🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 401
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 760
Малко прекали да държи сметка на Туджаров , но е хубаво, когато казват , че имала дете да си проверят информацията .

# 2 761
Изгледах и аз Надкаста с Маги.Много ми хареса ,каза всичко както си е било от "кухнята". По-добре вървеше разговора с Маги ,отколкото с Надежда.От всичките Надкасти най-интересни ми бяха на Маги,Йоана и Виктория.

# 2 762
Еми за мен едно огромно браво браво за Маги за Надкаста.
Категорично не й симпатизирах много през сезона, но повярвах на всяка дума, която каза в Надкаста.
Незнам дали е игра или не (за мен не), но ако беше игра-родена е за актриса!
Алеко си заслужи точно този Надкаст, браво.

# 2 763
Гледах Надкаста с Магдалена.
Мнението ми, че е тотален манипулатор се затвърди. Тази жена е готова за политик и явно популистките й изказвания в подкрепа на жените с определена съдба доста работят, за да има толкова поддръжнички.

Да не забравяме, че фактът, че Алек е манипулатор и нарцис, който преметна всички не значи, че тя не е. Едното не изключва другото.
А в момента за нея е адски удобно да го играе жертва.
Извинявайте, че ще го кажа, ма с тия политици, дето се изказват навсякъде в момента не мога да не направя връзката, че щом толкова много хора се връзват на манипулациите на Магдалена, изобщо не се учудвам на това, което се случва по избори и докъде сме го докарали като държава.
Адски разочароващо е.

Ако е така, за к'во тогава се държеше и той инфантилно?!
За да си вземе хонорара, как защо. Защото, ако си тръгне по-рано, си нарушава договора.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 18:44 от corrupter

# 2 764
Ако е така, за к'во тогава се държеше и той инфантилно?!

Да бъде галантен, любезен и заинтересован на среща с жени, към които проявява някакъв интерес в началото и се опитва да опознае по-добре, вече инфантилност ли се нарича? Още повече такива, които открито му се обясняват в любов. Леле, колко влюбчиви  се оказаха в този сезон!

Най-нормалното нещо е Алек да се държи кавалерски, да предразполага момичетата с правилния подход към тях. Възклицанията “Много мило” на Виктор и родилните мъки при всяко изречение на Евгени в миналите сезони повече ли ви харесваха?

Реално, Алек е прекарал два-три дни с финалистките, и то непълни, плюс тук-там по някое друго диванче за 10-на минути. Нищо не е това. Противно на илюзията, създадена в предаването, не е бил в ексклузивна обвързваща романтична връзка месеци наред с никоя от двете, та да бъде съден и заклеймяван строго и категорично.

# 2 765
Задача за матура по математика по данни, изнесени от Маги в Надкаст. На 23-годишна възраст Маги започнала връзка с човека,  на чието заведение по-късно станала управител . Била във връзка с него 10 г. Година и половина след края на връзката им, той ѝ се обадил да поеме управлението на това заведение. Била в тази роля 5 години. Маги днес е на 36 години. Кое от изреченията по-горе съдържа лъжа?
За мен вярното "условие" на задачата е следното: На 23-годишна възраст е започнала връзка с човека. По време на връзката им е станала управител на заведението и е останала на поста година и половина след раздялата им. Напуснала е с влизане във шоуто.

Ако слушам Магдалена в Надкаст, без да я гледам, щях да реша, че е средноинтелигентно 19-годишно момиче, което още не се е изградило като личност и иска всички да я харесват, затова приема тежко критиките и невярната информация, но и самата тя казва това, което мнозинството иска да чуе, за да продължи да я харесва.

# 2 766
Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана.
Точно същото ми прави впечатление и на мен. Още повече, че точно преди няколко дни /и съм почти сигурна, че беше след като излезе интервюто на Алеко в "Преди обед"/ си беше качила някакво любовно-лигаво-сантиментално стори с него от предаването и съвсем очевидно не беше обидена, а сега изведнъж стана много засегната какво бил казал. Ако съм в грешка, й се извинявам официално, че не искам да има още една причина да се обиди. Joy
Разбирам, че яко се е филмирала и егото й е силно засегнато, но бива ли да не излезеш от филма половин година? И то след като си потърпевш в такъв ужасен финал?
Започва да ми изглежда като човек с някакви емоционални липси и незрялост и от тази гледна точка Джанаварова й е направила мечешка услуга, записвайки я в точно този формат.
Семпъл ум си е Маги, не бих я заподозряла в никакво хитруване. Тя чува само това, което ѝ харесва, в предаването си е мислила, че градят своята невероятна приказка, със задължителен хепиенд. От видеосбогуването е запомнила само, че има някакъв шанс за продължение навън. И си го е очаквала. Че не ѝ се обажда през тези месеци е отдавала на това, че трябва да са дискретни, докато тече предаването. С публикациите е целяла да му покаже, че ще бъде приет без проблем, че не е обидена. И после като гръм от ясно небе ѝ дойдоха изявленията му и пълното отричане на чувства към нея. Емоционална е и ядосана не със шестмесечна давност, а прясно-прясно, от няма седмица.
Или това, или е яко в роля. Аз залагам на второто.

Jess, на твоето мнение съм. Simple Smile

# 2 767
Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!?

Това  не е вярно, кога е било казано това нещо? Кой е бил баща й?

# 2 768
…не мога да не направя връзката, че щом толкова много хора се връзват на манипулациите на Магдалена, изобщо не се учудвам на това, което се случва по избори и докъде сме го докарали като държава.
Адски разочароващо е.

Ефектът на Дънинг-Крюгър е измислен заради ей такива изказвания.

# 2 769
Няма да им гледам надкастите и подкастите.
И Александър, и Надежда, и Магдалена са ми толкова фалшиви и вторачени в пъпа си, че няма смисъл да им гледам и слушам простотиите повече.
Ергенът 3 - еталон за фалшиви главни герои.

# 2 770

Или за хора, които са прочели 5 книги по психология и се имат за психолози Wink

# 2 771

Или за хора, които са прочели 5 книги по психология и се имат за психолози Wink

Ако намекваш, че аз съм прочела 5 книги по психология, не съм прочела и 1, защото нямам никакъв интерес в областта  Joy Което не ми пречи да се втрещя, че някой е способен толкова да си вярва на собствените съчинения по картинка (в случая на над/под/каст), че да отрича съчиненията по картинка на другите хора, чак до степен да ги обвинява за политическата обстановка в страната.

# 2 772
Ако намекваш, че аз съм прочела 5 книги по психология, не съм прочела и 1, защото нямам никакъв интерес в областта  Joy Което не ми пречи да се втрещя, че някой е способен толкова да си вярва на собствените съчинения по картинка (в случая на над/под/каст), че да отрича съчиненията по картинка на другите хора, чак до степен да ги обвинява за политическата обстановка в страната.
Намеквам, че "чукча не читател, чукча писател" Wink

Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!?

Това  не е вярно, кога е било казано това нещо? Кой е бил баща й?
Магдалена го каза в предаването - че е видяла баща си да лежи на земята пребит, заради нея.

# 2 773
Пуснах Мага в надкаста, голямо дуднене, голямо оплакване, много натоварваща жена. И си умира от кеф да е страдалица и жертва.

# 2 774
Айде, айде, не се правете на ощипани осмокласнички, мадами.

Цял сезон гледаме, коментираме, пък сега вече като всичко свърши и няма да има повече - ми вече не ми е интересно, няма да гледам, няма да коментирам този фалш. 😄

12 седмици си коментирахме този фалш, вдигаме рейтинга и на Алекчо, и на Маги, и на Нани, и на цялата продукция. И продължаваме да го вдигаме…😄

Общи условия

Активация на акаунт