НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 39 013
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Boel, прекрасна е!
Нашето семейно тържество мина преди ден, снима мъжа ми, но тепърва ще ги обработва. Утре е самият му бал. Днес мина и матурата по физика, та приключи вече 🙂.
Другото момиче също беше много хубаво, забравих да кажа 🙂

# 721
  • някъде ... тук ...
Сънчо, в Маринела е балът. Нашите направо там ще се събират, другите класове - пред НИМ. Неорганизирана работа.
Моят няма да ходи на дискотека. Смятаме да пътуваме към Белград към 3-4 сутринта.
Изпуснах девойката на Boel,  но със сигурност е прекрасна!

# 722
  • Варна
Изтърваааахх Cry Може ли на лично, Boel, моля Hug

# 723
И аз напуснах! Може във ФБ групата да си качваме снимки, там сме си свои.

# 724
Качих в групата 😄.

# 725
И аз изтървах , но сигурно е била прекрасна дъщеричката на Вoel Heart
Имах да пазарувам от Лидъл и изненада- абитуриенти, на паркинга на магазина. Задръствания, чудо, но бяха красиви децата. Спрях се да ги гледам. Броиха до 12, а после едно подвиква: "а след това отсреща продавачи в магазина Joy"

# 726
  • София
Пишете за Мегами като има яснота какво влиза в куверта.Много абитуриенти се насочват в малките часове към Студентски град с таксита, на връщане пак, парите летят.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 13:37 от buni

# 727
  • София
Buni, в нашия/вашия куверт има 100 лева консумация.

# 728
Броиха до 12, а после едно подвиква: "а след това отсреща продавачи в магазина Joy"
Напомни ми за един забравен виц (вярвам - неактуален за нашите деца):

- Джон, какъв е този шум отвън?
- Абитуриенти, сър.
- Какво броят, Джон?
- По колко часа дневно ще работят, сър.
- Тогава защо викат "ура"?
- Идиоти, сър.

# 729
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моята е крушичка, демек пие като мамка й. Joy В ресторанта към куверта няма да има розов джин, значи още от там ще почне да харчи. Храната никога не й харесва. Тези 350 лв. куверт отива подЯгодите. Значи ядките в дискотеката ще са най-вкусното нещо. Отделно таксито й до вкъщи е около 50 лв. А от ресторанта до дискотеката? За моята под 300 лева не ги виждам, но важното е да сме живи и здрави.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 20:56 от ninanb

# 730
  • София
Еееех аз докато тичах в ресторанта да правя украсата за утрешното тържество изпуснах абитуриентката 😓😓
Жалко....весел празник на децата днес....поне в София дъжда се размина
Дано и утре е така.....че направо ще откача
🍀🍀🍀🍀🍀

# 731
Изпуснах и аз девойката на Boel, но това не променя хубавите мисли, които текат в нейна посока 😊.
Последни приготовления предприехме днес, уж нямаше да има големи салтанати, намесиха се бабите и стана една...
Както и да е. Стотина лева смятам дам, днес я питах - всичко им било платено. Тя не пие, а и дискотеките не са й слабост, ще стигнат. Щастлива мама, разбрах че вечерята, нощувката и вход за дискотеката са платени.

# 732
  • София
От вчера не мога да ви изчета...
Вилиан, поздравления за младежа! Все така да сбъдва мечтите си!
Димитрина, HugHeart
Яна, честито за хубавите новини!
Изпуснах и аз снимките за жалост. MIriel, Boel сигурна съм, че са прекрасни девойките. Дано покажете по някоя снимка пак по-натам.
"Нашият" бал е утре и днес имаше последни покупки, но за женския състав на семейството. Абитуриентът е готов от известно време. Най се вълнуваме дали ще се размине като днес дъждът в София или поне да е след 19 като влязат в ресторанта. Hands PrayВсе пак последно са решили да се съберат пред Ал. Невски, ще е лудница май там с трудния достъп... ще видим утре. И те ще си ходят после пеша до ресторанта.
Много Nature High Brightness да има следващите дни за всичките ни абитуриенти, да са щастливи, да имат чудесни празненства желая!

# 733
Благодаря за инфото Triger, а сега остава да се молим в събота времето да е слънчево и топло.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 21:58 от щастлива мама

# 734
А "ние" правим в момента плейлист(няма ли лингвистична полиция в тази държава. Joy), за домашното парти. Малко като "хроника на баловете", сега слушам с носталгия.По - точно, аз избирам, младежът пресява.
На дискотека няма да ходи, не е "неговото", както се казва.И аз навремето не ходих.
Щастлив и смел полет на младите птици(ама вие това си го знаете, вярвам. Heart) и искрено благодаря за всички споделени мнения, съмнения, лечения (в кризисни моменти), обучения, впечатления, а най-много-за дванайсетгодишните забавления заедно! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт