Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 35 268
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Момичета мен днес ме приеха и утре сутрин индукция. Мъчно ми е че оставих детето и мъжа и само плача ..🙂🍀

# 361
Моето в 37г.с. е с 9см главичка, а и цялостно е дребничко. Нормално си е, точно този размер не са ми казали да е проблем.

# 362
GH, кураж момиче! Ти с избор на екип ли беше. Вече се обърках😊
Стискам палци всичко да мине гладко и бързо.

# 363
Не без избор, но моят АГ би трябвало да е тук. Като цяло не ме притеснява това имам доверие на болницата.

# 364
Здравейте, момичета,

Може ли малко консултация вашите бебчета с какви размери на главичката са били в 38 Г.С.
Одеве бях на преглед, където ще раждам и доста се притесних,казаха, че й е малка главичката, измерена е 90мм, теглото 2905кг.
Преди седмица моя АГ измери същите стойности на главата и теглото 8.99см и 2905кг.
Ясно ми е, че различните апарати показват различни стойности, но самият коментар, че главичката е малка, ме притесни. Досега бях супер спокойна, а сега всичко ми се преобръща и не мога да се събера

Аз мога само да успокоя от личен опит ,че с какво ли не ме наплашиха,че детето ми е малко,че в 39 седмица уж била с размери ,като за 36 -та и се роди в 40 г.с. след термин 3,260 ,почти 54 см.,беше си с напълно нормални размери
Така,че не вярвайте мн.на апаратите ,не могат да измерят хубаво в тия седмици

# 365
G•H• успех утре.Пожелавам ти леко раждане Heart

# 366
Не без избор, но моят АГ би трябвало да е тук. Като цяло не ме притеснява това имам доверие на болницата.

Аз се чудя като отида на тонове дали има шанс да ме приемат, да си стоя там докато тръгнат нещата. И ми е любопитно при теб как са се развили?

# 367
Благодаря ви, малко му трябва на човек да го разклати подобна реплика. Досега моя АГ винаги ми казваше, че си отговаря на периода и днес ме хвърли в смут, защото попита как е било до момента. После на документите видях, че ми е изместил термина по показатели на 22.06, при положение, че цялата бременност се въртя между 01 и 03 юни и се чувствам доста зле

# 368
Как сте с лохиите....
На мен към две седмици си ми течеше нормално,после забелязах ,че намаля само следобед имах.Днес изобщо нямах.Дали пък не свършиха😃...с каката имах доста към 40дни ....

# 369
Честити да са Константин и Александър! Да бъдат здрави и силни бебчета! 🩵

G•H, сила и кураж! Фокусирай се върху всичките хубави моменти, които ви предстоят! Стискам силно палци за утре!

# 370
Честити да са бебетата!!
G•H, кураж! Най-хубавото предстои!

# 371
G.N.
Успех ,всичко ще бъде наред !

aleksieva.dani Не се притеснявай,толкова лекари тука  ми викаха ,че всички показатели са по-малки,бях се отчаяла ,че била много дребна
Те явно искат и те всички бебета да са с еднакви глави и размери ,като по учебник 🙉Не го мисли,бебенцето си е добре

Аз да похваля зелето,облекчава ми гърдите ,не ме така болят,и помага при натежали,подути гърди.😂Компрес от зелеви листа.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 23:53 от Mims1900

# 372
Благодаря момичета, ще ви държа в течение! Днес като ме приемаха след прегледа за разкритие започна да пада тапата, имах 2/3 см разкритие ,а от толкова рев главата ще ми се пръсне, мога да пия само по малко вода без храна съм от 19 а и не беле кой знае какво. Вкъщи детето спи и ми е по леко сега Simple Smile

# 373
Тези лохии… един ден тече, на друг не тече… на трети малко тече… чакам с нетърпение да свършат. Grinning

# 374
G.H. Успех! 🍀 Нека всичко мине бързо!

Иначе и при мен първо беше с малка главичка и изоставаше, после пък в друга болница я изкараха доста голяма за седмиците си и с голяма глава. Та ходи ги разбери…. Сега след няколко дена съм на преглед и ще видим, то вече да те е страх и да си чуеш размерите на бебето. Дано да не е много пораснала от последният път, че ще е мъка… 😀

Общи условия

Активация на акаунт