Шестокласници 2023/2024 - Тема 3

• 27 918
  • 797
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля, че по-рано по-добре. Голямата имаше НВО с ДЗИ-тата. През май месец. После имаше време да се провери, да се напишат оценки за годината и т.н. В началото на юли излезе класиране.
И при нас беше така, но дори месец по-рано пак прегаряха, а сега е направо АД

# 211
  • София
Колкото повече време за подготовка  - толкова по-добре, но за мен трябва да са в първите две седмици на юни, след това, когато излязат резултатите да може да се вземат предвид при оформянето на ученика в посока нагоре, особено, когато резултатът на детето на НВО сочи, че то има достатъчно знания.
Какво имам предвид - имам познати деца, които до последно се бореха с учители за заветното 6 ( 13 т. разлика) при постигнати над 89т. ( което е 5.50).
Пък е няма да е лошо да се дръпне като цяло графика, да не тръпнем цяло лято в класирания или поне през целия юли.

# 212
Както казвам, каквото за всички, такова и за нас. Само да са здрави по това време, че.....

# 213
  • София
Здрави-нездрави - там ще са...като няма друга дата и с левия крак ще пишат и сополиви ще ходят...

# 214
Така е, ама надали ще покажат най-доброто от себе си, ако са болни. Има доста време до тогава, де....ще видим как ще случат нещата.

# 215
  • София
От тази година има резервна дата (за точно определени случаи де, не по желание). Децата ще са с надпланов прием като ще се търси минимален бал като на някое от класиранията (май четвърто). Това в много краен случай де, но все пак го има като опция.

# 216
Да видим дали изобщо ще проработи това като вариант. Ако дадена паралелка е с 30 деца прием, как точно ще приемат тези от второто НВО? ...и, ако желаещите са примерно 15 с мин. бал?

# 217
  • София
Аз се надявам да проработи, както трябва. Очаква се да не са стотици тези деца, които пък и да изкарат супер високи резултати и да раздуят толкова приема. Ще видим пилотно тази година, дано не омажат нещата по МОНчовски.

# 218
  • Бургас
Хаха,  това от кое меню е, че не видях при моя.....

Иначе трябва задължително да се пие, ама що наляво?!!
От годишния резултат.

# 219
  • Варна
  Хайде, честито! Завършиха.
 Учебници-предадени, оценки -нанесени, тържествената церемония- отложена (поради проливен дъжд).

# 220
Годишен резултат още липсва, но пиенето няма да го пропуснем 🤭

Ако някой се чуди как да уплътни лятото на наборите споделям домашното на щерката по български и математика 😆
Скрит текст:

# 221
Rire, завиждам за вашите учители. Нашите са 🤮
А посмъртно АЗ не мога да я накарам да прави нещо, което не й е казано от госпожите/учителите.

# 222
  • Бургас
Рир,много подробна информация за лятото. Браво на учителите!
Нашите само списъка с книги,който бях пуснала тук,дадоха. Нищо друго!

Ха,честита ни ваканция! Чакам и големият да приключи с училището до края на месеца.

# 223
  • Бургас
При нас тишина, ни задължителен, ни пожелателен списък има.

# 224
При нас списъкът е ясен - произведенията, които ще се учат в 7 клас.

Ще имат и домашно по мат, което ще стане ясно по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт