Бързи здравословни въпроси и отговори – 46

• 33 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Да, точно CRP скача много при вируси.
Приятелка беше с КОВИД и CRP 179.

# 661
Да, точно CRP скача много при вируси.
Приятелка беше с КОВИД и CRP 179.

Това означава, че е имало насложена и бактериална инфекция.

# 662
Е то по принцип често става така. Особено, ако не се започне лечение при първи симптоми.

# 663
Здравейте, бременна съм в 18 г.с. Преди 10 дни се тествах за цитомегаловирус (CMV) в една лаборатория, излязох положителна както за IgG, така и за IgM. Повторих изследването след няколко дни във втора лаборатория - напълно отрицателен резултат и за двете.
Моля да ми препоръчате добър вирусолог за консултация.

# 664
Що не повторите преглед с ехограф при друг уролог наистина?

Защото не е имало друг уролог в града. Оказало се е хидронефроза с неясен произход. Благодаря!

# 665
Що не повторите преглед с ехограф при друг уролог наистина?

Защото не е имало друг уролог в града. Оказало се е хидронефроза с неясен произход. Благодаря!
Да, очакваше се проблемът да е сериозен. Скорошно оздравяване.

# 666
Здравейте! Някой правили ли е диагностика с биорезонанс? Имам записан час за утре, но чета много противоречиви мнения.

# 667
  • Sofia
Правих преди доста години.
Налучка някои неща…

# 668
Здравейте, има ли в момента вирус с рзстройство? Става въпрос за София. Благодаря!

# 669
Да, от вторник съм така, с температура, вече се появи и кашлица.

# 670

Тези червени петна ми излизат от около две седмици на сгъвката на ръцете от вътрешната страна. Какво може да бъде? Петата болест?

# 671
Бяхме на море, много студени напитки, климатици, мокра коса и тн и явно ми падна имунитета и почнаха болки в гърлото. Прибрахме се преди седмица, тоест гърлото ме наболява вече 10тина дни, ограничих газирано, студено, внимавам с климатика, но продължава да ме боли. Не остро, но усещам неприятно чувство при преглъщане. Дали е възпалено просто или може да имам бактерия без други симптоми?

# 672
Бяхме на море, много студени напитки, климатици, мокра коса и тн и явно ми падна имунитета и почнаха болки в гърлото. Прибрахме се преди седмица, тоест гърлото ме наболява вече 10тина дни, ограничих газирано, студено, внимавам с климатика, но продължава да ме боли. Не остро, но усещам неприятно чувство при преглъщане. Дали е възпалено просто или може да имам бактерия без други симптоми?

Нищо от изброеноето.
Най-вероятно е вирус. Пълно е с болни навсякъде. А от морето си е класика, да се върнеш с вирус.

# 673
Скрит текст:
Да, от вторник съм така, с температура, вече се появи и кашлица.

Благодаря, akekina, от вчера следобяд аз съм дежурна в WC. През януари карах подобен вирус, сега пак. Бързо оздравяване.

# 674
  • Пловдив
Смайлинглейди,  при петата болест зачервяването наподобява на червенина като от шамар. При теб като че ли не е такова. Освен това мисля, че петата болест се хваща предимно от деца. Не че не може и голям човек да се зарази, но най-вече при деца се появява и освен ако в близкото ти обкръжение няма някое детенце в момента с това, според мен не е и при теб пета болест.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 21:31 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт