Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 462
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
Най-щастливите ми и доволни приятелки живеят сами и са бездетни по желание. Следват самотните майки с по едно дете, самотните майки с две, три итн деца.

Не е лесно мъж и жена да си паснат, особено след определена възраст. Изключвам хората в сегрегираните общества, където между партньорите няма много усамотяване като двойка и няма общ социален живот. Изключвам и силно толерантните западни, които правят заедно само това, което се харесва и на двамата и никой не очаква от другия да го придружава безсмислено.

Затова и не ми е дори хрумвало да стоя след това сама, нищо че услужливи хора предричаха бъдещето ми на самотница, защото нали, кой ще ме вземе с децата...?

На въпросните хора бих предложила да им теслимя децата вечер, за уикендите и ваканциите, та наистина да си остана с котката и да съм истинска самотница. Аз си мечтая да поживея на тишина съвсем сама.

# 121
Стига с тези кръжоци, оставете горките мъже да си танцуват или там за каквото са се записали да научат Smile
Ами ако и те са се записали с надеждата за запознанства?

# 122
Стига с тези кръжоци, оставете горките мъже да си танцуват или там за каквото са се записали да научат Smile

Ако, ама не е ясно.
Ето това е проблем. В България кръжоци за жени на тема как да свалят мъже има. Как беше там тая, рускинята, Курникова, или нещо подобно. И други има.
А кръжоци за мъже да се учат как да ухажват жени - няма.
И се почва с едни импровизации, надежди, досещания, ако-та...

# 123
  • Далечният изток
За мъжете има безплатен кръжок - бг мама се казва, стига да четат внимателно.

# 124
  • София
maiathebee, прясно ти е, затова. Много си ядосана.
Аз и в първия си брак съм си живяла съвсем добре, докато не ни се появи първата и последна криза  Simple Smile Затова и не ми е дори хрумвало да стоя след това сама, нищо че услужливи хора предричаха бъдещето ми на самотница, защото нали, кой ще ме вземе с децата...?
Може и после да си е пак щастлива. Аз съм толкова щастливо разведена, че вече почти 10 години не мога да се нарадвам. И не мразя мъжете, но просто нямам никакво желание за момента да живея с някого, за брак пък трябва да съм напълно откачила. Иначе хората и с по три деца имат втори бракове и то успешни, каквото и да ти вещаят това са глупости.

# 125
А кръжоци за мъже да се учат как да ухажват жени - няма.
И се почва с едни импровизации, надежди, досещания, ако-та...
Лесно им е на мъжете, вадят пачките и веднага им се лепят ухажьорки коя от коя по-хубава. За жените е по-трудно, ако имат пачки си ги харчат за себе си и не остава за лов на мъже, трябва да измислят други начини, кръжоци, вечеринки, фитнеси. На ония курникови лекции няма как да се ловят мъже защото такива не ги посещават, пак опираме до народните танци, йогата и алпинизма.

# 126
Мъжете се ловят на жени не по парите. С други неща. И всъщност въобще не са толкова претенциозни.
//
Връзката с човек, който ти носи радост и си пасвате, е чудесна. Трябва да се случва лесно и леко тази работа. Всички тези измишльотини за борби и трудности в една връзка са за замазване на погледа. Дали и въобще, кога ще срещнеш пак такъв човек си е божа работа. През това време се наслаждавай на живота.

# 127
За мъжете има безплатен кръжок - бг мама се казва, стига да четат внимателно.

Четем, четем, бележки си водим Simple Smile
Даже 2 години само четяхме, без да пишем Wink
Не сме толкова тъпи, колкото даваме вид Wink

Скрит текст:
Лесно им е на мъжете, вадят пачките и веднага им се лепят ухажьорки коя от коя по-хубава. За жените е по-трудно, ако имат пачки си ги харчат за себе си и не остава за лов на мъже, трябва да измислят други начини, кръжоци, вечеринки, фитнеси. На ония курникови лекции няма как да се ловят мъже защото такива не ги посещават
, пак опираме до народните танци, йогата и алпинизма.

За тая работа с танците, йогата и кво беше, народа е казал - надай се () мъжо на пияна жéна... Trollface

# 128
постоянно ходят по банкети,ходят и по чужбина.
JoyJoy
Мен това ме гътна от смях и ме спечели тотално.
Колко малко му трябва на човек.

# 129
  • Далечният изток
постоянно ходят по банкети,ходят и по чужбина.
JoyJoy
Мен това ме гътна от смях и ме спечели тотално.
Колко малко му трябва на човек.
Танцьорите бе, целият състав ходят насам- натам.

Джеймс, акцентирам на "внимателно", не просто четене и бележки...

# 130

Това е още по-тъжно.

# 131
Защо, да си изобретателен не е тъжно, тъжното е да не си.

# 132
Като е толкова важно да си си самодостатъчна в наши дни, защо постоянно и по всякакви поводи се пожелава "бъди споделена"?!
=====
И аз "за" танците. Ако не изловува мъж, ще разшири кръга от познати/приятели, ще попътува, ще види свят.

# 133
Елиф, колко човека да напишат, че самодостатъчен не означава да си сам, без другар на мамешки да го напиша. Жените, които са избрали да сами (към дадения момент) не е задължително да са самотни и да търсят отчаяно връзка, за да са пълноценни. Майчето я разбирам – в момента вдишва глътка самостоятелност и свобода.

# 134
Никога не съм го чувала.. какво изобщо означава "бъди споделена"?!??! Това като обида ми звучи. Моля за пояснение.

Общи условия

Активация на акаунт