тогава пак ще тествам, но бихте ли споделили вашите симптоми при забременяване, имали ли сте сходни. Благодаря на всички!
Здравейте! В момента съм бременна това ми е 3-та бременност и винаги съм усещала преди датата на цикъл. Имам винаги лек световъртеж при ставане, придърпване ниско долу при рязко завъртане и ставане, често пишкане, подуване на корема  о винаги съм чакала датата на М за да тествам и винаги със шуър чек показва много бледа черта също съм със цикъл 30 дни. Тествайте утре сутрин пак или изчакайте до 13. Успех и дано не е изпарителна чертата.

# 811
Здравейте!
Последния ми цикъл беше на 15 юли, имах полов контакт на 02.08 и сега очаквам цикъл на 13.08. Цикъла ми е на 30дни. От 2 дни се чувствам изключително странно - имам леко гадене, първо реших че може да е вирус, тъй като беше съчетано и с прерязване и съответно по-рядко от обикновено изхождане. След това премина в подуване,болки около пъпа и газове. Реших да направя тест, тъй като имах един под ръка, но в предвид че втората черта е бледа и сива (изправителна предполагам). Вчера към обяд се почуствах зле отново, сгади ми се и се почуствах загрята - мерих темп. 37.2. Днес по същото време горе долу пак същото - 37.2 и гадене и след около час ми отмина. Съпровожда ме и главоболие. Знам , че много симптоми на Б съвпадат с МЦ и ще чакам закъснение и тогава пак ще тествам, но бихте ли споделили вашите симптоми при забременяване, имали ли сте сходни. Благодаря на всички!
Здравейте! В момента съм бременна това ми е 3-та бременност и винаги съм усещала преди датата на цикъл. Имам винаги лек световъртеж при ставане, придърпване ниско долу при рязко завъртане и ставане, често пишкане, подуване на корема  о винаги съм чакала датата на М за да тествам и винаги със шуър чек показва много бледа черта също съм със цикъл 30 дни. Тествайте утре сутрин пак или изчакайте до 13. Успех и дано не е изпарителна чертата.
Здравейте!

Здравейте! Благодаря ви! Другото странно нещо е, че не усещам болки в яйчниците, както обикновено преди цикъл, но пък гърдите си ме наболяват и имам 1-2 пъпчици от снощи, което ме навежда на мисълта, че може би си е ПМС. Тази темп ми е странна, главоболието и гаденето :/ но ще тествам утре сутрин пак, пък да видим

# 812
Пъпки може да си имате и ако сте бременна

# 813
Аз лично не виждам черта, но този тест не е много чувствителен. Та пробвайте сутринта с първа сутрешна урина и някой по-чувствителен тест.

А пъпките са си класика при ранна бременност. Мен здраво ме избиха първия триместър. Сега ги няма вече, но в началото кожата ми се разбунтува сериозно

# 814
Аз лично не виждам черта, но този тест не е много чувствителен. Та пробвайте сутринта с първа сутрешна урина и някой по-чувствителен тест.

А пъпките са си класика при ранна бременност. Мен здраво ме избиха първия триместър. Сега ги няма вече, но в началото кожата ми се разбунтува сериозно

Обикновено вече ми излиза някоя пъпка покрай овулацията и след това преди цикъл още 1-2, но от десетина дни всеки ден ми излиза нова, което също е необичайно, но пък знае ли човек.
Бихте ли препоръчали някой чувствителен? Въобще не съм наясно.

Благодаря!

# 815
Мисля, че съм виждала Престо споменат тук, също и Be Live или нещо такова. С чувствителност 10 mIU/mL. Иначе аз се бях запасила с wondfo от Амазон

# 816
  • София
Здравейте! Днес си пуснах ЧХГ в Рамус, но няма таблица с референтни стойности и съм леко притеснена. ПРМ на 11.07 , трябваше този месец да дойде на 07.08.
На 05.07 си направих пиклив тест и излезе положителен с втора бледа черта, последваха положителни тестове на 6, 8 и 10.08. Вече имам 3 дневно закъснение.
Понеже чертичките са бледи, но видими реших да пусна и чхг, като имам час за гинеколог края на идната седмица.

# 817
  • София
Е, пише референтна стойност Rolling Eyes
Както се вижда резултатът е висок, т.е тестът е положителен.

# 818
  • София
Е, пише референтна стойност Rolling Eyes
Както се вижда резултатът е висок, т.е тестът е положителен.

Тестът е положителен, но ми се струва, че 66,65 е малко за тридневно закъснение. С предишната ми бременност отстрани имаше седмици, на които приблизително отговаря дадения резултат. За пръв път правя изследването в Рамус, затова питам за мнение. Simple Smile

# 819
Овулацията как е следена?

# 820
  • София
Овулацията как е следена?

Само с приложение, според което е била на 26 юли

# 821
Значи не е следена и не се знае кога е била. Може да е била доста късно. Пуснете си втори тест след 48 часа да видите дали се удвоява

# 822
Добро утро момичета. Тестовета са направени с първа урина с 2 дена зкъснение.

# 823
Честитоо! Blush

# 824
Положителни, честото!

Общи условия

Активация на акаунт