🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 484
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 645
Скрит текст:
Кога ли е вместил всичките зрели жени, които споменаваше, този "играч"...

# 3 646
Кога ли е вместил всичките зрели жени, които споменаваше, този "играч"...
Ако не е имал връзка, продължила поне 15 години, например, спокойно е можел да има от 3 нагоре, дори без да е "играч".

# 3 647
Която и да е – бързо е разбрала за силната връзка между Алек и мама. По-скоро, че мама скоро няма да пусне синджира.

# 3 648
Според мен не се е стигало до връзки, майка му е пресичала 'изборите' още в зародиш.

# 3 649
  • Варна
И той, и майка му говореха в множествено число. Тя - за всичките му избори, а той - че почти всички били по-големи от него.
Освен това Алек каза, че не приема полигамни истории /макар и не точно с тези думи/.
Едва ли последната връзка е връзка продължила от ученическите години до 2023-та.
Под избори сигурно има предвид, момичетата с които е излизал през годините.
Май нищо сериозно като връзки.

# 3 650
Не ми се пуска отново, да слушам кой какво казва, но той пред Магдалена говореше за връзки, а не за излизания на по кафе, бира и раздумка.

Майката не е одобрявала, а той си е правел, каквото той е решил. За това идеше реч при разговора с майката.

# 3 651
  • Варна
Не ми се пуска отново, да слушам кой какво казва, но той пред Магдалена говореше за връзки, а не за излизания на по кафе, бира и раздумка.
Майката не е одобрявала, а той си е правел, каквото той е решил. За това идеше реч при разговора с майката.
Алек за кое не е излъгал, че това баш да е истина.
Ако майката беше наясно за по-възрастните жени, нямаше да е така шокирана от финалистките.

# 3 652
Аз не се сещам за нищо, което да е излъгал.
Да, виждахме как прави комплименти на жени, които не заслужават такива, но на това му се казва "галантност", "любезност"... Май не се квалифицира като лъжа.

Майката не беше шокирана. Изрази неодобрение. Каквото явно и друг път е изразявала, но не пред камера.

# 3 653
Значи не могат ли следващия сезон да вкарат някой по-така като Мастагарков например? И да му платят колкото трябва, убедена съм, че ще се гледа много повече това предаване, а накрая всички ще се радват, ако не избере никоя Joy

# 3 654
Майката за първи път чуваше за по-възрастните жени. При положение, че това е било едно от условията на кастинга. 

# 3 655
  • Варна
Аз не се сещам за нищо.
Да, виждахме как прави комплименти на жени, които не заслужават такива, но на това му се казва "галантност", "любезност"... Май не се квалифицира като лъжа.
За широкоскроените родители например.

Не само шокирана ми изглеждаше майката, ами направо  паникьосана.

# 3 656
Алек се прояви като умел манипулатор. При това се оказа доста безскрупулен. Леко създаваше очаквания за съвместен живот, повдигайки темите, които са чувствителни за жените, с които говори. Всяка с нейната си болка. Доброто възпитание изискваше той да коментира от дистацията на наблюдател, а не като пряк участник в мечтите им.

# 3 657
  • София
Евгени беше същият.
Явно ролята, която играе Ергенът, не предполага да е коментиращ от дистанция наблюдател, а да бъде катализатор на фантазиите на жените.

# 3 658
А пък аз си мислех, че Евгени и Валерия се правят на двойка заради договор Laughing

Честно казано- и аз. Толкова изкуствено ми стояха един до друг.

Винаги бившите на Ергените са били дъвкани и обсъждани. Парова мисля, че само спечели от участието на Виктор. Набра сериозна популярност, стана известна и отвъд средата на кръг wanna be женички, както беше преди това.

Понеже и съм от невярващите, че тези двамата изобщо може да са двойка... имах честта да се сблъскам с тях (хванати за ръка, неглиже) в Капана, Пловдив, преди месец- два, та се убедих, че са Laughing

Не вярвам толкова дълго, след предаването да са били обвързани с договор. Явно са си се харесали.

# 3 659
Алек се прояви като умел манипулатор. При това се оказа доста безскрупулен. Леко създаваше очаквания за съвместен живот, повдигайки темите, които са чувствителни за жените, с които говори. Всяка с нейната си болка. Доброто възпитание изискваше той да коментира от дистацията на наблюдател, а не като пряк участник в мечтите им.
Евгени се държа по същия начин. Вероятно и Виктор, но не ми се връща толкова назад.
Вероятно, за да им е рейтингово успешен продукта, от предаването го изискват от тях.

Относно широкоскроените
родители - може и до някаква степен да са такива, но в случая имахме видимо по-големи жени с вид и може би поведение /навън/ на златотърсачки, видимо по-опитни, видимо обиграни.
И аз да бях майка му, бих се притеснила относно целите и мотивите на тези жени.
А и ако е гледала предаването и е наясно, че влизат вътре, дори без да знаят кой ще бъде ерген... И с какви цели влизат...
Оправдавам подозрителността и, въпреки че едната от тези две моми на мен ми е приятна.

Общи условия

Активация на акаунт