Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 494
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
Никога не съм го чувала.. какво изобщо означава "бъди споделена"?!??! Това като обида ми звучи. Моля за пояснение.
На мен ми звучи, " за общо ползване" Smiley

# 136
Но maiathebee, ако това което изброи ти е представата да си в брак с някого /или е опита ти/ то това е доста неправилен модел.

# 137
Бази, майтап, бе Wink за разведряване.

Ааа, мен не питайте. Аз съм само клет читател на подобни наричания. Но са като плевели, наред с "женски енергии", благословии и пр.

Дорис, поздравления за добрите и обосновани мнения!

# 138
  • София
Мая излиза от дългогодишна токсична връзка, постовете й са отражение на това. Ще го изживее. Аз след развода с първия ми мъж колко съм се набирала из темите.... То си е част от терапията.

# 139
Но maiathebee, ако това което изброи ти е представата да си в брак с някого /или е опита ти/ то това е доста неправилен модел.

Неправилен е меко казано. Токсичен, манипулативен, нарцистичен, по-добре го описват.

# 140
О, и аз съм за живота в двойка, въпреки че винаги съм се справяла сама по някои параграфи, но по други си трябва другарче, не можеш да си винаги вълк единак и да се чувстваш добре (за някои мъже само е постижимо). Grinning

# 141
  • Paris, France
Мая излиза от дългогодишна токсична връзка, постовете й са отражение на това. Ще го изживее. Аз след развода с първия ми мъж колко съм се набирала из темите.... То си е част от терапията.

Повечето ми приятелки, които се разведоха и вече имаха дете, никога повече не се заиграха на двойки. Излизаха с мъже, някои поживяха с мъж като се изнесоха децата им, но никоя не се ожени, никоя не роди следващо дете. Всички до една, включая майка ми и едната ми баба, са ми споделяли, че като свободни жени имат повече опции, повече внимание и хубави моменти с мъже, но без битовизми. Една, единствена живее с мъж, но си остави жилището на дъщерята и внука.

Хубаво нещо е другарчето, ама да си живее на неговата къща.

# 142
+1000, Невена!

Наистина не разбирам защо "връзка" се има предвид непременно със съжителство и слугинаж на нЕкав си никав....
Връзка може да е да си се виждате в удобно време, иху аху и кой от къде е , да си пере сам чорапите....

# 143
Не ти е дошла сляпата неделя , както казват старите .След една много трудна осем годишна връзка се бях отказала от мъжете,ама наистина !Даже ,като чуех че някой се жени, или някой е двойка с някой си казвах горките хора !Ама срещнах сегашният ми мъж,една обща позната искаше да ни запознае и аз отказвах .Една приятелка ми вика от един разговор с него на видео калво ще ти стане!И ,ето от един разговор на видео дете .Ще те удари гръм , когато най малко очакваш.

# 144
  • Melmak
Не знам защо тук се започнаха тези обяснения какво било след развод, раздяла. В темата не се пита след развод искате ли втори мъж и на кого перете чорапите.

# 145
  • Washington,USA
Ама всеки да си пере чорапите сам.

# 146
Връзката не бива да е самоцел, не сме помияри все пак. Е, повечето не сме.

# 147

Неправилен е меко казано. Токсичен, манипулативен, нарцистичен, по-добре го описват.

Ама тоя човек що не е в затвора бе? Държава, съд, полиция, спят ли? Да се върне каторгата за такива, предлагам аз.

---------
Не знам защо тук се започнаха тези обяснения какво било след развод, раздяла. В темата не се пита след развод искате ли втори мъж и на кого перете чорапите.

Ми щот тва е форума на разведените, затва. Впрочем, ако не сте еко-био-манячки, китайските чорапи, верно полиестер, ама се пак,  са по 50 цента. 12 чифта за 6$.
15 минути работиш - имаш чорапи за месец. И не е нужно да се жениш и да ти се натяква цял живот че някой ти перял чорапи. То, прането на чорапи си е една мистерия, след него само магьосник може да окомплектова еднакви чифтове.

# 148
Така де. Smiley Аз чорапи не съм прала, нито по друг начин слугувала, затова и гледам положително на връзките. За другото, човекът си слага дрехите в пералнята, аз слагам препарат и натискам копчетата. После сам си ги простира, да не объркам нещо. Мусака правя, ама да е обелил картофите и нарязал на кубченца, че хич не мога да беля добре, а мъжете, които са ходили в казарма, могат. И изобщо... Laughing не съм за тоя форум май.

# 149
  • София
Аз когато се развеждах, със сигурност не съм го правила с идеята, че ще се женя пак, още повече, че имах син. Ама като се появи мъжа ми,  скочих, защото имаше за какво. 14 години по-късно не съжалявам и за секунда. Просто има мъже и мъже, не мога да ги сложа под знаменател.
А за основния въпрос на авторката - мъжът ми ми беше суъченик в гимназията, с когото бяхме загубили връзка над 10 години и се намерихме във фейсбук и така тръгнахме. Може да се огледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт