За парите и жените

• 9 341
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
Да, защото освен, че някакви жени те пипали, нищо друго не разбрахме.

Дали 3 или 30К ли трябват? Това ли питаш?
Извинявай,
Явно съм много под твоето ниво. Не мога да обясня какво точно питам.
Но пак донякъде добре че разбирам проблема си. Това е първата стъпка към решаването му.

# 211
Авторе, с колко жени си бил и имал ли си наистина връзка с жена, и колко дълга?
Лъхаш ми на тия интернет ч......., жена не виждали.
Извинявай за въпроса.

# 212
  • София
Ние не разбрахме проблема ти, затова всъщност питаме.
Няма нива тук, има диалог и умението му да го водиш.

Заемаш отбранителна позиция, не знаеш и ти защо

# 213
Нали ви бях споменавала как на последния ми бивш бивш (дето не знам даже как да го нарека, най-късата ми връзка) една го беше оферирала с хотел и вечеря, в командировка била. Посмяхме се.

Хм, че това си е рядко срещана тръпка, защо е отказал? Друг път няма да му се случи. Напомня ми за онази серия от "Двама мъже и половина", когато Аштън Къчър закъса със старата кола на Алън и една кугарка го помисли за изпаднал студент и го забърса. Той доста се изкефи и му беше забавно определено. Особено когато на сутринта му даде 100 долара да си вземе такси Simple Smile

# 214
Приятелски съвет.
Не мисля, че си на 18, но имаш неправилните настройки за комуникация с другия пол.
Ако опита ти е бил да се поставиш в светлините на прожекторите, то в момента изглеждаш като куче сред глутница вълци. Без да обиждам жените, но да избираш битка със десет жени на веднъж във женски форум е много губеща тактика. Тук има достатъчно обиграни във виртуалните спорове потребителки, така че играта ще заприлича на "пиян морков", ако си избрал директната конфронтация.

# 215
Приятелски съвет.
Не мисля, че си на 18, но имаш неправилните настройки за комуникация с другия пол.
Ако опита ти е бил да се поставиш в светлините на прожекторите, то в момента изглеждаш като куче сред глутница вълци. Без да обиждам жените, но да избираш битка със десет жени на веднъж във женски форум е много губеща тактика. Тук има достатъчно обиграни във виртуалните спорове потребителки, така че играта ще заприлича на "пиян морков", ако си избрал директната конфронтация.
Мисля че си прав. Безмислено е.
Лека вечер

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 02:06 от RoninBG

# 216
Нали ви бях споменавала как на последния ми бивш бивш (дето не знам даже как да го нарека, най-късата ми връзка) една го беше оферирала с хотел и вечеря, в командировка била. Посмяхме се.

Хм, че това си е рядко срещана тръпка, защо е отказал? Друг път няма да му се случи. Напомня ми за онази серия от "Двама мъже и половина", когато Аштън Къчър закъса със старата кола на Алън и една кугарка го помисли за изпаднал студент и го забърса. Той доста се изкефи и му беше забавно определено. Особено когато на сутринта му даде 100 долара да си вземе такси Simple Smile

100$ за такси ??
Разсипаха я тая държава...
Ено време 100$ си бяха 100$ и бая по-висока им беше (моралната) стойност.

# 217
Ние не разбрахме проблема ти, затова всъщност питаме.
Няма нива тук, има диалог и умението му да го водиш.

Заемаш отбранителна позиция, не знаеш и ти защо
Нямам проблем.
Питах за вашето мнение по една тема.
Тука всички ли са с проблеми ?

# 218
Защото за някои олд скуул мъже е това - той се грижи за всичко, жената за децата и къщата.
Аз адмирирам повече тези отношения, а не 50/50.
Аз също смятам, че мъжът трябва да основния провайдър откъм пари, сигурност и стабилност. Никой не е казал, че жената ако иска, не трябва да работи нещо яко (неангажиращо) или да се занимава с проекти, които да я развиват интелектуално и т.н. Но някакси не искам жена ми да се скъсва цял ден, да закъснява вечер и да се прибира изнервена....особено при положение, че тия доходи не са кой знае колко важни за благосъстоянието на семейството, а за сметка на това ще страдам и аз, и децата, и тя самата. В никакъв случай не я виждам и да пере и чисти по цял ден естествено - накрая пак същото ще е като резултат. Но да, грижата за децата и домашния уют ги виждам в по-голямата си част като нейна роля.  

Живяла съм във всякакви конфигурации. Но си признавам – да се грижа като основно и по-високо перо на доход в бюджета ни при здрав и прав мъж, не е моето. Не ми действа на либидото, не го приемам за мъжествено от страна на мъжа.
Абсолютно съгласен съм. Няма нищо по-отблъскващо за една жена от това да живее с мъж, който по цял ден пърди на дивана, не показва амбиция и не изкарва пари, а тя да трябва да осигурява семейството.

Българските мъже страшно много се влияят от това, дали имат пари. .... Обаче мъжът отново се чувства комплексиран, че не може да осигури нещо повече и връзката се разпада.
Нормално е мъжът да се чувства комплексиран ако е на 35-40 и едва свърза двата края. Това демонстрира неговата неспособност да изпълни ролята си на мъж в семейството. Ако е на 20-25 повече се гледа потенциала му за развитие, не толкова парите.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 09:39 от Reagan

# 219
  • София
Хората имат различен стандарт на живот. За едни провайдър ще е мъж, който изкарва 3000 на месец, за други 30 000. При всички случаи мъж, който не изкарва достатъчно според неговите собствени представи е кошмар. По-лошо наистина е само мъж, който не желае да изкарва нищо.

# 220
Не допускам която и да е жена да опипва похотливо приятел на мъжа си, камо ли повече жени да го правят.
По-скоро случайни докосвания са били погрешно изтълкувани от теб, авторе.
Според автора, жените са били наистина натрапчиви, не яки мацки, но пък с много пари и са го натоварвали по неприятен начин с нежелано внимание.
Не знам как да коментирам, лично аз не съм се сблъсквала с такова нещо. Може пък да нямам достатъчно житейски опит, знае ли човек.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 18:01 от Uncommon

# 221
  • Далечният изток
Е то е ясно, че когато го правят супер яки мацки, тогава не е "нападане".
Аз все повече се изумявам от разсъжденията на автора. Или лъже за годините си или нещо не му е съвсем наред...

Не били супер яки мадами.... божеее

# 222

Бяхме в транзитно положение тогава - хем заедно/хем не. Твърдеше, че заради мен. Аз го бъзиках, че аз на негово място не бих отказала. Според мен просто го е мързяло да се занимава или онази не го е кефела на макс. Иначе, надали ще му е последното предложение. Той е само на 33 и е хитрец - вре се из разни групички с освирепели за секс и внимание женици от всякакви възрасти. Те са като хрътки за мъже. Joy
//
Ронин, нещата по-сложни – не е до мъж на дивана пърдящ. Такива нямат достъп до мен. Има хора, мъже, които са доста по-сложни от този типаж – примерно, страхотен човек, с умения, чувство за хумор, но депресивен тип, липсва амбиция, страх от провал и така нататък. В един момент това натежава зверски на нежните ми женски раменца. И затова вече съм не за подобни отношения. Жената си е жена, мъжът мъж.
//
За пипането от грозновати жени – да, неприятно е. Като има събирания и се пийне, се забелязва налазване и от двата пола. Имах едни приятели - двойка. Тя си го знаеше, че като пийне и става любовен с всяка. Беше безобиден и по-скоро смешен – идва, сяда до теб и започва да мига и те гледа влажно, усмихва се и се намества до теб. Малко като дете. И приятелката му като го видеше, че е пийнал повечко и си го забираше и айде чао. Тръгваха си.

# 223
Аз също смятам, че мъжът трябва да основния провайдър откъм пари, сигурност и стабилност. Никой не е казал, че жената ако иска, не трябва да работи нещо яко (неангажиращо) или да се занимава с проекти, които да я развиват интелектуално и т.н. Но някакси не искам жена ми да се скъсва цял ден, да закъснява вечер и да се прибира изнервена....особено при положение, че тия доходи не са кой знае колко важни за благосъстоянието на семейството, а за сметка на това ще страдам и аз, и децата, и тя самата. В никакъв случай не я виждам и да пере и чисти по цял ден естествено - накрая пак същото ще е като резултат. Но да, грижата за децата и домашния уют ги виждам в по-голямата си част като нейна роля.  

Доста остаряло и сексистко виждане.
Първо, защо непременно мъжът да е основният финансов стълб в семейството? Нима жената става само за имитация на работа, колкото да не скучае? Все пак кой какви пари изкарва не зависи от пола на работещия, а от това какво го влече, какво е учил и какъв късмет е имал.
Второ, защо пък непременно жената да поема цялата домакинска работа? Ако тя работи нещо напрягащо и изнервящо, но с високи доходи, то какво пречи  мъжът да поеме домашните грижи? Или ще му падне короната?
И трето, парите никога не са излишни и даже и единият сам да може да печели достатъчно ако и двамата го правят това значи по-висок стандарт, по-добро образование за децата, по-добри почивки и пътувания, по-добри здравни грижи, пари за инвестиране...

# 224
  • София
Щото ще му се срине самочувствието, ако жената изкарва повече.

Общи условия

Активация на акаунт