Нарцистична майка!

• 15 151
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Майка ми днес ми съобщава как тя щяла да гледа детето ми че даже и баба ми ще доведе в Австрия за да може да е с детето ми.
Направо ужас
Как няма на тези 2 нарциси да им оставя детето си …..

# 196
Хич не се връзвай, нарочно го прави да те дразни.
Колкото мен ме е "гледала" баба ми Joy До края на живота си разправаше че го е правила, де, който не я познаваше добре даже се връзваше... Ама ако знаеш как разказваше как ме била къпала като бебе, пък с какво ме била мазала, вживяване до последно. Нищо от това не е вярно, не ме е доближавала като бебе, хем тогава сме живяли за кратко в нейната къща. Та тя цял живот не можа да преглътне че не са ме кръстили на нея, това че съм на другата си баба пък беше още по-голяма обида за нея, мен изобщо не ме броеше че съществувам, само пред външни хора друго беше.
На такива не са им интересни бебетата, те харесват дечица когато вече ходят и говорят и то не да се грижат а да получават внимание от и покрай тях.

# 197
Направо се изплаших като ми го каза това.
Пред паник атака съм пак.

Иска да седи да ме контролира явно пак, за това ще седи тука в Австрия

# 198
  • Paris, France
Естествено, че ще седи в Австрия след като не си се сетила да и кажеш, че се местите Австралия.

Naixi, не знам. Аз на моите женски роднини им съобщих много преди да забременее и родя, че ако случайно имам дете, ще си го гледам аз. Може да идват да го видят, да го водят за ваканциите някъде като порасне, но да го гледат не може. Моите искаха да вземат и двете деца!!!!!!!!! в София и да ги гледат там за да сме си починели. Познай отидохме ли, даже на гости! Заведохме ги когато малкото беше на 3г. Голямото го заведохме на 10 месеца преди това. За второто бебе майка дойде и седя 3 месеца. После дойде свекървата, мани! Е, не живееше с нас, ама.....

# 199
Естествено, че ще седи в Австрия след като не си се сетила да и кажеш, че се местите Австралия.

Naixi, не знам. Аз на моите женски роднини им съобщих много преди да забременее и родя, че ако случайно имам дете, ще си го гледам аз. Може да идват да го видят, да го водят за ваканциите някъде като порасне, но да го гледат не може. Моите искаха да вземат и двете деца!!!!!!!!! в София и да ги гледат там за да сме си починели. Познай отидохме ли, даже на гости! Заведохме ги когато малкото беше на 3г. Голямото го заведохме на 10 месеца преди това. За второто бебе майка дойде и седя 3 месеца. После дойде свекървата, мани! Е, не живееше с нас, ама.....

Аз не искам изобщо нито една от двете: нито баба ми нито майка ми да ми гледат детето. Просто като си помисля за това, ми става лошо.
А тя вече се готви.

Аз съм и казвала че не искам. На нея както винаги не и пука какво аз казвам.

# 200
Длъжна си да предпазиш детето си.
Такива индивиди са много опасни, ще се опита да "поправи грешката си" в твоето възпитание и ще направи детето ти абсолютно зависимо от нея.
Срещи само в твое присъствие, за кратко, възможно най-рядко и следиш да не говори на детето ти против теб и да го настройва.

# 201
Абсолютно
А ако се намеси и баба ми, ще стане страшно. Щото и тя е още по лош индивид. На 83 години, но винаги се прави на жертва и умее да манипулира.

Аз съм 100 процента сигурна че майка ми ще настройва детето ми срещу мен и срещу приятеля ми (бащата)
Направих си пак час при психоложката Защото усещам че ми идва всичко в повече …. 😔

# 202
Чакай малко де, дишай. Как си представяш, че майка ти и баба ти ще дойдат против волята ти? Купуват си самолетен билет и кацат,  после идват до вас и звънят на вратата? Казваш, че няма къде да ги настаниш, че си казала, че не желаеш да идват. Нямаш нужда от помощ и това е.

# 203
  • В.Търново
Според мен като чета това не е нарцисизъм, а някакъв друг вид психически разстройство.

# 204
Аз ако правилно съм запомнила, майката на Naixi си има къде да живее в Австрия, само бабата живее в България. При това положение аз също не бих имала скрупули да им хлопна вратата, не е като да остават на улицата ако не са у тях. Което е хем хубаво, хем лошо защото все пак са наблизо...
Неприятно е, грубо, грозно и каквото се сетите, но от прочетеното ми се струва че натам отиват нещата.
Това ако действително се изсипят пред вратата де, а не просто за момента това да е рефренът, понеже е видяла че на това "кълве" да реагира, защото и това не е никак изключено. Жената очевидно пробва различни тактики да се драка, като една не проработи измисля нещо друго.
Русалка, точно такова си е, защо мислиш че не е? По книга направо Grinning Просто повечето хора ако не са се сблъсквали, не осъзнават какво чудо е, повечето си мислят че нарцис е просто самовлюбен човек, а тия хора и колко злоба носят в себе си просто не е истина.

# 205
Чакай малко де, дишай. Как си представяш, че майка ти и баба ти ще дойдат против волята ти? Купуват си самолетен билет и кацат,  после идват до вас и звънят на вратата? Казваш, че няма къде да ги настаниш, че си казала, че не желаеш да идват. Нямаш нужда от помощ и това е.

Майка ми си има апартамент в Австрия . И иска Да вземе баба ми също тука за да гледа бебето ми.
Ужас направо
Аз съм и казвала че не ми трябва нейната помощ ама на нея не и пука.

Русалка: какво друго може да е ?

Майка ми ще умре от завист или злоба само ако и кажа че отивам на почивка на море някъде.

И психоложката ми вика че си е типичен нарцизъм

To има различни видове. Тя е прикрития
Уж прави всичко за семейството си но зад кулисите изглежда съвсем друго.

# 206
# 207
Казваш им твърдо, че ще виждат детето според твоите условия. Директно им заявяваш, че ако ти се изсипят непоканени няма да им отвориш или ще ги изпратиш с полиция.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 00:54 от Arielle

# 208
Много благодаря на всеки един тука отделил време да ми отговори. Много ми помага това да чета.
Тука като говоря с мой приятелки, те ми викат че сега е времето да бия на майка ми един голям шут. Трябва да пазя детето си. Тя ще започне да го настройва срещу мен и приятеля ми а може и да чу посяга, както мен биеше редовно като малка.

Тя слава богу не знае адреса на къщата ни, която е извън града.
Вчера и казвам съвсем банално нещо: отивам на басейн защото времето е топло.
Е тя започна: ама защо ще годиш? Стой си вкъщи, не отивай.

Е не мога повече
Не знам какво е това? Яд? Завист ?

# 209
Ама ти правиш едно и също, а очакваш различен резултат. Влязла си в ролята на горкото, тормозено момиче и не ти стиска да спреш това. Защо даваш информация какво правиш, ако не искаш коментари? Ти знаеш, че ще ги има, значи си ги търсиш и чакаш, за да се вайкаш после, ах, горката аз.

Общи условия

Активация на акаунт