💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 767
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
В последно време ме нямаше, та да напиша и аз нещичко си. Последните игри не ми харесаха хич, с тези колани, въжета и прочие.
Чудно ми е, как Елизабетски издържаха на водата и коланите. Браво иначе, но много интересно. Иначе се зарадвах, че СС си тръгнаха. Но какво беше това разказване на "лични" истории, не знам. Като искат толкова да се показват, да си снимат филмите, и затова има хора.
Пешо каза, че тежи близо 100кг, представяте ли си как са се врязали тези въжета в кожата му😶 А Галена с тази ръка въобще не е трябвало да се записват, ама кой да знае, че ще има толкова силови игри.
Не бях за никоя двойка за спечелването, но поне Мишеви имаха успех в игрите през сезона. Затова не протестирам.
Светли с този надпис, може би, е искал да каже, че продукцията е изгонила тези, които не трябва (разбирайте коалицията), а е оставила някои си там....
Много грозна постъпка с това крякане. Не съм против тениските им, в крайна сметка и иначе се знаеше кого подкрепят. Маргото и Емо, който попринцип харесват, задълбаха дъното.
10хил можеха да ги разделят, ама нали трябва да смажат някои.
И после ние слушаме глупостите на Емо, как той в началото всички искал да спечелят, после искал някои да не спечелят, ама никога нямал любимци. Разказвай ми го на шапката🙄
За финал очаквах нещо различно, бяха ги наблъскали като прасета. И играта не ми хареса впрочем.
За 10хил и Ивана: те още в играта си се "харесваха" двете, по техни думи, така че това нейно гласуване не ме изненада, но поне не крещя за някои хора като "на пазара".

# 91
  • София
Не съм попадала на инфлу-клипчета на София, но мой познат ми каза, че показвала как се търка мивка с лимон, сода и тем подобни био-еко-органик продукти. Това се знае от години, та не виждам какъв е смисълът в тази нейна дейност, но нека се намира на работа..като има кой да си губи времето и да й гледа щуротиите..

# 92
  • До морето
Аз пък й отворих профила на София и съм приятно изненадана. Получават й се нещата. Неслучайно има 30 000 реални последователи. Хубаво говори, гладко й тече мисълта, показва полезни неща. Таргетът й е млади момичета, млади майки, млади и неопитни домакини, според мен.....
И за тях видеата й имат смисъл. Ще се изненадате колко много хора под 30 не знаят, че можеш да търкаш мивка с лимон 😄

# 93
  • Варна
И аз я гледах, харесвам й видеата. Например на Мишето ги отбягвам.

# 94
  • София
Да, над 30 съм и явно заради това нямам интерес, но и по принцип никакви инфлуенсъри не ми привличат или задържат интереса.
Има доста по-интересни неща да гледане..

# 95
И Светозар (на Гергана) беше участвал в едно риалити  през 2016 с водещ Даниел.
Така, че направо сме гледали "ВИП един за друг".

# 96
Никой не ми е ВИП от тях. И Фермата не съм гледала, за това че и Ивайловците ми бяха нови лица.

# 97
Аз скоро я последвах Софи,защото ми е много приятна от самото начало на предаването. На моменти беше прекалено екзалтирана и лигава,но във видеата си се държи нормално и приятно.
Като се замисля от този сезон съм последвала само нея ,другите или не са ми приятни или са ми прекалено "кифленски"

# 98

Като се замисля от този сезон съм последвала само нея ,другите или не са ми приятни или са ми прекалено "кифленски"
То не е необходимо да ги следваш, те просто ще залеят пространството 😁😁😁

Иначе София отдавна я следвам и още като видях, че влизат си казах, че ми е фаворит. Харесва ми съдържанието, което споделя, приятна е да я слушам и гледам. Прави си нещата както трябва просто.
Сега малко спами покрай предаването, но ще мине. Като всяко чудо за други три дни.

# 99
Гледах "Един без друг" с Данчо и Ели. Супер скучно, тя се хихика нонстоп, след всяко негово изречение се смее (малко като нервен или изкуствен смях), супер дразнещо, защото го направи десетки пъти. Данчо уж ръси някакви лафчета, ама ... забавни явно само на него и на жена му. Казаха, че са били нарочени от другите, че не са "влюбени гълъбчета", защото всички други двойки се прегръщали и целували нонстоп, а те не... Данчо не правил комплименти и така тръгнала приказката. Иначе той изръси нещо от рода на "Ръчната любов е за удоволствие, жената е за престиж", хахаха.

Дано подкаста със София и Тишо е по-интересен.  Иначе Дени ми харесва като водеща, не ме напряга по никакъв начин.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 12:25 от diziler

# 100
  • Пловдив
Данчо е самовлюбен, наистина не разбирам младо и красиво момиче какво може да види в него. Тъкмо и аз ги изслушах, още не са качили със София и Тихомир, надявам се да затвърдят положителното мнение което имам за тях.

# 101
Аз започнах да гледам епизодите отначало . Преоткрих Ивайло Герасимов . Майтапчия , абе много ми хареса . Но любимци са ми фермерите . Три двойки харесвам - Фермерите , София и Тишо , Елизабет и м/ж. За мен те са победители .

# 102
Най ми допаднаха Гергана и Светлозар. Много хармонична двойка ми се видяха. Жалко, че нямаха шанс за по-напред в предаването

# 103
Гергана и Светозар, Кики и Емо - тук май много ги харесвате. Често чета положителни мнения за тях. Според мен причината е, че малко видяхме от тях. На мен Светозар ми изглежда много прикрит. Имаше нещо притеснително от тяхната история, но не си спомням с точност. Мисля, че майка му беше се намесила в техните отношения и Гергана го беше напуснала. После той й се е молил да се съберат като й е обещавал да се промени. Той ли й беше предложил в един мол с цветя и сърца и в кутийката имало бележка - Не му е сега времето? Той ли беше с татуировката в чест на майка му? Ей такива неща ми се въртят в главата, но вече ми се сливат предавания и филми.
Кики и Емо също изглеждат сладки, но елементарни. Тя беше много дразнеща на играта с въпросите и оправдаваше всяко незнание с блокаж. С право отпаднаха толкова рано.

# 104
Данчо е самовлюбен, наистина не разбирам младо и красиво момиче какво може да види в него. Тъкмо и аз ги изслушах, още не са качили със София и Тихомир, надявам се да затвърдят положителното мнение което имам за тях.
Харесала е ,че има хумор в него  и най-вече че е нацепен "батко "

Общи условия

Активация на акаунт