Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 35 272
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Да трябва да се преместим, с каката се местихме 😁

Честито бебче🪻🪻💙

# 346
Честит да е Александър Simple Smile Да расте здрав и щастлив. Пожелавам бързо възтановяване.
 Аз имам някаква коластра,но Сашко засуква, вижда че не става и започва да се сърди. Дават му АМ. Вероятно ще.ни изпишат утре.
Отделно гърло ме боли и носа ми тече. Колко пъти акат на ден ? Знам че му е втори ден, но вчера 4пъти ака, а днес е пишкал само сутринта?

# 347
За оченцето можете да правите масаж, мен така ме бяха инструктирали. Масажира се топченцето откъм носа, но без да се бърка в окото.

Като родят всички с майски термин, тогава се мести в родени. Нали чакаме още девойки.

# 348
Честит да е Александър!!

Вчера педиатърката ми каза, че 1 акан памперс на ден е супер, но и 2-3 деня да няма не е проблем.

Физиологичния разтвор за окото - капя в очето и бърша с тампон, нали?

# 349
Аз слагам на тампон и с него избърсвам отвън навътре към носа. Педиатъра и на мен каза за масаж в ъгълчето и по носа отстрани.

Честит да е Александър!!

Вчера педиатърката ми каза, че 1 акан памперс на ден е супер, но и 2-3 деня да няма не е проблем.

Физиологичния разтвор за окото - капя в очето и бърша с тампон, нали?

# 350
И аз да се запиша. Термина ми е 09.06, на 21-ви постъпих в майчин дом за планово секцио на 22-ри,Но следобяд почнаха контракции, 4 см разкритие и така на 21-ви в 23:25 се роди Константин, 3360, 50 см

# 351
Pipi, честито бебче 🩵 да расте здраво и щастливо. Значи роди нормално, така ли?

# 352
Честито🎉 колко още останаха 😁

# 353
  • София
Честито, Пипи! Жив и здрав да е Константин!

# 354
Pipi- честито бебче. Да расте голям юнака Heart

# 355
Пак секцио родих, обадиха се на доктора и той дойде. Искахме да го кръстим на баща ми, но то избърза да се роди на голям празник и си дойде с името Simple Smile

# 356
Аз още чакам. 😄 надявам се да тръгне до понеделник, ако не в понеделник на прегледа ще се разберем за индукция вероятно.

# 357
Аз още чакам. 😄 надявам се да тръгне до понеделник, ако не в понеделник на прегледа ще се разберем за индукция вероятно.

В реда на нещата е бебенцето да изчака няколко дни след термин, най-малко защото той може да е грешно определен и да има разминаване с 2-3 дни. Напълно безопасно е да се изчака до 41 г. с., ако всичко е наред. Едва след това може да  се наложи индукция, след 42 г. с. започват рисковете.
Моят термин беше вторник и сега чакаме до понеделник, за да решим какво ще правим.

# 358
Здравейте, момичета,

Може ли малко консултация вашите бебчета с какви размери на главичката са били в 38 Г.С.
Одеве бях на преглед, където ще раждам и доста се притесних,казаха, че й е малка главичката, измерена е 90мм, теглото 2905кг.
Преди седмица моя АГ измери същите стойности на главата и теглото 8.99см и 2905кг.
Ясно ми е, че различните апарати показват различни стойности, но самият коментар, че главичката е малка, ме притесни. Досега бях супер спокойна, а сега всичко ми се преобръща и не мога да се събера

# 359
Здравейте, момичета,

Може ли малко консултация вашите бебчета с какви размери на главичката са били в 38 Г.С.
Одеве бях на преглед, където ще раждам и доста се притесних,казаха, че й е малка главичката, измерена е 90мм, теглото 2905кг.
Преди седмица моя АГ измери същите стойности на главата и теглото 8.99см и 2905кг.
Ясно ми е, че различните апарати показват различни стойности, но самият коментар, че главичката е малка, ме притесни. Досега бях супер спокойна, а сега всичко ми се преобръща и не мога да се събера

Според мен някакво евентуално сравнение може да се направи само ако измерването от 1 доктор на един и същ апарат. Преди 2 седмици в 35г.с. измериха бебето 2800 пряко сили. Днес този, при който ще раждам го изкара 3500 в 37г.с., което не знам доколко изобщо е възможно. Иначе главата е 93 при от днес и 91 в 35г.с.

Общи условия

Активация на акаунт