НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 390
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Моят син каза, че между отделните модули имали по 15 минути за почивка. Да съм чакала включване след 13,00. И той категорично ще пише есе.

# 166
  • София
Излязоха две деца от училище. Като ястреб ги връхлетях. Това са темите за есето и съчинението. Казаха, че другите въпроси били гадни, сторило им се е Confused

# 167
А откъде е информацията за 41 въпрос?Излезнало дете?В нета все още няма информация.
https://danybon.com/obrazovanie/dzi-bel-24/#google_vignette

# 168
  • Бг-мама
Понеже чакам пред училището и трябва да го транспортирам до школата по английски, явно им разрешиха да излизат. Доста деца излязоха. Надявам се моят да не бърза.

# 169
  • София
Смирненски беше от авторите, дето хич не искаше да се пада. Беше категоричен, че ще пише съчинение, но се съмнявам, че изобщо помни “Приказка за стълбата”.

# 170
Колко обем е хубаво да е есето? Моят се обади, писал само 2 стр. есе, на мен ми се струва много малко. Бързо ми затвори и не можах да разпитам за първа и втора част.

# 171
  • София
Преди малко прочетох някъде -до 4 стр. за модула

Добавям с редакция линк към критериите за оценяване на ЛИС и Есе

https://drive.google.com/file/d/1bSxya6LIF1OphlI4F2RM7PEtlSastqXZ/view

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 12:57 от magsyn

# 172
Мойто излезе. Супер доволен.
Цитирам: "Мноо ги решавам"

# 173
Мда - и мойто излезе. Цитирам: Ми то много лесно беше, аз такива съм ги решавала и решавала!
Ще запазя мълчание, че едни думи ми напират...

# 174
  • Бг-мама
Мойто излезе. Супер доволен.
Цитирам: "Мноо ги решавам"
Да не си ги раждала с моя? Още не е излязъл, но очаквам същата реплика или " Много ги умея" и после леле майко!

# 175
  • В средата на времето
Моят  син ми звънна преди малко. Супер лесна била матурата. Частта по български била елементарна, базови неща според него. Писал е ЛИС, 2 страници му излязло, но той пише с едни букви, с лупа да ги четеш. Каза, че сега е писал малко по-широко. 😁 Дано не се е омазал нещо и дано двете страници да стигат. 🍀

# 176
  • София
Аз още чакам. Или се е разписал, или е забравил да си включи телефона 🧐

# 177
Дайте знак като публикуват теста.
Аз очаквам към  16.30 да излезе.
Моята е писала есе, въпреки че " Приказка за стълбата" я знае наизус.

# 178
  • нейде там, където ....
Тъкмо и аз се чудех Стълбата ли беше се повторила на две от пробните на сина ми или Вяра Simple Smile Ще му е трудно да избира между лис и есе, че и двете ще ги брои за “лесни”.  Дано не стане от два стола…

И аз мисля, че и двете ще ги брои "лесни", а колко време ще загуби, докато се триуми по кое да пише, щеше да решава в крачка, според темите ... Само дано не се прехвърля между тях и да не му стигне време за нито едното. Още не е излязъл.

# 179
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мен не ме свърташе и се стационирах пред училището. Виждаммм я.

Общи условия

Активация на акаунт