💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 762
  • 523
  •   1
Отговори
# 75
Къде го качват този подкаст?

# 76
  • Пловдив
Един без друг Podcast в YouTube.
Днес гледах епизода с Галена и Петър, останах с приятни впечатления от тях. Ще чакам Софи и Тишо.

# 77
Много са им скорошни емоциите и за това се натискат да се виждат. Това ще е от ден до пладне. Съвсем скоро няма да се помнят, и ние тях. Мисля, че в миналите сезони имаше по-трайни връзки. Но шоуто минава, емоциите също и всеки скоро ще си влезе в коловоза.

# 78
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Част от миналогодишните двойки си останаха приятели и досега. От време на време ми попада някое видео на Виктория и Георги и много често са с Криси и Артьом и Димана и Христо. Ходят заедно по почивки, на всички важни поводи също са заедно.
Вчера правих торта и имах възможност да изслушам няколко подкаста, та случайно попаднах на един на Десо и Габи. Габриела е все така глупава, не знам как я издържа това момче, трябва да го канонизират за светец. Купили си апартамент във Варна, правят ремонт и Габи обясняваше как в банята щели да махат плочките и да слагат тапети на пода. Joy

# 79
Ще ги видим, може пък и да се събират, все пак става дума за хора почти без работа, които драпат да останат някак в публичното пространство, под каквато и да е форма. Ивана, Елизабет и Галена официално не работят нищо, Петя каквото и да ми говорят също мисля, че не работи, София уж постоянно е заета със заснемане на видеа, но това пак е работа, която включва да се събираш постоянно с някакви хора, желателно да са участвали в реалитита. Другите уж работят, но няма какво да се лъжем, щом са опрели до "София ден и нощ", "Фермер търси жена" и т.н., ще драпат и за още "изяви". Така че мисля, че ще дълго ще гледаме снимки от събирания в разни спа хотели и къщи за гости.

# 80
Миналата година много хора коментираха как Сани и Ванката и другите две недолюбвани двойки няма как да са приятели, ми още и още си се събират хората. Другата групичка и те, и сегашните няма да са изключение, вярвам че са създали приятелство.

За Ивана, Михаела каза, че са били изключително близки, през това време всички и казвали да внимава с Ивана, но тя винаги я защитавала. Когато обаче споделила на Ивана с какво дразни останалите и неща които дразнели и самата Михаела, Ивана се дистанцирала. Затова и се изненадали на вота на И и И, но и много се зарадвали, че може би отношенията им навън ще се подобрят.

п.п. Ивана мисля, че си работи. Не помня обаче какво.

# 81
  • планетата Земя
Ивана, Елизабет и Галена официално не работят нищо, Петя каквото и да ми говорят също мисля, че не работи, София уж постоянно е заета със заснемане на видеа, но това пак е работа, която включва да се събираш постоянно с някакви хора, желателно да са участвали в реалитита.
Ивана мисля, че  беше терапевт. На Елизабет детенцето изглежда по-малко от 2 години, така че още си е по майчинство предполагам. Галена си почивала след работата в Англия (да събират пари за жилище). Петя спомена, че помага нещо в агенцията на Дилян (реф. подкастите). София, до колкото знам, работи в рекламата дистанционно.
Някъде в началните теми някой се беше постарал да издири кой с какво се занимава от участниците.

# 82
София е инфлуенсър, сега събра и повече последователи. Постоянно рекламира някакви неща.
Ако трябва да съм честна, лично според мен, победата беше на всяка цена за Тихомир и мисля, че хейта на СветлИтО идва от там. Спортна злоба, но сигурно има и нещо повече де. В подкастите казваха, че София и Тихомир са били стратези и са завивали натам, накъдето духа вятъра.

# 83
София е инфлуенсър, сега събра и повече последователи. Постоянно рекламира някакви неща.
Ако трябва да съм честна, лично според мен, победата беше на всяка цена за Тихомир и мисля, че хейта на СветлИтО идва от там. Спортна злоба, но сигурно има и нещо повече де. В подкастите казваха, че София и Тихомир са били стратези и са завивали натам, накъдето духа вятъра.

Да, също казаха, че като са видяли накъде отиват нещата (т.е. колективното НЕ харесване на Ивайло и Ивана, София и Тихомир си сменили стаята и отишли при Данчо и Елизабет.

# 84
  • София

Да, също казаха, че като са видяли накъде отиват нещата (т.е. колективното НЕ харесване на Ивайло и Ивана, София и Тихомир си сменили стаята и отишли при Данчо и Елизабет.
Което не им попречи да ги подкрепят на гласуването. Пак изсмукани аргументи.

# 85
Ивана мисля, че  беше терапевт. На Елизабет детенцето изглежда по-малко от 2 години, така че още си е по майчинство предполагам. Галена си почивала след работата в Англия (да събират пари за жилище). Петя спомена, че помага нещо в агенцията на Дилян (реф. подкастите). София, до колкото знам, работи в рекламата дистанционно.
Някъде в началните теми някой се беше постарал да издири кой с какво се занимава от участниците.

Да, знам, че имат чисто на хартия някакво занятие (макар че за Ивана например силно ме съмнява да е терапевт наистина) или си гледат децата, няма нищо лошо. Мисълта ми беше, че ми се струва, че заниманията им са такива, че ще им е изгодно да продължат да се събират и "Дядовият Петков двор" да продължи. Не мисля, че сбирките ще секнат бързо и до 1 година ще сме ги забравили. От предишните сезони, дори от първите два, също продължават да търсят ТВ изяви. Най-простият пример - Денислава участва в Игри на волята, води подкаст и кой знае още в колко тв предавания ще се появи...

# 86
Малее, вярно, че Коко от София-ден и нощ беше влюбен в нея, ама беше за 2-3 епизода цялото влюбване. Гледах го този сериал, кой ли не мина през него Grinning Че и Светозар го играеше татуист. Двама участници от "София-ден и нощ" в "Един за друг", ето още едни, които се познават отпреди, ама си трайкат Wink

Маргото беше кондуктурка и се хвана с Коко в София ден и нощ.

Светлозар се казваше Ванката там и беше гадже на Зара. Имаше в Инстаграм въпрос дали Гергана е участавала също, ноникой не отговори.

От самото начало ги познах и се чудех защо се правят, че не са се виждали.

# 87
Ивана, Елизабет и Галена официално не работят нищо, Петя каквото и да ми говорят също мисля, че не работи, София уж постоянно е заета със заснемане на видеа, но това пак е работа, която включва да се събираш постоянно с някакви хора,

София наскоро беше качила сторите в които показваше/разказваше какво работи. Акаунт мениджър в някаква фирма или нещо подобно беше, но има друга работа /различна от инстаграм/ със сигурност. Даже също каза, че това с “инфлуенсърството” й е като хоби.

Колкото за другите - в представянето на Ивана не казаха ли, че работи от вкъщи? Или бъркам? Не запомних обаче какво беше..

Галена, Елизабет и Петя не бих се изненадала, ако наистина нямат работа.

# 88
  • Пловдив
Елизабет в подкаста каза ,че все още е в майчинство. Не е работила по професията си, завършила е докато била бременна.

# 89
Малее, вярно, че Коко от София-ден и нощ беше влюбен в нея, ама беше за 2-3 епизода цялото влюбване. Гледах го този сериал, кой ли не мина през него Grinning Че и Светозар го играеше татуист. Двама участници от "София-ден и нощ" в "Един за друг", ето още едни, които се познават отпреди, ама си трайкат Wink

Маргото беше кондуктурка и се хвана с Коко в София ден и нощ.

Светлозар се казваше Ванката там и беше гадже на Зара. Имаше в Инстаграм въпрос дали Гергана е участавала също, ноникой не отговори.

От самото начало ги познах и се чудех защо се правят, че не са се виждали.

Сигурно са участвали по различно време и в различни епизоди. Едва ли всички еднодневки-пишман-актьори се познават. Само главните, макар че с толкова епизоди главните актьори се сменяха и фокуса беше към други. Май само Крис “Коко” си остана до края.

Ивана имам спомен, че е “лайф коуч” или някакъв коуч там от последните нови професии.

Да, Елизабет още във визитката каза, че е завършила право, но не е практикувала още заради майчинството.

Галена и аз останах с впечатлението, че за момента си почива. И няма лошо. Ако е работила здраво в Англия и сега има пари, защо да не си го позволи?

Петя мисля, че се занимава главно с децата и къщата. Най-много да се мотае около Дани в студиото и да симулира работа. Мисля, че във визитката се представи, че му помага за фотосесиите.

Общи условия

Активация на акаунт