Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 531
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Синът ми тренира плуване и волейбол. Обича да кара тротинетка и да излиза с приятели. Навън хапва плодове и разбира се любимия сладолед.

# 151
Големият на 8 години тренира тенис. Навън обича да играе футбол, баскетбол, в двора на село има и дартс и обича и с това да се занимава. Малкият на 3 все още изразходва енергия с тичане по двора. Стараем се да похапват здравословни неща, плодове - балансирано меню. Разбира се похапват в умерени количества и сладкиши. Данонино им е любимо и на двамата - предполагам както на повечето деца и го похапват с удоволствие.

# 152
Навън синът ми обича да кара колело или тротинетка. Обикновено хапва бисквитки или някакви гризини.Многи обича и плодовете.

# 153
Кара колело и тротинетка, на 3 годинки е. Данонино много обича, плодови паучове и плодове - ягоди, ябълки.

# 154
Синът ми, обича да играе на детската площадка. Да тича с децата, да ритат топка. Задължително като следобетна закуска похапваме по едно данонино или йоголино, зависи кое е по-прясно в близкия ни магазин! 💙☘️

# 155
Синът ми тренира футбол и тенис на корт, дъщеря ми модерни танци и художествена гимнастика, на вън карат колело , много обичат да играят на народна топка,.
Хапват , Бейк Ролс, солети, ябълки, банани.

# 156
Спортно катерене и волейбол. Приготвям от вкъщи някаква храна или хапват здравословни снаксове.

# 157
  • София
Карат колела, тротинетки и непрекъснато тичат или се катерят Simple Smile

Покрай игрите и между храненията обожават да похапват плодове, особено сега в летния сезон се радваме на голямото разнообразие. Обожават и плодови кисели млека и айряни, ДАНОНИНО им е любим избор в магазина!

# 158
  • In Neverland
Обикновенно на парка сме с колело или тротинетка и кара постоянно. Винаги има някой с топка, така че и ритането се включва към игрите им. За хапване най-често се вземат солетки, сок, сладолед.

# 159
  • оттам, откъдето започва България
Баткото тренира футбол, а иначе и двамата обичат да ритат топка, да се катерят, да карат тротинетките си и велосипедите си, да скачат на батута.
Докато са в движение похапват плодове и зеленчуци, които си носят в специални кутии, а също и солети, бисквити, сладолед и други сладки неща. Когато са вкъщи си хапват от млекцата Данонино.

# 160
Кара колело и тротинетка, много обича да си хапва плодови паучове и данонино.

# 161
Моят син кара колело, тротинетка, ходим на басейн и походи в планината. Хапва сладолед, дребни сладки или соленки.

# 162
Децата ми ходят на балет, когато успеем и на плуване. Обичат да тичат навън, да се катерят и скачат. Сами си прибират Данонино във фризера, за да има с какво да се охладят в жегата.

# 163
Караме ролери и колело. Тренираме балет в школата. Обичаме сезонни плодове и ядки.

# 164
Синът ми обича да кара колело,ролери,тротинетса,рита топка и бяга и дивее на воля и няма умора. Най- много обича до си смуква от паучовете и да замразяваме във фризера

Общи условия

Активация на акаунт