Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 35 039
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Аз пробвах бял шум...не действа.
И детски песни пускам,но сякаш тези бавни приспивни мелодии най-харесва от машинки,играчки
Разходката ни беше два часа,рекорд.Ест си почивахме по пейките 😁
И свалих и вдигнах сама количката три стъпала пред входа,напредвам 🎉

# 571
На нас ни действа белия шум, вечер като я храня след банята оставям само нощна лампа, пускам бял шум да прави асоциация, че е време за сън. На мен също много ми действа 😂

# 572
pauly, стоене по коремче започнахме още първата седмица. Слагам го да лежи или върху мен, или му облягам гърдите върху възглавницата за кърмене, за да не е изцяло в хоризонтално положение и му придържам дупето с ръце, за да не се изхлузва.
И Макси лежи по корем на гърдите ми или на гърдите на тати и много му харесва, даже заспива така. Но самостоятелно още не съм го слагала. Той е адски активен, смяната на памперса е истинско предизвикателство, първите 5 минути от кърменето също, постоянно мята ръце и крака, изправя си главата, дори и педиатърката отбеляза, че е доста жилав за възрастта си 😁. И малко ме притеснява да го оставям да лежи сам, защото неговите рефлекси са по-бързи от моите 😁 За това с възглавницата не се бях сетила, изглежда ми по-безобидно сякаш.

# 573
  • София
При нас действа белият шум. И на Гого и на майка му. Simple Smile По корем също го слагам върху мен. И когато му правим упражненията, които педиатърката препоръча.
Има обаче нещо, което ме притеснява. Гого спи предимно на дясната си страна. Обръщам му главичката на ляво, местя го в кошарата, но пак се връща на дясно. Много се притеснявам да не си деформира главичката. Някакви съвети? Да го подпра с възглавничка, но дали не е опасно?

# 574
За зъбите няма никакви проблеми да се правят по време на бременност,това са митове,че нещо ще стане,извадиха ми зъб с упойка ,правиха ми пломби още в 20 и някоя седмица,и в 14 та също ходих за пломба,бях го яко закъсала със зъбите ,споко
Щом преживяхме изваждането и около пет пломби значи не е страшно 😄
и камък два пъти чистихме през бременността
Само козметичните работи,импланти и тн -след раждането

# 575
Колко сте напреднали с игрите и времето по коремче. Аз ще чакам да стане 20тина дни и тогава ги почваме. За черно-белите карти не се бях сетила, ще разгледам по сайтовете или ще принтирам нещо набързо.
Аз да ви питам за масажите. Кога правите масаж - след баня или сутрин? И какво представлява вашият масаж - олио/лосион първо на крачета, ръчички и коремче или нещо друго?

# 576
Не забравяйте, че кърмата е и тяхната вода. Това, че са цокнали малко и са пуснали, може да означава, че просто били жадни. В нея се съдържат и естествени обезболяващи както успокоителни, от които те имат нужда. Раждането е стресово за тях и адаптацията си иска време. Кърменето е един от механизмите заедно с гушкането.
Ех колко хубаво е описано 💗

# 577
Макси днес е в някакво особено настроение, цял ден е на гърда... На едно хранене седи по над час на гърдите, това нормално ли е чак толкова 😳 в памперса всичко изглежда наред, но малко започвам да се притеснявам, голямо сучене... Аз съм абсолютно каталясала, не си чувствам ръцете вече. Не знам какво става днес...

# 578
Макси днес е в някакво особено настроение, цял ден е на гърда... На едно хранене седи по над час на гърдите, това нормално ли е чак толкова 😳 в памперса всичко изглежда наред, но малко започвам да се притеснявам, голямо сучене... Аз съм абсолютно каталясала, не си чувствам ръцете вече. Не знам какво става днес...

Изморяват се и за това по -бавно стават нещата ,няма какво да направим честно казано в момента,колкото искат седят😄И моята много се изморява ,като хапва сега и ни отнема много време и търпение,за да се нахрани ,часове отнема дори
Аз я кърмя легнала по- ми е удобно
Може да пробваш друга поза,за да не ти.умаляват ръцете така

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 22:14 от Mims1900

# 579
Аз ползвам възглавница за кърмене и нямам проблем,иначе и Риа виси постоянно на гърда и като вземе да ги опъва тези зърна като ластик 🤣 без това ме болят.

# 580
Момичета днес в 15.39 се роди нашата принцеса по нормален път! Тежи 3480кг и е 50 см. Истинско бижу! Цяло чудо беше раждането! Приеха ме в 9 часа, пуснаха ми 3 системи за разкритие и до 14 ч на обяд нямаше ефект пак си бях на 3 см. Доктора ми беше на операция и казаха като се върне преминаване към секцио. След половин час акушерката ме провери отново за разкритие и се оказах с пълно! Казаха че е цяло чудо! И така с няколко напъна се появи нашата принцеса! Пожелавам на останалите момичета който още не са родили да имате леко раждане и да не губите надежда до последно, защото никога не се знае кога ще дойде чудото!

# 581
Момичета днес в 15.39 се роди нашата принцеса по нормален път! Тежи 3480кг и е 50 см. Истинско бижу! Цяло чудо беше раждането! Приеха ме в 9 часа, пуснаха ми 3 системи за разкритие и до 14 ч на обяд нямаше ефект пак си бях на 3 см. Доктора ми беше на операция и казаха като се върне преминаване към секцио. След половин час акушерката ме провери отново за разкритие и се оказах с пълно! Казаха че е цяло чудо! И така с няколко напъна се появи нашата принцеса! Пожелавам на останалите момичета който още не са родили да имате леко раждане и да не губите надежда до последно, защото никога не се знае кога ще дойде чудото!
Честита радост,да ви е жива и здрава и бързо възстановяване !🩷

# 582
Честито бебче🌸

# 583
Таня, честита дъщеря! Да бъде жива и здрава.

# 584
Таня, честита принцеска 🩷

Общи условия

Активация на акаунт