🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 464
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 660
Да си представим мама Ксения на мястото на някоя от майките на момите. Какво ли би избълвала по адрес на милото момче?

# 3 661
  • София
Магдалена толкова много се натягаше на мама Ксения и толкова много искаше да й се хареса, че сгафи със споменаването на рецептата за телешкото варено.
И понеже мама така и така не я хареса за снаха, не си каза и рецептата.

# 3 662
  • София
Мама Ксения сама не вярва, че е възпитала син, който знае какво прави Joy

Иначе за Евгени и Валерия се шегувах Sweat Smile Смятам, че са се харесали в предаването. В противен случай искам да знам мама Светла не е ли познавала гаджето предварително или просто е супер добра актриса така да си изиграе ролята на потресена свекърва Laughing

# 3 663
А пък аз си мислех, че Евгени и Валерия се правят на двойка заради договор Laughing

Честно казано- и аз. Толкова изкуствено ми стояха един до друг.

Винаги бившите на Ергените са били дъвкани и обсъждани. Парова мисля, че само спечели от участието на Виктор. Набра сериозна популярност, стана известна и отвъд средата на кръг wanna be женички, както беше преди това.

Понеже и съм от невярващите, че тези двамата изобщо може да са двойка... имах честта да се сблъскам с тях (хванати за ръка, неглиже) в Капана, Пловдив, преди месец- два, та се убедих, че са Laughing

Не вярвам толкова дълго, след предаването да са били обвързани с договор. Явно са си се харесали.
Айде, стига бе, що разваляте хубавия спор? 😂 Като няма какво да обсъждаме и да се съмняваме, темата съвсем ще умре.

За майката на Сашко, съгласна съм, че беше ужасена. Тя двете финалистки ги прие като годеници на сина си, които утре ще и влязат в къщата. Май, май някой я беше подхлъзнал предварително, за да ги изговори тези абсурдни неща.

# 3 664
И аз не видях Алек в образа на лъжливия манипулатор, който рисува въздушни кули, съблазнява и после изоставя, да симулира чувства, честно казано. Даже след тези твърдения на някои съфорумнички си пуснах пак определени срещи, да гледам език на тялото, мимики, ако съм изпуснала нещо, щото аз предимно го слушам това предаване, и пак нищо подобно не видях. Да, по-щедър е в комплиментите, отколкото заслужават, търси хубавото у всяка, но чак изпречен играч..
Самото предаване изисква такова поведение от ергена. Да казва по синхрони и пред тях какво му харесва, как го карат да се чувства, да обсъжда планове навън. Евгени миналата година на първа среща започна да говори на Елена как ще й показва къщата си в Пловдив, пък защо никой не го набеди за играч?!

# 3 665
Хайде пак да гледаме тъпотиите и да вадим доказателствен материал ли? Не казваше ли на Магдалена, че възрастта не е фактор за него и той би живял с такава жена или съжителството с дете от друг брак не само, че не е проблем, но би заздравило връзката им? Какво е това, ако не индиректно заявяване на връзка в бъдещето? Точно в това се проявява манипулативността му – създава очаквания за съвместно бъдеще с цел да се облагодетелства на мометнта.

# 3 666
Добрютро, излязоха ми някакви клипчета от концерта на Генчо и Виктория. Това момиче някаква известна певица ли е и къде точно пее? Честно, насилих се да я слушам, гласът и изобщо не ми харесва, а изпълнението на Хубава си моя горо е по-добре да го изключи от репертоара си, защото тази песен е на всички, все пак.
Виктория е известна певица, да. Беше участвала в Евровизия. Дори май 2 пъти. Аз я харесвах като певица. Допреди песента с Генчо. Не се е получило никак добре и според мен.

# 3 667
В интервюто по БНТ - сутрешния блок, Генчо каза, че е било малко рисковано това изпълнение на Хубава си моя горо, но на предходния концерт публиката много го е харесала и така са решили да го оставят.

# 3 668
Добрютро, излязоха ми някакви клипчета от концерта на Генчо и Виктория. Това момиче някаква известна певица ли е и къде точно пее? Честно, насилих се да я слушам, гласът и изобщо не ми харесва, а изпълнението на Хубава си моя горо е по-добре да го изключи от репертоара си, защото тази песен е на всички, все пак.
Виктория е известна певица, да. Беше участвала в Евровизия. Дори май 2 пъти. Аз я харесвах като певица. Допреди песента с Генчо. Не се е получило никак добре и според мен.
Аз изобщо не съм фен на Генчо, ама, мисля, че е по-добре да си свири сам, гласът на това момиче звучи едновременно стържещо и и лигаво, а изпълнението на Моя горо е потресаващо.

# 3 669
Хайде пак да гледаме тъпотиите и да вадим доказателствен материал ли? Не казваше ли на Магдалена, че възрастта не е фактор за него и той би живял с такава жена или съжителството с дете от друг брак не само, че не е проблем, но би заздравило връзката им? Какво е това, ако не индиректно заявяване на връзка в бъдещето? Точно в това се проявява манипулативността му – създава очаквания за съвместно бъдеще с цел да се облагодетелства на мометнта.

Това със заздравяването на връзката заради детето не си спомням да е казвал, но за възрастта къде е манипулацията и създаването на лъжливи очаквания? Питат го проблем ли е за него разликата във възрастта, той отговаря, че не е. Даже имал връзки с по-големи жени в реалния живот, според слухове, значи не е излъгал. Това е само един въпрос. Не означава, че всичко е “подписано, запечатано, готово” и си е “заплюл” вече Маги за връзка в бъдеще. Не може ли да реши, че не иска да е с по-голямата поради други причини, или?

# 3 670
Да сте гледали по-внимателно.

# 3 671
Внимателно гледах и даже подкасти слушах 😆 Но, ако съм пропуснала нещо, споделете, къде е манипулацията?

А за Надежда мнението ми е, че просто не я е харесвал достатъчно, че да започне връзка с нея навън. Ако беше влюбен, нито детето, нито майка му щяха да го спрат.

# 3 672
Сашко е предприемач - ами, не, не е. Или предприемачества в мазето на баща си. Едно от двете.

Сашко обича да пътува - ами, не. Зададе му се въпрос директно, той душевен пътешественик бил. Това е като да ти каже работодателят, че душевно е много щедър човек, ама...Grinning

Сашко има широкоскроени родители - не, даже няма нужда от обяснение. Може би ги приема за широкоскроени, 'щото са се женили с 'багаж', ама, както мама Ксения каза, това е съвсем друго!!!!

Сашко има музикални заложби - тук пък каква греда ударихме.

Сашко има големи мечти - така е, доста милиардери ще му завидят за мечтата с пистата...изключително реалистично. Като бебе, което мечтае да стане еднорог.

Ох, няма да продължавам. Само ще кажа, че е хубаво да си вземе някоя мома със силикон или по-надарена, че неговите гърди превъзхождаха тези на някои моми. Grinning

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:35 от savii_

# 3 673
Сашко може да не е бил влюбен в нито една от двете, но все си мисля, че щеше да връчи поне роза на някоя. Не мога да кажа твърдо на коя, буквално съм 50/50, но ако се съди само по речта му, частта за Маги беше тройно по-дълга и емоционална от тази за Надежда и отделно в началната визитка казваше, че иска да открие жената, с която да се чувства най-много мъж, a накрая точно това сподели за Магдалена - че тя най-много вади мъжката сила от него и желае да я покровителства. Та може би везните леко се наклоняваха към нея. И вероятно щеше да даде шанс поне на една неангажираща пробна връзка, ако мама Ксени не го беше кастрирала публично в национален ефир. Simple Smile

# 3 674
Да, тук идва логичният въпрос – ако някоя от момите имаше характеристиките на Алек, дали мама Ксения щеше да я хареса?

Общи условия

Активация на акаунт