Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 519
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според мен е разумно човек да се развежда с идеята, че е по-добре цял живот да е сам, вместо с въпросния човек. Това е много по-сигурна опция от останалите. Иначе на всяка възраст човек може пак да е щастлив отново с някого, семейно или не, но това си е късмет.   Не става от зор.

# 151
  • София
Бившият е убеден, че съм във връзка. 🤣
Аз пък не съм и ми е много интересно и свободно.
Ако някой ден вляза във връзка, ще подходя към съжителство след време и то много предпазливо.

# 152
Rock, ама много го мислиш бившия какво му е в главата. Това е всъщност без никакво значение.

# 153
Авторката явно си намери на кого да пере чорапите и вече не чете. Или отиде да си купи котка 😁

# 154
  • София
Rock, ама много го мислиш бившия какво му е в главата. Това е всъщност без никакво значение.
Да, усещам се, че ми е като камък тази мисъл.
Сякаш ме дърпа назад и ми пречи да създам нова връзка напред.

# 155
Трябва пълен отпор и или не му даваш съвсем никакво инфо, или ако настоява му казваш, че пак ще се омъжваш и затваряш. После той ще си го преживее и ще му мине Simple Smile

# 156
  • София
Не общувам с него. Сериозно. Само за дати за малкия, ако трябва да се уговаряме, по мейл.

Аз нещо си нося някакъв товар в моята си глава. Хем съм напълно свободна вече, хем не мога да си дам свободата, да си простя за миналото, да погледна на връзките по нов начин.

# 157
Не бързай, ще стане. Време трябва. И...клин клин избива, е казал народът.

# 158
Не общувам с него. Сериозно. Само за дати за малкия, ако трябва да се уговаряме, по мейл.

Аз нещо си нося някакъв товар в моята си глава. Хем съм напълно свободна вече, хем не мога да си дам свободата, да си простя за миналото, да погледна на връзките по нов начин.

Само ти може да отвориш вратата на този капан.

# 159
Ама всеки да си пере чорапите сам.
Вие хора нямате ли перални ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 160
И на мен ми е странно как все се повтаря това пране на чорапи. Аз чорапи на ръка не пера, общо взето почти нищо не пера на ръка. Има си пералня за тая цел. А после сгъването не ми коства много време или пък някакви страшни усилия. Мъжът ми също си сгъва и прибира понякога, но предпочитам аз да го върша това, защото съм по-подредена.

# 161
  • Washington,USA
Имаме, ама не ги харесвам.

# 162
И на мен ми е странно как все се повтаря това пране на чорапи. Аз чорапи на ръка не пера, общо взето почти нищо не пера на ръка. Има си пералня за тая цел. А после сгъването не ми коства много време или пък някакви страшни усилия. Мъжът ми също си сгъва и прибира понякога, но предпочитам аз да го върша това, защото съм по-подредена.
Повечето неща са лесни вече,
миялна,пералня, робот за пода. Това за прислужницата вече малко ..... как да кажа ...... е  демоде
Аз не помагам в домашните работи. Жената ме е заплашила да не пипам нищо.
Тя си има ред. Пробвах няколко пъти да помагам ..... но стана нагорещена работата.
Миялна пускам като не е в къщи (жената)  Simple Smile иначе пак се прави забележка че не са наредени съдовете по най-опималния  начин Simple Smile ахахахахаха
И предпочитам да си запазя смейството с риск някой да ме обвини че не помагам достатъчно Simple Smile

# 163
Тука май не сте чували за метафори.
"Да му переш чорапите" е метафора на това да обгрижваш възрастен индивид като дете - само жената да върши цялата домакинска работа и грижите за децата, докато мъжа се почесва на дивана/пред телефона и пр.
Да, всички имат перални. Ама преди пералнята, дрехите трябва да птидат в коша /много мъже си ги държат на някой стол смесени мръсни и получисти, а чорапите по пода/, след това прането се сортира, после се пълни пералнята, слагат се препарати, пуска се програма. После се вади, зарежда се сушилня или се простира. После може да се глади, сгъва, подрежда по шкафове. И това е само една домакинска дейност, която се върши поне през ден за тричленно семейство.
Ако искате мога да разбие всички дейности, дето били "само едно копче".....
И ако ги върши само един, ден след ден, то се натрупва неудовлетвореност, чувство за прецаканост и пр.

# 164
никой не е виновен на друг, че сам се е превърнал в роб..
темата е за любовта, не за ненавистта..
къде да се срещне? , ами навсякъде може..
затова дори да хвърляте боклука, слагайте по едно сочно червило.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт