Бързи здравословни въпроси и отговори – 46

• 33 518
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами, пиша относно проблем,който ми виси на лицето вече пета година. Преди година посетих дерматолог, обясни ми,че "издутините се приемали по-добре от дупката по лицето,което ще стане,ако се премахне това с лазер", затова ме посъветва да си живея заедно с пъпката. Simple Smile
Да,обаче аз периодично се пробвам да я стискам и става рана, червено - даже с коректор не се скрива(ще прикача снимка).Вече ми е трън в очите тази пъпка на бузата. Някоя от вас имала ли е подобно образувание и премахнала ли го е успешно от лицето си,без дупки,белези и т.н.?

# 196
При fusion биопсията остава ли се в болница или става за ден?

# 197
Здравейте на всички! След ковид имам проблем с коленете, по-точно студенина, стигаща до лека болка. Зимата е най - зле. С чорапогащник и пак ми трябват 3-4ч, за да ги стопля. Завивам, разтривам и пак трябва време. Лятото е същото. Жега ми е, топло ми е, но на коленете вечер ми е студено, макар и по малко време да ме държи. Неглижирах този проблем, защото здравословно ми трябваха години да стабилизирам цистита, след ковида и сега ударно бих искала да започна с добавки някакви, за да се подобря. Да вмъкна, не съм тренирала, не съм работила тежка физическа работа, затова изключвам износване на ставите. Като вариант в главата ми излиза само да приемам колаген. Както казах по-горе искам да разреша проблема по-бързо, не искам да го влача с години, затова приемам всякакви идей. Благодаря!

# 198
Колаген, магнезий, витамин Д.

# 199
sky_dreamer,купете си апарат магнитотерапия за лечение вкъщи и спете с него, за 2 седмици ще сте като нова. 👉
Скрит текст:

# 200
За магнита подкрепям.
Имам магнитен колан, спасява ме много бързо при болки в кръста.

# 201
sky_dreamer,купете си апарат магнитотерапия за лечение вкъщи и спете с него, за 2 седмици ще сте като нова. 👉
Скрит текст:

Дали има отношение към остеопоезата при понижена плътност на костите ?

# 202
Става въпрос за мъж, който вечерта е консумирал ледена напитка от хладилника (вторник), при което веднага я повръща. От там се започва диария, загуба на апетит. Диарията донякъде е овладяна с 3-4 хапчета Стоперан и диета. Сега ходи по веднъж на ден до тоалетна и то все още си е разтройство. Продължава да няма апетит, вече чувства и безсилие, отпадналост. Промяна на гласа от вчера (без болки в гърлото, без кашлица) абсолютно от нищото. Имаше 1-2 дни температура -37,8, но вече няма. Какво може да е това грип, вирус? Някакво натравяне, нещо от ледената напитка, пресичане? В момента хапва само сирене и сухари, малко варени картофи, няма особен апетит, има желание да си лежи, приема водичка.

# 203
Да си почива известно време.
Щом хапва по малко, добре е. Да приема много течности. Сигурно е вирус, ледената напитка не може да е причина за Т.

# 204
Скрит текст:
Скрит текст:

# 205
Миналата седмица с едното дете изкарахме тоя вирус с повръщането. Минава за един ден но още нямам апетит иначе. Вирус е,ще мине.

# 206
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря от Сърце , бъдете Благословена вие и всички около вас Flowers Rose

# 207
Привет, група.
На рентген ми излезе пансинуит.
Някой с такава диагноза назад във времето да ми сподели как се е изцавил? Всичко ми е от полза като мнения Simple Smile

# 208
Здравейте! Възможно ли е приема на валидол, да речем няколко изпити опаковки в рамките на няколко месеца, да причини разширени вени, поради съдоразширяващото си действие?

# 209
Изобщо не.
Валидол е успокоително средство, няма такова съдоразширяващо действие, че и разширени вени да се появят.
Аз го ползвам като приспивателно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт