Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 530
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Играе футбол , а навън приема повече напитки.

# 166
Дъщеря ми е на 3г. На разходка, където е удачно, ходим с тротинетка, но тя обожава да върви пеша, като излизаме, сама си иска "пеша", не с колата - иначе като всяко играе си в парковете, по детските площадки - там, където живеем е доста добре устроено и подходящо за малки деца. Навън почти не се храни - има си изграден режим на три хранения дневно и нещо леко следобед, обикновено плод, на което толкова е свикнала, че обикновено няма нужда от междинни хранения. Има и изключения понякога, разбира се, когато сме на път или когато по някаква причина се разместят часовете на основните хранения - тогава предлагам течности - вода, фреш, айрян, плодове, варена царевица.

# 167
Дъщеря ми тренира лека атлетика от 4 години. Тепърва предстои и синът ми да избере какво да тренира.
В свободното си време много обичат да карат колело, тротинетка, а от тази пролет и ролери. Обичат да се катерят на въжени пирамиди и паркове. Тичат, скачат, играят на различни игри. Обичаме много водата и при възможност сме на море, басейн или спа. Определено децата ми имат истинско детство с игри до късно навън.

Междинни хранения нямат, защото са вече достатъчно големи. Обичат да хапват Данонино за десерт.

# 168
Ходят на плуване. Когато сме навън или след тренировката, обикновено малкия яде паучове с овесени ядки и чия.

# 169
Сина ми играе футбол и кара тротинетка. Навън хапва солетки и сладолед.

# 170
  • Пловдив
От както си имаме двор, в него редовно се организират бойни действия - строят се бази, организират се "походи" за завземане на нови територии и прочие Heart

В топлото време водните забавления са най-предпочитани - дали скачане в басейна, бягане покрай пръскачките или просто "стреляне" с водоструйката - всичко това носи много смях и веселие.

Заедно тримата караме ролери, а цялото семейство - велосипеди, макар че последно време децата предпочитат компанията на връстниците си за последното.

Зимата е подходяща за шейни и тогава настава истинска еуфория Heart Както каза дъщеря ми - не може ли през цялата година да има сняг и да ходим на училище само събота и неделя, пък останалите дни, да са почивни Stuck Out Tongue Winking Eye

Естествено, най-предпочитаните храна за навън е сладоледа Heart И то не само от децата!

# 171
Детето ми е на тема футбол и ходи и на тренировки и всеки свободен момент е на вън да рита топка. Сега в жегите похапва естествено сладолед да се разхлажда.

# 172
Споделете какво спортуват вашите деца навън и какво похапват, докато са в движение!

Синът ми все още е малък, няма две годинки и спортуването му представлява - много тичане, доколкото му позволяват силите и координацията, катерене по всички видове катерушки и по всичко, което позволява да се набира, пързаляне и возене с тротинетка (засега не особено умело, но пък има огромно желание) и ритане на топка. Докато е в движение общо взето не го интересува абсолютно никакво похапване, но ако изобщо спре - то е за нещо плодово и това е.

# 173
Тренировки по таекуондо - всеки делничен ден без прекъсване през лятото. освен това обожава каране на колело и разходки из природата - най-често в планината. Похапва от всичко от сладолед до пица и т.н.

# 174
Моите деца много обичат да карат тротинетки и просто да се гонят по поляните и плажа.

# 175
Здравейте

Навън похапваме паучове все още , като любимото нещо на нашата госпожица е да тича около площадката

# 176
Детето ми спортува карате и народни танци ! И най-много обича прясно и кисело мляко за да се освежава!

# 177
Синът ми едва дочака лятната ваканция. Навън обича да кара тротинетка, да рита топка, да играе тенис на маса и федербал. Много обича да хапва от млекцата Данонино. Редовно си замразяваме по няколко и като тръгнем към парка си взимаме 3 за из път (все пак и ние с баща му сме хора Wink)

# 178
  • София
Играе народни танци и кара кънки на лед. Навън рядко похапва нещо.

# 179

Нашата компилация от онзи ден!
Първо,Самуил обожава вода! Обожава басейни,морета,локви,чешми,всичко свързано с вода! Основното му забавление е играта с вода.

И второ - Данонино е винаги с нас!
Сами виждате,онзи ден първо похапна едно сам,след това изпапка сладоледче Данонино к накрая завърши с диня в ръка!
Голям кеф,след баня в басейна на терасата, да похапнеш любимото си нещо! ❤️💚💜🧡💛💙

Общи условия

Активация на акаунт