НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 406
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И моят излезе, макар че е имал близо още половин час  - ама то като не си подготвен достатъчно, за какво да седиш...За мое учудване каза, че е доволен, писал е ЛИС, но го е затруднил въпрос с Паисий (не можа да каже какъв е). Не знам как ще издържа следващите три седмици, но дано да се случат нещата и да премине границата.

# 181
  • София
И моето синче е свършило..../естествено аз звъннах да питам как е минало/  Confounded

Писал е есе- " Защото ми се пишеше есе"
На въпросите- " ами написах там....."

Ами......ще видим на 07,06 какви ги е надробил Smiling Imp

# 182
  • София
И моят звънна. И според него част 1 била лесна. Но влизам смело в групата на чудещите се за какво могат да анулират работата. Сменил една дума в заглавието на есето - слабостта е станала безсилие. Притеснен естетествено, като излязъл видял по медиите как е обявено. Опитах да го успокоя, но се чудя и аз как ще реагират проверителите. Че няма да е добре оценено ясно, въпреки че смисълът горе-долу се запазва. Но може ли да се анулира за това ? Ganis, и друг, ако има идея, помагайте, моля!
П.П. Сега чета на сайта на Нова са го написали Сила или безсилие, може пък да не е толкова разсеян. Шашкат ме само тези журналисти.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 13:02 от Jiema

# 183
Този път е по сдържан отколкото в 10 клас. Справих се!

# 184
Не е сменил дума спокойно Безсилие си е.

# 185
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Писала е есето. Същото е било на последната пробна матура и дълго го е обсъждала с госпожата. Много е щастлива. И нея въпроса за Паисий я е затруднил.

# 186
  • Варна
В 12.30 излезе моята- лесно било каза. ЛИС е писала, доволна е като цяло. И в понеделник да е така и да се приключва!

# 187
Дъщеря ми излезе доволна, оказва се, че Смирненски е бил от желаните автори. Каза - елемементарна първа част, имало е няколко засукани въпроса по литература във втората част и много приятна тема за ЛИС. 

# 188
  • София
Благодаря, Елена!
Бях чела само в дир-а. Там си е "Мълчанието - сила или слабост"

# 189
  • София
Моята написа в семейния чат: "Беше тоооооооп."
На есето много се зарадвала.
Чак се изненадАх.

# 190
Матурата била приятна, ЛИС- 4 страници, доволна е от темата, вече какви ще са резултатите ще видим. Като цяло няма да и трябва тази матура.
И аз се зарадвах, че при Jiema няма объркване в темата!

# 191
  • София
И моят се е надул, че ги е разбил! Заложил на сигурното с ЛИС,. Ако се вярва на наборите, тази година средният успех ще надхвърли 5.00 🤣

# 192
  • София
Като ви чета и се успокоявам. Още не се е обадил/писал. Леле, само да е излязал и да е забравил да се звънне, ще яде бой на дърти години.

# 193
Дъщеря ми не е сложила заглавие, защото така й е казал квестора, дали ще има проблем? Сега се притесни, че може да не й дадат нито една точка - аз не вярвам, ама все пак да питам...

# 194
  • Бг-мама
Три страници есе е написал. На два от литературните въпроси не е отговорил. Още за добър ден е минус 4 точки, не че ще са само те. Оммммм..... Евгени. Положението отива на ми да е жив и здрав! А да най важното е че се е усетил навреме, че му липсва служебната бележка. И са я махнали от плика преди да го запечатат. Иначе щеше да си поработи една година.

Общи условия

Активация на акаунт