На нея и трябва някого да мачка защото тя в живота се е прецакала. Това е.
И този някой съм аз, защото друг няма. Когато бившия и мъж беше жив, някак по малко се занимаваше с мен
С какво точно се е прецакала? То в България всяка втора се мислеше за прецакана преди 30 години.
Да, и моята майка като беше с мъж ме оставяше на мира. Само тогава.
А тя в Англия заради тебе ли дойде или заедно сте заминали като си била малка?
Аз заминах в посока, различна от държавата, в която живееше майка ми тогава и даже не отидох да я видя. Тя идваше в Англия, основно на пазар и заради музеите, но не щеше да дойде да живее в Лондон. Не и беше достатъчно луксозно и удобно, ха ха.
И аз съм единствено дете и внуче. Като нямат друг, се впиват като пиявици в единствения, когото имат. Имах съквартирантка японка. И нейната майка и баба бяха отвратни. Майка и идваше и все се деряха, но поне я финансираха. Живееше в апартамент на майка си, та търпеше. Спяла е в една стая с майка си докато не е дошла.
Освен да я ожениш пак. Няма ли някой засукан кандидат наоколо?
А бебето поне ще гледа ли, та да има за какво да си тровиш нервите по телефона. Ако отговорът е не, то, хм, можеш да се дистанцираш.
Но си пази нервите! Ще ти трябват с детето.
Намираш я и си я включваш за колкото време прецениш и няма и да виждаш че се опитва да ти досажда, камо ли да ѝ се връзваш и да отговаряш. Като почне да звъни (ще почне, ядосана като не я отразиш) - 2 приказки, заета си, Чао. Като ти прати друг да ти дудне вместо нея, гледай пак да се окажеш заета.