НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 075
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Mrs Jan, само най-най-прекрасни емоции на рожденика!!!

И Калоян се обади преди малко - АЕ нимо В.1. каза, че било лесно и свършил преди половин час, но не го пуснали по-рано да излезе.

Каквото било-било, момичета и момчета, свършиха се задължителните матури Smiley

Успех на децата, които ще се явавят на допълнителни изпити и само напред!!!

# 451
  • София
Честит Рожден Ден на порасналото детенце на Mrs Jan! Да му върви по вода в живота!
 Според сина ми- много лесно било( B 1, втори профил в НЕГ, а той е със C2 CPE).
 Твърди, че са получили различни теми за есето и др. райтинг!( втората част). Само в тяхната стая в 133 се различават задачите от останалите им съученици от НЕГ! Първата част е същата! Има ли дете, явявало се в 133?

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 12:44 от magsyn

# 452
  • София
Дъщеря ми днес беше на АЕ - B2. Със сертификат на Кеймбридж за C2 e, каза, че на слушането се е чувало много неясно от колонките в стаята. Не се ядосвам, каквото такова, когато тогава! в 12,10 ми се обади, че е приключила.

Остава на 15/06 на АЕ в СУ. Сега до края на месеца почивка!

Успех на всички!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 13:29 от Rima

# 453
  • София
Mrs Jan, честито да ти е момчето! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

И моята се обади, че е приключила със защитата. Единият от членовете на комисията доста я е поозорил с въпроси, но по нейни думи се е оправила.

# 454
  • София
Честит Рожден Ден на порасналото детенце на Mrs Jan! Да му върви по вода в живота!
 Според сина ми- много лесно било( B 1, втори профил в НЕГ, а той е със C2 CPE).
 Твърди, че са получили различни теми за есето и др. райтинг!( втората част). Само в тяхната стая в 133 се различават задачите от останалите им съученици от НЕГ! Първата част е същата! Има ли дете, явявало се в 133?
Това не звучи добре. Не може да са различни темите.

# 455
  • Пловдив
Момичета, май съм първа с математика. Доста е доволен, всичко е решил, третата от втори модул от втория опит. За сега сравнил с най-добрата математичка от неговите, една грешка на първи модул, за която се чудел доста време какво е. Оххх, отдъхнах си, каквото и да е, звучеше много добре по телефона!

# 456
Mrs. Jan, жив и здрав да бъде, късмет и успех!
Truger- спокойно, всичко ще е наред 🤗
По английски, слушането- трудно и неясно се е чувало, есето- доволна е от темата.
С днешното ДЗИ приключи с училищното учене!:)

# 457
  • София
Момичета, май съм първа с математика. Доста е доволен, всичко е решил, третата от втори модул от втория опит. За сега сравнил с най-добрата математичка от неговите, една грешка на първи модул, за която се чудел доста време какво е. Оххх, отдъхнах си, каквото и да е, звучеше много добре по телефона!

Значи е лесна матурата ли ?
Аз още чакам и вече ще получа сърцепляс.

# 458
Мисля че съм пред припадък. Боже, докъде ме докараха! Нямам още ни вест, ни кост.
Не си сама, сестро, вече е 13:05 😄

# 459
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не е доволна от ДЗИ. Много политически и логически въпроси. Казуса и той чисто политически. Писала е есе, от което е много доволна.
Първата част е била 90 минути. Свършила я е за 20. През останалото време до края спала. Квесторката я е събудила да запечатват. Joy
Това е. Приключи се с училището

# 460
Обади се преди малко , бесен! Явява са на АЕ Б2. Бил е в 157 СУ, каза, че озвучаването е било трагично, не произношението, квесторите са ги питали дали чуват въобще нещо, всички деца са се оплаквали, търсили са четец, но бил само един в цялото училище и не можал да стигне до тях! Играл е тото с повечето отговори! В неговото у-ще -2АЕГ винаги се е чувало чудесно и той нямаше притеснения от тази част . Това ми се вижда мн несправедливо. Като не им е хубаво озвучаването да не правят изпит по език! Другото било лесно

# 461
  • Варна
Приключи моята към 12, доволна е като цяло АЕ-В2, прилично се е чувало. Имах притеснения относно местоположението на училището, но сега като ви чета, че е имало проблеми с озвучаването - това,че прекосихме надлъж града ни е най-малкият проблем.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 13:36 от julisa

# 462
На АЕ - В2 се явява моят - чувало се е много добре и още твърди, че било лесно. А дано!

# 463
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Jiema училището е 74-то.

# 464
  • Разпиляна във въображението
По философия дъщеря ми каза, че е имала и не толкова лесни въпроси в затворената част. Писала е казус - завършил студент по Журналистика трябва да провете интервю с политик, който не харесва /съкратена версия/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт