💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 743
  • 523
  •   1
Отговори
# 405
Този Явор като участваше в Сървайвър ,и тогава се закачаше с една девойка мисля ,и даваше напразни надежди,а си беше във връзка с Виктория .Та явно си е такъв.Обича женското внимание .Мисли се за голямата работа особено с жените.Виктория  пък как за толкова години не го разбра ,че даже и семейство създаде с него,но както казват хората любовта е сляпа 😉

# 406
Виктория няма никой на вторият етаж,не знам какви очаквания имате от нея да разбере каквото и да е Grinning
За мен също са нелепи с Рачков, но не защото тя е голяма красавица, а защото той до нея много ми олеква, мислех го за по-стабилен

# 407
https://www.instagram.com/p/DFua7-hKRoR/ Ето промото на новия сезон.

# 408
Дано да има по-интересни игри този сезон. Ще го следя с интерес, тъй като с едно от момичетата сме били в едно училище.

# 409
  • Sofia
С какво друго се занимава,снима ли някъде?

# 410
Беше “панел” в “Пееш или лъжеш”. Ако това има значение.

# 411
Някой писал във ФБ ,че Алек от Фермата /Алек сълзата ,където се сваляше на Валерия/ щял да участва с жена си.

# 412
Не знаех, че на Алекс от Фермата му се е викало "Алек сълзата" Grinning Той голям Дон Жуан го раздаваше тогава.

Ами ето... продължава се тенденцията едни и същи да обикалят от един формат в друг.  Алекса от "Къщата на инфлуенсърите" в "Ергенът", сега пък Алекс от "Фермата" в "Един за друг"...  А има и още примери.

# 413
Не мисля, че ги избират “с връзки”. Просто едни и същи се правят на маймуни, обикалят всевъзможни предавания и будят някакъв интерес в екипа и психолозите, които ги избират.

# 414
На мен ми се мярна една инфлуенсърка, на която само като и чуя монотонния дразнещ тембър ме втриса 😀
Алек сълзата го помня, ще ми е интересно да видя избранницата му 😀

# 415
  • София
Ако е същата, участваха в "Смени Жената", там може да я видиш.

# 416
На мен ми се мярна една инфлуенсърка, на която само като и чуя монотонния дразнещ тембър ме втриса 😀
Алек сълзата го помня, ще ми е интересно да видя избранницата му 😀
E той беше с една по-възрастна от него, имаше разни снимки из темата за "Фермата".  Иначе даже и не помня участието му в "Смени жената". Но нищо чудно, че е участвал и там. Нали е продукция на Иван и Андрей, а там се изявиха половината "фермери".

# 417
Оу, да бях забравила, че участваха в смени жената. Ако не се лъжа угаждаше на всяка прищявка на дамата.
На мен ми се гледа двойки, в които мъжа и жената са абсолютни противоположности да има драма и противопоставяне 😁

# 418
  • София
Много любимо предаване ми е Един за друг и всяка година с кеф го гледаме, но дано да не го развалят като поканят само познати муцуни от предишни формати, впоследствие станали още по-известни, защото са ''инфлуенсъри''. Имат си две-три ютуб предавания, посветени само на тях, да си ги обикалят тях..
Да сложат една-две такива двойки, ок. Само дано да не е такава масовката.

# 419
Чакам да видя поведението на Стела. Малко имам чувството, че се превзема за видеата и е леко надута. Нейния мъж ми се струва, че е много спокоен. Рядко се показва във видеата и', даже се чудя как се е навил да участва в това предаване. На външен вид са симпатични и двамата.
Никой друг не познавам от двойките, които показаха. Нито този от "Фермата" нито певицата знам кои са, че даже и как изглеждат не знам 😄. Аз ще ги гледам за фон. Всичко ми върви за фон.

Общи условия

Активация на акаунт