НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 337
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Аз от едно време си знам, че есето не е добър избор, обаче не можах да надделея. Освен това и в часовете по БЕЛ като че ли основно пишеха есета, блицове (каквото и да е това) и тези. Есе ще пише девойката. Не съм наясно, не съм се ровила да търся задълбочено, ама дано има точни критерии за оценяване, а не мнения.

# 106
Днес работа за 2 стотинки не мога да свърша. Много ми е свито и нервно. Хора ми говорят нещо, аз гледам през тях. Бях забравила какво е. И няма да оцелея още 3 такива дни в рамките на месец.

Много е субективна проверката на есето. При ЛИСа сякаш има по-точни критерии и по-малко субективизъм. Нашата учителка по БЕЛ иска от тях да се придържат към съчинението.

дръж се, сестро. Мен ме чакат общо поне 7 такива дни още. Едно ДЗИ, 2 НВО и 4 изпита по рисуване.

# 107
  • София
Днес работа за 2 стотинки не мога да свърша. Много ми е свито и нервно. Хора ми говорят нещо, аз гледам през тях. Бях забравила какво е. И няма да оцелея още 3 такива дни в рамките на месец.

Много е субективна проверката на есето. При ЛИСа сякаш има по-точни критерии и по-малко субективизъм. Нашата учителка по БЕЛ иска от тях да се придържат към съчинението.

дръж се, сестро. Мен ме чакат общо поне 7 такива дни още. Едно ДЗИ, 2 НВО и 4 изпита по рисуване.
Колко вино имаш ? Достатъчно ли е? Нещо да помагаме?

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 10:57 от Сойка

# 108
  • София
Мартеа, ти изби рибата! Дано имаш достатъчно пиене!

# 109
Абе то пиене има цял шкаф, ама не държа. За сметка на това в аптеката в Кауфланд като вляза, веднага трясват 2 кутии валидол на тезгяха.

# 110
мартея това сумарно ДЗИ и НВО ли е?
При нас - 20 теория и 21 и 22 практика и после НВО...

# 111
  • София
Етомира не си сама.Не знам какво ми става.Все едно съм в безтегловност.След 7 клас не бях така.
От сутринта няма как да извадя виното,но пък валериана защо не.
Рових да видя за 15 вариант,какво и що, нищо още.

# 112
Кураж, Мартеа! Хах, мен ме чакат още едно ДЗИ, 4 изпита по биология и 4 изпита по химия в различни градове.

# 113
мартея това сумарно ДЗИ и НВО ли е?
При нас - 20 теория и 21 и 22 практика и после НВО...

да, да, сумарно -  още 1 ДЗИ за голямата и 6 изпита за малката.

# 114
  • София
Спокойно Евгени и това ще мине!

# 115
Кураж, Мартеа! Хах, мен ме чакат още едно ДЗИ, 4 изпита по биология и 4 изпита по химия в различни градове.

Плейлистът за нас този и другият месец:

Gloria Gaynor - I Will Survive
Teddy Swims - Lose Control
HELMET/HOUSE OF PAIN - Just Another Victim

# 116
  • София
И аз съм от вашия отбор. И да ме пита човек защо Kissing Smiling Eyes. Нито днешният, нито следващият изпит имат някакво значение за него.
Ще учи тук. Яви се на предварителните изпити в ТУ и СУ, има много добри резултати, затова се отказа да ходи и на третата матура.
Луда работа

# 117
И аз съм от вашия отбор. И да ме пита човек защо Kissing Smiling Eyes. Нито днешният, нито следващият изпит имат някакво значение за него.
Ще учи тук. Яви се на предварителните изпити в ТУ и СУ, има много добри резултати, затова се отказа да ходи и на третата матура.
Луда работа
Защото ни обичаш, от съпричастност си тук!

# 118
  • Пловдив
Мартеааа ще се конкурираме- общо 3 ДЗИ, следват 3 рисувания и 2 НВО, в този ред. От третото ДЗИ-физика не се отказва, въпреки че то е за Холандия, която както казах е план щ, и за сега ще учи тук! Да си призная най-спечено ми е за рисуването и за НВО БЕЛ на малкото. Днес съм дзен!

# 119
  • В средата на времето

Плейлистът за нас този и другият месец:

Gloria Gaynor - I Will Survive
Teddy Swims - Lose Control
HELMET/HOUSE OF PAIN - Just Another Victim

😂😂 Харесва ми!

Нещо тематично и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт