Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 35 237
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Честито на всички мами! Heart

Момичета, аз съм от юнската тема и искам да ви попитам нещо. Докато сте били бременни случвало ли ви се е да чуете "пук/пльок" като бебето ритне? Малко смахнато, но от скоро чувам чат пат такъв звук и се чудя дали е нормално...хаха
Има води,нормално е

Честити нови бебенца в групата!Да са живички и здравички,много да радват своите мами и татковци,да спинкат и да се хранят хубаво  и да растат безгрижно❤️

Беба се успокоява ,като я сложа на сърцето ми да го чува ,както е било в коремчето 🥰

Тези компреси от зеле ми помогнаха много ,вече се кърмим,макар и с малко дохранване ,събирам мое мляко,понякога давам Хип(нямам чак толкова и не мога всеки път да събера нужното количество,което ми тя иска за дохранване (30,40),тя на максимум ме цеди 😄

Целият ден сме закачени на гърда ,кърмене,цедене ,така минава денят ни,но напредваме с кърменето
Трябва кърмене на поискване,и през половин час я кърмя понякога,по час ,два ми е на гърдите,казаха ми да имам търпение ,сучи добре,гълта,но бавно ,мързи я,заради това,че е свикнала на шишетата ,но се надявам ще свикне

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 11:47 от Mims1900

# 391
Здравейте, момичета. Идвам да се похваля. Днес 24.05 в 7:06 се появи моята малка ревла 🩷Симона🩷. 3,620 кг, 50см.
Вчера се събудих от дискомфорт и ми отне 2 часа да засичам контракции. Дойдох в МД към 3 и нещо. Прегледаха ме и казаха 7-8см разкритие. Да ама контракциите мижави. Качиха ме в родилна към 5, в 6 ми пуснаха система, в 6:55 ми пукнаха водите и 7:06 бебето излезе с 3-4 напъна. После ме похвалиха,че скоро не са имали толкова лесно раждане 😊. Позашиха ме , но нямам епизиотомия. Водите ми бяха жълто-зелени. Каквото и да значи. Сигурно заради преносването. И казаха , че ще й правят някакви изследвания, че нещо ми било завишено(левкоцити мисля) и да я проверят. Ще си я видя в 14.
Успех на чакащите момичета. Дано всичко е наред 😊

# 392
Добре дошли да са бебки Изабел и Симона на мама sunnyalexacc и мама Мишето90! Нека са много здрави и бързо да се адаптирате към новия си начин на живот. 🥰

JustLinn, много позитивна енергия и кураж ти изпращаме, много малко остана и ще си гушнеш мъничето! ❤️

# 393
Паули да са ни живи и здрави и да помагат мамите,бабите ❤️😁

Мише и моята Моника кака така се роди със страшен рев,силен до небето 😁+същите мерки😁гласовити Мони-та
Честито бебче на голям празник 🪻🎉

Моите лохии продължават днес,явно ще гадая през ден ...има няма 😁
Днес се почистих отдолу ама много внимавах за разреза от секцио и около него оставих 🫢

Боже много обича да спи в коша...знам че не трябва много да седи там ....
Едно бухалче на крачето 🌞
Любима играчка от каката

# 394
Честити бебенца Изабел и Симона! На вас момичета бързо възстановяване! ❤️

Кураж, Лин, моя приятелка беше в същата ситуация и знам от нея какво е... Но до бебенцето остават броени часове! ☺️

Честит празник и от нас 🤗 И кротки бебета за всички, да оставят мамите да почетат 😁

# 395
Ой ❤️много обичам крачета 🐣🐣🐣

# 396
Поздрави на всички бебенца и мами и от Милица❤️Бъдете живи и здрави всички!
Честити да са ни новородените бебенца в групата ❤️
Това чекне много обича да си свива краката на горе (не е запекана и нищо и няма ,просто така е свикнала 😄😄😄Обича много да се чекне

# 397
  • София
Честити да са Изабел и Симона! Здрави и щастливи!
На Мими и Паули да са здрави майчиците!
Лин, дръж се! На финала си!
И аз пръскам белега с Цикатридина.
Също така вчера пробвах да почета книга, но заспах на втората минута. Simple Smile И един филм го гледам няколко дни.
От мен ръчичка и ухо. Smiley

# 398
Сладки бебенца 🎀
Моята стиска и вдига нагоре крак като я сменям 😁прави свещ😁и не мога да я намажа
Рязах нокти аз 🫢

# 399
При нас нещата вървят към секцио. Контракциите са мижави и разкритието си седи на 4

# 400
Честито на всички мами! Heart

Момичета, аз съм от юнската тема и искам да ви попитам нещо. Докато сте били бременни случвало ли ви се е да чуете "пук/пльок" като бебето ритне? Малко смахнато, но от скоро чувам чат пат такъв звук и се чудя дали е нормално...хаха
На мен ми се случва и звучи точно така.
Явно е нормално:)

# 401
Just Lin  Милата дръж се ,ще се случат нещата ,както трябва да бъдат най-добре за вас,дори и секцио да се наложи,аз те разбирам ,мен първо ме пробваха за нормално,измъчиха ме ,нищо не ставаше и накрая ме срязаха и изтърпях болки обаче заслужава си много ,стискай зъбии ,скоро ще сте заедно ,всичко се забравя после  ще ти олекнее ❤️При мен самата маточна шийка изтъняваше и за малко да се разкъса и веднага ме приспаха и направиха секцио ,всичко минава не се плаши,смело напред и бог да ви пази ,всичко ще е наред❤️Ще видиш

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 13:27 от Mims1900

# 402
При нас нещата вървят към секцио. Контракциите са мижави и разкритието си седи на 4

Милата! Съквартирантката ми по стая в болницата беше в същата ситуация. Само мога да си представя колко си изтощена вече, но не се отчайвай, мисли си колко малко остава и бебчо ще е в прегръдките ти! Изпращам ти много позитивна енергия! 💗

Честита да е и Симона! Страхотен ден си е избрала! 💕

За ноктенцата, не е ли рано още? На мен в болницата ми казаха да почакам да мине първия месец. И е голяма мъка, защото бебка се роди с дълги пръсти и готов маникюр и сега постоянно я пазя да не се дере по личицето.

# 403
Как рано, аз вече два пъти рязах 🙄 То са страшни нокти, тя и мен дере, та и себе си...

# 404
Оо, не знам как щяхме да изчакаме месец за ноктите, те бяха като 10 малки ножчета 😄 Оправяме ги с бебешка електрическа пиличка - от тези с различните накрайници според възрастта, не й беше приятно на първите пръстчета, после осъзна, че нищо не усеща и се успокои, сега вече не й прави впечатление ако подкъсяяаме някой

Общи условия

Активация на акаунт