НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 106
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Успех на всички явяващи се днес на изпит! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 391
  • София
Да им върви по вода на децата днес!🍀
Времето в София обещава това,дано!🙏
Хвърлям по едно око и ухо,да чуя за изтеглен вариант,но нищо такова до момента.Би трябвало да има такъв и при втората матура.
За сметка на това гледах за направена анкета за очакваните резултати по БЕЛ.80% от запитаните не очакват по-добри резултати от миналата година,когато бяха много ниски.Все пак се надявам да не са прави.

# 392
  • у дома с любимите си хора
Увереност,спокойствие и успех на децата днес! Flowers Four Leaf Clover

Вариант 1 е изтеглен за всички.Вече какво се крие зад него... За професионалните гимназии в 8:15 ще теглят.

# 393
  • София
Успех и от мен!
Знаят и могат!  Да подхождат  спокойно към задачите,  да четат внимателно всяко условие,
да бързат бавно!

# 394
  • В средата на времето
Тази сутрин не успяхме да намерим такси по-рано. Тръгна в 7:30 от нас, а трябва да отиде до 2АЕГ. За 30 мин. не може да стигне според мен. Казах му да ми пише като стигне, още нищо.

...чухме се, тъкмо бил стигнал. Остава да не го пуснат сега.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 08:15 от Izida

# 395
По вода да им върви и да са с будни мозъци в този дъжд - вярвам, че ще справят по най-добрия начин Heart
На мен сутринта ми поставиха важна задача на тръгване. Не отказах, за да е спокоен, но още чакам и леко се притеснявам, че няма да успея да я изпълня преди да му приберат телефона, за да прочете “изпълнено”…
Изида, защо да не го пуснат? Нали до 8,30 може да влезе Thinking

# 396
  • В средата на времето
Аз си мисех, че е до 8, ако е до 8:30 е спасен.

# 397
Успех на всички деца!
Да дадат май- доброто от знанията си!
При нас дори изпече, но аз лиснах вода Grinning
Прекосихме целия град до училището и пристигнахме половин час по- рано Mask

# 398
Тази сутрин не успяхме да намерим такси по-рано. Тръгна в 7:30 от нас, а трябва да отиде до 2АЕГ. За 30 мин. не може да стигне според мен. Казах му да ми пише като стигне, още нищо.

...чухме се, тъкмо бил стигнал. Остава да не го пуснат сега.

Ще го пуснат, не се притеснявай.  Успех

# 399
До 8,30 пускат, нали дори коментирахме за миналата матура колко закъснели деца са влезли в последния момент.
Дано няма проблем!

# 400
Някой разбра ли темата за професионалните гимназии? Ще се пръсна от притеснение.

# 401
  • София
Успех на всички деца, сигурна съм, че ще се справят блестящо! Моят е утре на защита, надявам се да се концентрира максимално, а не както по БЕЛ… Резултатите веднага ли излизат след защитата или се чака?

# 402
  • София
Днес вече и аз съм притеснена. За нас е важно днес и в сряда да се справи, защото оценките му трябват.
Дано да си прочете условията, че масово грешките му са, защото не е прочел добре условието .
Изпратих го с пожелание да си чете условията Simple Smile

# 403
Някой разбра ли темата за професионалните гимназии? Ще се пръсна от притеснение.
Е как темата, те са различни профили, няма как да е една тема...
За програмист и дърводелец едно и също ли ще ги питат 🙄

# 404
Успех на децата днес и наздраве на майките!
Още малко остана!

Общи условия

Активация на акаунт