💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 744
  • 523
  •   1
Отговори
# 390
И аз имам някакво усещане, че инициативата за раздялата е била на Явор. Сякаш в предаването непрекъснато беше недоволен и отегчен от нея (ще кажеш, че той заслужава някоя мнооого по-умна и интересна). Крепеше го само мисълта, че ще вземат парите и, подтикван от предаването, направи предложението за брак. Нейното желание да има сватба при тези обстоятелства ми беше леко неразбираемо и смехотворно, но ако трябва да съм обективна - не е рядко срещано. Познавам много момичета, които държат много на брака, дори и в една нестабилна връзка. Явно им носи някаква радост и сигурност, не знам. Не мисля, че е било единствено и само, за да се види като булка.

С Рачков са много нелепа двойка, толкова са несъразмерни и неподходящи на външен вид...А каква обща тема за разговор могат да имат, остава за мен загадка. Е, винаги могат да обсъждат клюките в Нова телевизия и Халваджиян, ама сериозно ли на тази основа са построили цяла връзка?

# 391
Точно все едно беше отегчен от нея. Явно заради предаването, емоциите, победата и се е подхлъзнал за брак.
Рачков и на мен ми е интересно с какво ги впечатлява жените. Изключвам тук парите. Не е познат като много щедър (нито като стиснат), че да е това.
Честно казано, той много си отиваше с Мария Игнатова. А, на нея Нойзи изобщо не й пасва, нооо те си знаят.

# 392
  • София
На мен Рачков ми изглежда добряк, симпатичен ми е.

# 393
Точно все едно беше отегчен от нея. Явно заради предаването, емоциите, победата и се е подхлъзнал за брак.
Рачков и на мен ми е интересно с какво ги впечатлява жените. Изключвам тук парите. Не е познат като много щедър (нито като стиснат), че да е това.
Честно казано, той много си отиваше с Мария Игнатова. А, на нея Нойзи изобщо не й пасва, нооо те си знаят.

Сестра ми преди години работеше на рецепция в хотел във Варна, където отсядаха много знаменитости и веднъж беше гостувал и Рачков. Тя беше казала тогава, че е много харизматичен, дружелюбен и приятен. Мисля си, че има качества да впечатли жена, и то красива жена, но не и плеймейтка. Много грешно се насочва към такива. С Мария Игнатова също не го харесвах въобще. Може би ми повлия, че хич не я възприемах в "Господарите", все едно се напъваше да е забавна и се измъчвах с нейните напъни. Сега в "Един за друг" я харесвам и се радвам, че не се насилва да е комичен образ и да се лигави.

# 394
Аз харесвам Мария Игнатова и се радвам, че отново ще са водещи с Емо.
Нямам търпение за  13-ти, не остана...Blush

# 395

Сестра ми преди години работеше на рецепция в хотел във Варна, където отсядаха много знаменитости и веднъж беше гостувал и Рачков. Тя беше казала тогава, че е много харизматичен, дружелюбен и приятен. Мисля си, че има качества да впечатли жена, и то красива жена, но не и плеймейтка. Много грешно се насочва към такива. С Мария Игнатова също не го харесвах въобще. Може би ми повлия, че хич не я възприемах в "Господарите", все едно се напъваше да е забавна и се измъчвах с нейните напъни. Сега в "Един за друг" я харесвам и се радвам, че не се насилва да е комичен образ и да се лигави.

И аз не я харесвах в Господарите. Наистина сякаш се напъваше да е забавна, но не ставаше. Има приятна външност, но ми изглежда комплексирана и неуверена. Но тук с Емо много добре си пасна.

# 396
Говорите за Рачков и Виктория, все едно са Красавицата и Звяра. Вие видяхте ли снимката на Малдивите, ми много си подхождат даже. Тя нито я някаква супер красавица, нито супер нежна, да има някаква фрапантна разлика. Все едно е нещо уау за Рачков, напротив струва ми се че тя се цели в джакпота. Аз ако трябва да избирам между Явор и Рачков, определено бих била за Рачков, другия ми е отблъскващ.

# 397
Според мен, жените гледат на Рачков като на инвестиция - ще завържат връзки, ще ги дават по тИлИвизията, ще станат известни..

Ще надничам в темата, надали ще имам възможност да гледам предаването този сезон :/

# 398
  • София
Според мен, жените гледат на Рачков като на инвестиция - ще завържат връзки, ще ги дават по тИлИвизията, ще станат известни..

Абсолютно!
Пък и е приятен човек. Не е някоя мазна татуирана мутра.
Всъщност сега ми стана малко жал за него. Всеки човек има нужда да бъде обичан заради това, че е просто човек. А той вече винаги ще се чуди защо една жена е с него.

# 399
Говорите за Рачков и Виктория, все едно са Красавицата и Звяра. Вие видяхте ли снимката на Малдивите, ми много си подхождат даже. Тя нито я някаква супер красавица, нито супер нежна, да има някаква фрапантна разлика. Все едно е нещо уау за Рачков, напротив струва ми се че тя се цели в джакпота. Аз ако трябва да избирам между Явор и Рачков, определено бих била за Рачков, другия ми е отблъскващ.

Мисля, че като казваме, че не са подходящи, никой не е имал предвид, че тя му е нещо много на Рачков. Аз даже имам предвид точно обратното. Тя дори и на Явор му се виждаше глупавичка, какво остава за Рачков. Определено връзката е нещо като постижение за нея, но не и за него. Между Рачков и Явор и аз бих избрала Рачков, но пък за Виктория бих избрала някой по-празноглав все пак. Laughing А под "несъразмерни" имах предвид, че тя е някак едра и грубовата и за нея си представям някой доста едър мъж. Анита също ми идваше някак висока и масивна за Рачков.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:18 от Delta_12

# 400
  • София
Между Рачков и Явор бих избрала Рачков (долу-горе сме от едно поколение). Явор ми прилича на емоционален пън. Но пък от друга страна бих могла да приема, че е сбъркал с Виктория и някой ден ще срещне тази, която ще му разтопи сърцето и ще откликва по-емпатично на нуждите й.

# 401
Ще скучае той с Виктория, според мен,   няма да му е интересна, няма чувство за хумор.

# 402
Е, той не я познава от вчера. Чудесно знае какво има и какво няма, и си му е таман като гледам. Хич няма вид на плейбой, дано вече си седне на 🍑 че някак си не му отива да е такава цветарка.

# 403
И на мен тя ми изглежда скучна, а той шегаджия не само по сценарий. Не мога да ги възприема като двойка. Мисля, че няма да се задържат. Това, че се познават от преди също нищо не значи. Хората във връзка могат да са много различни.

# 404
  • Асеновград
Според мен си отиват. Визуално не на 100%, но те се познават отдавна и може пък да са си знаели че си пасват по характер, Рачков е нормален, симпатичен мъж. Виктория изглежда като жена която си търси друг вид мъже, като Явор например, но може би точно нещо различно и трябва.
Явор не го харесвах, личеше си че не я обича, все едно тя си предлагаше любовта а той не я искаше. И той ми се вижда скучен, с фалшиво напомпано самочувствие и мускули. Едвам казваше по две думи той, като цяло от това което съм видяла мисля че е много егоцентричен мъж с който трудно се живее. Виктория като по наивна се е опитвала да станат нещата до последно щом и за сватба настояваше, но с такъв мъж не знам на кой ще му се получи. Не ги познавам разбира се но това са моите наблюдения. Може пък с Рачков да им се получи връзката и да си живеят щастливо, пожелавам им го.

Общи условия

Активация на акаунт