НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 415
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И според сина ми била лесна матурата. Ще видим Simple Smile

# 196
  • София
Аз не издържах и отидох да си я взема.
Каза, че не е било нито лесно, нито трудно. Имало е въпроси, които са били елементарни, такива на които се е замислила и такива на които се е затруднила.
Относно съчинението, каза, че произведението е много любимо, но темата не е много готина. Въпреки че била много по-лесна от тази, която е писала  в училище по Смирненски. Също така каза, че е познала, че ще дадат произведение от 11 клас, което да е много праволинейно. Не смята, че ще има максимален брой точки, но вярва, че е за поне 25.

# 197
Най- много се притеснявам от израза " Беше много лесно". Очаквам изненади

# 198
Моят син излезе. Доволен е от ЛИС, защото са имали Смирненски на пробната.

Не е доволен за Вяра от 2я модул, защото не му бил обърнал много внимание.

Като цяло май е по-скоро доволен. Да видим

# 199
Най- много се притеснявам от израза " Беше много лесно". Очаквам изненади
                   Точно това си мислех! При "много лесно" без значение по какво критериите се вдигат и ...... чакаме реалния резултат.

# 200
  • Plovdiv

Каза, че не е било нито лесно, нито трудно. Имало е въпроси, които са били елементарни, такива на които се е замислила и такива на които се е затруднила.

Същия отговор получих и аз. Писал есе, три страници. Rolling Eyes
Няма да има спокойствие до излизане на резултатите. Expressionless

# 201
  • София
Моята дъщеря пък е забравила да сложи заглавие. Като предавала се е сетила и поискала да го напише, но й отказали с  думите, че не може, но и няма да е проблем. Тя плачеше по телефона като ми каза.
Дано наистина не е проблем Sad

Дъщеря ми не е сложила заглавие, защото така й е казал квестора, дали ще има проблем? Сега се притесни, че може да не й дадат нито една точка - аз не вярвам, ама все пак да питам...

# 202
  • София
Запис с още една доволна девойка. Есе е писала. Тя принципно си има предпочитания към есето.
Мина и това гайле, то ни беше по-сериозното изпитание. Другото е по професията, а тя там е фурия.

# 203
  • София
Дъщеря ми не е сложила заглавие, защото така й е казал квестора, дали ще има проблем? Сега се притесни, че може да не й дадат нито една точка - аз не вярвам, ама все пак да питам...

Спокойно. В инструктажа пише: "Не преписва върху изпитната си работа текста, записан на дъската от квесторите."

# 204
  • Варна
Върна се, доволна, писала е ЛИС.

# 205
Лесна първа част, писала е ЛИС. Вика - заключението ми се получи "цък" - много пъти си го чела. За преди заключението не знам какво е писала, обаче. Ще видим. Поне мина.

# 206
  • София
Според сина ми- лесен първи модул и два по-завързани въпроса във втория. Писал есе ( не му е било твърде безпроблемно, но 3 стр. и половина) . Вече какво е писал и как, предстои да разберем (не твърде) скоро.
      Когато го попитах дали ще санкционират липса на заглавие: " ...и аз бях забравил, но го добавих отгоре". Flushed

# 207
  • София
Обади се. На първата и втората част отговорил на всички въпроси и смята, че са му верни. За ЛИС, смята че се е справил добре, но дали оценителите ще са доволни и колко точки ще му дадат, не може да прецени.

# 208
Моя ми казва" Най ми беше трудно да откъсна листа " Какъв лист късат...

# 209
  • София
Дъщеря ми е впечатлена от разни екземпляри - ученици и квестори. Май живее в балон, защото според мен не са направили нещо кой знае какво. Освен някакъв, който си хвърлил черновата в тоалетната.

Тя си пише ЛИС, но ми обяснява колко хубаво било ако есето се свързва с произведение да се свърже с "Честен кръст", ама не можело.

Общи условия

Активация на акаунт